1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    A minap elokerult itt a topikban Cameron: The Abyss filmje es rajottem, hogy iszonyat regen lattam utoljara, kedvesem pedig meg soha igy elerkezettnek lattam az idot az uncut verzio megtekintesere. Bar ne tettem volna, egy szep emleket rombolt le most ez a film sajnos.
    Sokkal jobb emlekeim voltak rola, kb. ez volt a tengeralatt jatszodo de nem tengeralattjaros filmek etalonja nekem, legalabbis emlekeimben ugy elt, hat most nagyon elvesztette ezt a titulusat.
    Az uncut verzio is rontott a dolgon, hiszen a JOGOSAN kivaott jelenetekkel a sztori meg sziruposabb, meg geil-ebb lett, tele ocsmany patosszal sajnos.
    A tortenetre pedig mint feszes thiller-elemekkel megtuzdelt vizalatti akciofilmkent emlekeztem, pedig nem ilyen, nagyon nem. Joval hosszabb a kelletenel (2 mondatban ellehet meselni mi a tortenet) es szamomra mostmar teljesen erdektelen is lett, de kedvesem is kifutyulte a vegen. Nem is beszelve arrol a rengeteg ostobasagrol amit Cameron lenyomott a torkunkon 89-ben, mar ami a melytengeri nyomassal kapcsolatos. Vicc az egesz, gyakorlatilag semmi nem tortenhetetne meg ugy ahogy ott lattuk, a film egy idegen univerzumban jatszodhat csakis.
    Frenetikus, hogy a tengerfeneken siman lehet uszni buvarruha nelkul, a viznyomas egyedul a Marianna arokban halalos. Raadasul meg oda is egy laza anyagbol keszult oltozetben lehet lejutni DE CSAKIS AZUTAN, hogy oxigendus folyadekot lelegzunk. Persze anno, kisgyerek fejjel latva ezek a dolgok nyilvan fel sem tuntek.
    Es amugy ez nem azert van mert a film annyira regi lenne, egy pillanatig nincs ilyen erzesem a T2-vel vagy az Aliens-szel (csak, hogy Cameronnal maradjunk de nyilvan hogy a topik mostani trendjet is meglovagoljam az eredeti Robocopot is emlithetnem).
    Nem az a baj, hogy egy sci-fi elemekkel tuzdelt filmben ilyen ostobasagokat toltak le az emberek torkan, inkabb az, hogy ezt pont a melytengeri orult J.Cameron irta es rendezte meg. Szegyen.
    Tenyleg nem allt szandekomban bantani a filmet de ma kb. 4 pontot tudok neki most adni es ebben mar benne van a nosztalgia faktor is. Sajnalom nagyon, kihagyhattam volna.