[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Számomra ez a Robin téma annyira fájdalmas hogy hihetetlen... remélem nem lesz az új Batmanban Robin. Christian Bale annak idején nem hiába csak azzal a feltétellel vállalta el a Nolan-os trilógia főszerepét ha megígérik hogy nem lesz benne Robin, mert ha igen ő kiszáll... és neki volt igaza.
Batmanben az a jó hogy egyedül dolgozik, és csak az eszére a képzettségére és a kütyüire támaszkodik. Én azokat a régi képregényeket bírtam mikor még Robin nem volt a képben. Pont ettől volt izgalmas hogy mindent segítség nélkül csinált. Pl. az egyik részben Joker vicces kedvében volt és ráeresztett egy múzeumi kiállítás vendégeire egy 300 kilós bengáli tigrist... Batmannek harc közben eltört a lába, és utána mikor a tigrissel végzett még el kellett kapnia egy arra menekülő Bull nevű szökött fegyencet is, aki egy tagbaszakadt debella állat volt, és őt is jégre tette... törött lábbal.
Én az ilyen Batman-sztorik hangulatát bírom, de filmen ilyen sajna sose lesz.