106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Affleck mint jó rendező?
  • sandor8206
    elég, hogy Zack Snyder rendezi, ritka szar rendező
    ha Affleck csinálná azt is más lenne az alaphelyzet
  • extra sensory
    Számomra ez a Robin téma annyira fájdalmas hogy hihetetlen... remélem nem lesz az új Batmanban Robin. Christian Bale annak idején nem hiába csak azzal a feltétellel vállalta el a Nolan-os trilógia főszerepét ha megígérik hogy nem lesz benne Robin, mert ha igen ő kiszáll... és neki volt igaza.

Batmanben az a jó hogy egyedül dolgozik, és csak az eszére a képzettségére és a kütyüire támaszkodik. Én azokat a régi képregényeket bírtam mikor még Robin nem volt a képben. Pont ettől volt izgalmas hogy mindent segítség nélkül csinált. Pl. az egyik részben Joker vicces kedvében volt és ráeresztett egy múzeumi kiállítás vendégeire egy 300 kilós bengáli tigrist... Batmannek harc közben eltört a lába, és utána mikor a tigrissel végzett még el kellett kapnia egy arra menekülő Bull nevű szökött fegyencet is, aki egy tagbaszakadt debella állat volt, és őt is jégre tette... törött lábbal.

Én az ilyen Batman-sztorik hangulatát bírom, de filmen ilyen sajna sose lesz.
  • tomsolo
    Bár egy belső hang tényleg azt súgja, hogy nagyon szar lesz szimpla poén volt.
  • Prof William
    Ez kb olyan mint amikor Holtak Napjában, egy zombiktól hemzsegő házban a az örségbe rendelt hullajelölt csak természetes hogy csutkára tekerve hallgatja a zenét fülhalgatóval.
  • Dynamic
    Mindezt úgy, hogy 2 másodpercet nem láttál belőle.
  • CalebJoe
    Matt Damon fogja megölni

• tomsolo
    Remélem meghal az elején.
  • Tyler1
    Hát emberek, van még remény ebben a benefflekes Batmanben
  • Jim Morrison
    kicsit késve, de a baltás gyilokhoz még ezt hozzátenném :D
  • davidka003
    Találtam még egy tárgyalótermes filmet amit tetszett:

Amistad

9/10

1839-ben rabszolgák fellázadnak a hajón de elkapják őket is jön a tárgyalás...
    Érdekes volt.
  • Seth
    Ezek most tőlem csórták ezt az "eljött érte a nyolcadik utas" szöveget ? :D

Amúgy itt senkit sem érdekel a halála, mert jobb azon vitatkozni, hogy a macska utasnak számított e
  • Tatyla
    R.I.P. H.R. Giger! :(
  • IXEMGabeo
    Zombi (1979)

Klasszikus olasz zombis film, amit a Holtak hajnala után forgattak.

Sminkek, maszkok nagyon élethűek voltak a zombik mozgása kifejezetten tetszett néhány jelenet még ma is félelmet keltene annyira jól meg lett oldva. Zenét is odatették, fogcsikorgató volt olykor, de abban az olaszok mindig elsőrangúak voltak.

Ami nagyon lehúzza a filmet nálam azok a szereplők cselekedetei és a gondolkodásuk, ami nem volt nekik láthatóan... 3-man is hagyták álltak, mint a cövek, hogy beleharaphassanak...doki kórházában nem lőttek le minden beteget persze, hogy a fekát és az ápolónőt is elkapják, aki csakúgy megint állt és várta, amíg közelednek felé csoszogva...Istenem...
    Doki feleségét szépen megölték, gusztustalan volt a szemszúrós jelenet, de hatásos...viszont érthetetlen, hogy nem hallott zajokat a nő, és egyáltalán miképp tudtak bemenni a nagy házba...ez örök rejtély marad, de rendben nézzük el:D

Történet se volt nagy volumenű, nem nagyon derült ki szokás szerint mi okozta az egészet csak elmélkedtek róla szóbeszéd alapján, hogy voodoo varázslás miatt kelhettek fel... Befejezés tetszett a végén csak ellepték New Yorkot valószínű az elején a hajón megdöglött rendőr okán, akit a halottkémek boncoltak...

10/6 jó indulattal, voltak jobb zombis filmek ennél
  • Tyler1
    10 kiló alatt az állat csomagnak számít, nem számolhatták utasnak.
  • Tyler1
    A belső tenger

Szép film volt, bár az utolsó harmadára kicsit erejét vesztette a történet, és csak vonaglott a lezárásig. Javier Bardem viszont nagyon jól játszott.

Halálos közellenség 1-2

Nem mondanám kifejezetten jónak, a rendezés 2 film alatt sem tudott ívet adni a történet bemutatásnak, összefüggéstelenül ugrál az időben, nem építve egymásra a cselekményeket. A mellékszereplők ki-be járnak, kidolgozatlanok, semmi hatással nincsenek az események lefolyására. A másik főproblémám a filmmel, hogy a jó gengszterfilmekkel ellentétben, ahol a főszereplő rendelkezik a közönség számára is szimpatikus jellemvonásokkal, Mesrine személyiségével és ámokfutásával lehetetlen akármilyen szinten is azonosulni, így olyan 2 részes filmet kellett végignéznem, ami semmi pozitív érzelmet nem váltott ki belőlem.
    Ami viszont erős piros pont, az Vincent Cassel alakítása és átalakulása, a kiváló maszkmunkával karöltve.
  • Bachstein
    Bocsi, nem ide!
  • Bachstein
  • Sir Quno Jedi
    Jah, hogy te logikát vársz a magyar ferdítőktől??? Hehe!
  • Bokafix2
    De ezzel az erővel az élijen sem volt utas akit az okos címadók "utasnak" számoltak... sőt ember sem volt a szerencsétlen, mint ahogy a macska sem, és potyásnak is potyás volt... ergó ha őt beleszámolják bele kellett volna a macskát is... epic fail.
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem jó kis film az és cseppet sem hülyeség. Nyilván bele lehet kötni a tudományos részébe, de mégis megvolt az a jó kis sf hangulata ami kell és elgondolkoztatta az embert. Én mondjuk nem csipázom a vizes/vízalatti és a havas filmeket, ez meg mégis alapfilm nálam is. Nagyon prfoi. Az öreg már akkor is tudott valamit. Apám kedvenc filmje is volt, pedig ő aztán általában nem csipázta a scifit, me az szerinte hüleség. :D
  • Prof William
    " Avagy a macs nem a Weyland-Yutaninak dolgozott hivatásosként, mint a többiek. "

Az nem olyan biztos. :) Szerintem ő maga irányította mind3 rész eseményeit háttérből. :) Mviel macska nem nem volt más mint a macskává klónozott időseb Wayland.
  • Seth
    Rátapintottatok a lényegre a hírben, jól van! :)
  • Sir Quno Jedi
    A macska nem volt utas, mert nem volt "jegye" :D. Avagy a macs nem a Weyland-Yutaninak dolgozott hivatásosként, mint a többiek. Gyakorlatilag potyás volt, afféle személyes tulajdon. Kisméretű állatot nem mindig számolnak utasnak. Persze ha lettek volna góóónosz űregerek és a macs WY zsoldos lett volna, aki ezek írtására szerződött, az más lett volna...
  • Sir Quno Jedi
    [URL=http://www.physicsforums.com/showthread.php?t=281832]Question about "naked" swimming at great depth after pressurisation [/URL]
  • Bokafix2
    Csakhogy a macska volt a 8. utas. A magyar címadók hülyék, ne higgy nekik, még számolni sem tudnak.
  • Seth
    H.R. Giger-t meglátogatta a 8. utas :(
    RIP
  • Blasta
    A minap elokerult itt a topikban Cameron: The Abyss filmje es rajottem, hogy iszonyat regen lattam utoljara, kedvesem pedig meg soha igy elerkezettnek lattam az idot az uncut verzio megtekintesere. Bar ne tettem volna, egy szep emleket rombolt le most ez a film sajnos.
    Sokkal jobb emlekeim voltak rola, kb. ez volt a tengeralatt jatszodo de nem tengeralattjaros filmek etalonja nekem, legalabbis emlekeimben ugy elt, hat most nagyon elvesztette ezt a titulusat.
    Az uncut verzio is rontott a dolgon, hiszen a JOGOSAN kivaott jelenetekkel a sztori meg sziruposabb, meg geil-ebb lett, tele ocsmany patosszal sajnos.
    A tortenetre pedig mint feszes thiller-elemekkel megtuzdelt vizalatti akciofilmkent emlekeztem, pedig nem ilyen, nagyon nem. Joval hosszabb a kelletenel (2 mondatban ellehet meselni mi a tortenet) es szamomra mostmar teljesen erdektelen is lett, de kedvesem is kifutyulte a vegen. Nem is beszelve arrol a rengeteg ostobasagrol amit Cameron lenyomott a torkunkon 89-ben, mar ami a melytengeri nyomassal kapcsolatos. Vicc az egesz, gyakorlatilag semmi nem tortenhetetne meg ugy ahogy ott lattuk, a film egy idegen univerzumban jatszodhat csakis.
    Frenetikus, hogy a tengerfeneken siman lehet uszni buvarruha nelkul, a viznyomas egyedul a Marianna arokban halalos. Raadasul meg oda is egy laza anyagbol keszult oltozetben lehet lejutni DE CSAKIS AZUTAN, hogy oxigendus folyadekot lelegzunk. Persze anno, kisgyerek fejjel latva ezek a dolgok nyilvan fel sem tuntek.
    Es amugy ez nem azert van mert a film annyira regi lenne, egy pillanatig nincs ilyen erzesem a T2-vel vagy az Aliens-szel (csak, hogy Cameronnal maradjunk de nyilvan hogy a topik mostani trendjet is meglovagoljam az eredeti Robocopot is emlithetnem).
    Nem az a baj, hogy egy sci-fi elemekkel tuzdelt filmben ilyen ostobasagokat toltak le az emberek torkan, inkabb az, hogy ezt pont a melytengeri orult J.Cameron irta es rendezte meg. Szegyen.
    Tenyleg nem allt szandekomban bantani a filmet de ma kb. 4 pontot tudok neki most adni es ebben mar benne van a nosztalgia faktor is. Sajnalom nagyon, kihagyhattam volna.
  • extra sensory
    Bírtam ezt a kreálmányt a régi Robotzsarukban.

Én csak 20 másodperces robinak hívom mert mindig 20 másodpercet adott a letartóztatott szerencsétleneknek, hogy eldobják a fegyverüket. xD

Egyébként meg úgy mozgott mint egy betépett csirke :D

• DarkSector
    HD korzsaknak is van negatív oldala. :D

Pecazsinór.
  • Synchronous
    Tanulság: ha leharapod valaki ajkát az lebénul és még akkor sem képes elmenekülni mikor megtehetné, hanem szépen megvárja míg tizedes törtet csinálnak belőle egy életlen baltával.
  • Jim Morrison
    Nem figyeltél? Tök éles volt a fejsze
  • Kongy
    Meg az is kicsit kamu, hogy belevágja a fejébe, és egy pillanat alatt az egész testét felszeleteli... már nem azért.. A valóságban max a fejét vágná ketté, ha csak nincs szuper ereje.
  • Bokafix2
    Itt pl. úgy vágja ketté a csajt hogy egy kis belső szerv potyog a talajra, de semmi vér... ilyet hogy lehet? Kettévág egy embert és no blood? Ez egyébként a második rész eleje, de nekem már itt elment a kedvem az egésztől és nem azért mert vérszomjas vagyok, hanem mert sutba vágja a maradék hitelességet is.

A félbevágott tetem elhurcolása meg külön vicc... látszik mikor a gumitest kölcsönhatásba lép az aszfalttal érdekes mozgást produkál. :D
  • Kongy
    Az első részénél még nem vitték túlzásba a trancsírozást... :) Később meg már szintre groteszk dolgok történnek.
  • IXEMGabeo
    az 1. része jó volt még:) az az egyik kedvenc horrorfilmem:D

hallottam már erről a Sziklák szeméről lehet meglesem, meghoztad az ihletet :) vaddisznókám:)
  • Kongy
    A Halálos kitérő helyenként már indokolatlanul gusztustalan. Meg az egyik részben már csöcsökkel próbálják fenntartani a figyelmet.
  • mégvadabbdisznó
    Sziklák szeme (2006)

Ami tetszett benne hogy nem egy puszta trancsírozós horrort kapunk, hanem végre a belterjes mutánsok is kiiktathatók, és bár nehéz őket jégre tenni, de azért nem lehetetlen.

Craven izgalmasabbá tette ezzel a filmet hogy ad némi esélyt az emberi lényeknek is a mexikói sivatag rejtett erőforrásaival szemben, és nem olyasmit kell bámulnunk mint a Halálos kitérő x-edik részében hogy halomra darálnak minden dilettánst és vígan elautóznak a naplementébe.

Ettől függetlenül csak egy klisékkel teli átlagos mozi újdonság nélkül, bár a sivatagi helyszín megválasztása kitűnő döntés volt. Élethűen voltak ábrázolva a kísérleti atomrobbantások hamvaiból született agyonsugarazott kisvárosi farmerek is... a sminkesek tökéletes munkát végeztek.

7/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Külön említést érdemel a nagyon ötletes kutyás kill, amikor a haragos német juhász cipóra harapdálja a társát megölő mutáns arcát... egyébként a leghasznosabb elem volt a filmben az a kutya... egymaga több mutánst is kicsinált
  • tomsolo
    Nem kirúgták, hanem nem fizették ki őket és csődbe mentek.
  • DarkSector
    Aha. Jó végülis sokaknak az avatar is bejött. :D

Nemrég néztem meg ezt is:

Killing Room

>>>Tartalom<<<

Pont annyit ér amennyi az értékelése, sok hasonló témájú filmet néztem tavaly ez a legszarabb közöttük.
    Ejnye!