106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Hát pedig nagyon sötétnek kell lenni ahhoz, hogy ne értse valaki. Annyira azért nem misztifikálták el. Többször mutatják, mikor elmerül a saját világában és mikor kijön belőle, ergó szájbarágós is kicsit. Az ember ennél sokkal kisebb tragédiák hatására is egy belső világba menekül. Ilyenkor normális országban beviszik a gyogyóba és már ki se nagyon engedik a saját érdekében. Az ilyesmiből nem igazán lehet "kigyógyulni". Mikor egyetlen másodperc alatt összeomlik minden amiben hittél, a világképed és az önképed is, már nem marad semmi, csak a puszta vegetáló váz. Nincs miért visszatérni az élők közé, hiszen az egész "valóság" csak hazugság volt az elejétől... Az agy így védekezik. Ez az igazi mátrix!
  • Bachstein
  • Bachstein
    Akkor már...
  • Kongy
    Kellett neked szólnod :D Hogy is volt "Robocop-ok amiket most láttunk?" :D
  • tomsolo
  • Blasta
    Legalabb vége a kurva robocop hétnek :D
  • Kongy
    Micsoda lavinát indítottam el ezzel a Zack Snyder filmek értékelésével... :D
  • tomsolo
    Suckerpunchban oltári nyúlások vannak pl. a Brasil című filmből.
  • ZilogR
    ...és a piperészkedés a tükör előtt az egyik legjobb tükrös jelenet filmben - persze a Kapcsolat és a Mr. Nobody után...
  • Totti5
    Ezeket látttam tőle, ebben a sorrendben tetszettek. Bírom a munkáit, habár a Man of Steel nem olyan lett mint amit vártam.

1, Sucker Punch
    2, 300
    3, Holtak hajnala
    4, Man of Steel
  • Bucser
    En meg mindig azt mondom, hogy a suckerpunch vegig arrol szol, hogy a lanyokat folyamatosan zaklatjak az apolok es az egyetlen menekules szamukra a fantazia birodalma. Sokan nem ertettek ezt meg csak egy egyszeru verekedunk, hogy kikeruljunk az elmehazbol filmet lattak benne.
  • Bachstein
    Amúgy is eyecandy az egész.
  • Sir Quno Jedi
    Én csipázom a szákerpuncsot is, nagyon szomorú. Mondjuk én több erotikát vittem volna bele, dehá a rating ugye.
  • Tyler1
  • viizo
    Holtak Hajnala: a mai napig a legjobb újgenerációs zombi film: 10/9

300: az ilyenre mondom azt, hogy zseniális iparosmunka. mondjon vki vki még egy olyan képregényfilmet, amit ennyire hűen vittek vászonra: 10/8

Watchmen: megfilmesíthetlennek tartott alapanyagból igen tisztes helytállás: 10/7

Legend Of The Guardians: 2009 leglátványosabb animációs filmje, egyben az Avatar mellett a mai napig az egyik legjobb 3D-re kihegyezett mozi. Az egyébként óvodásoknak szóló könyvből Snyder kihozta, ami lehet. 10/8

Sucker Punch: az alapból szvsz jó történet iszonyúan túlspilázta, 10/5

Men Of Steel: sajnos a legkevésbé Snyderes, ám mégis olyannyira látványos blockbuster, csak a Kriptonról elnéztem volna egy 2 órás filmet. Henry Cavill pedig jobb superman, mint Reeves. Szentségtörés? nem az: 10/8

Snyder a képi világok filmre vitelében a mai napig az egyik legjobb rendező, nem is beszélve a filmjei dinamizmusáról és soundtrackjairől.
    Minden irónia nélkül azt mondom: Snyder 4 prezident.

• Bachstein
    Akkor beszállok én is. Szerintem nem kell Snyder munkásságát túldimenzionálni, de véleményem szerint a Watchmen egy kifejezetten erős filmje lett, ami adaptációként, de a képregényektől függetlenül is megállja a helyét. Jó színészek, kellően komor hangulat, remek zeneválasztás és képi megoldások. A 300 sem volt rossz, igazából bármikor meg tudnám nézni, agykikapcsolós látványfilmnek mindig is jó lesz. Sucker Punch már más tészta, anno sokáig gyűlöltem azt a filmet, de szépen lassan az is átkerült az "elmegy-kategóriába". Az Acélember meg kifejezetten felemás lett, bár a tipikus snyder-es részek tetszettek benne (pl. Superman víziója, mikor elsüllyed a koponyákban), de ott szerintem Goyer baszta el leginkább a forgatókönyvet. És azt be kell látni, hogy tele van a film ostoba és bárgyú szövegekkel meg jelenetekkel, de azért vannak értékelhető és érdekes részei is.
  • tigeroo
    batman flém + watchmen értékelhetetlen

aha
  • genndy
    Watchmen nagyon jó képregény, pont a szokatlansága/sötétsége miatt, és igenis jó filmet csináltak belőle.
    Saját vélemény.
  • zorrobomber
    Köszönöm, ezt bóknak veszem :)
  • Tyler1
    Tehát ezért ritka szar rendező? Mondjuk hasonló semmitmondó érvekre számítottam.

Snyder és Affleck esetében is üres szavakkal dobálóztok. Szakmai hátteréről fingotok sincs, csak láttok egy kész terméket, aminek ha nem jön be az alapanyaga, akkor "szar a rendezés". És még el is hiszitek, hogy ez alapján igazatok van.
  • Riddick21
    Miből kellene nyilvánvalónak lennie, hogy ez trollkodás volt?
    Az sg-n ez egy teljesen átlagos kommentnek számítana, sőt, az ordító faszságok közül még talán a színvonalasabbak közül való.
  • zorrobomber
    Bár jó érzés, azért valahol kicsit szégyellem is magam amikor valaki bekapja a troll-bait horgot :)
  • Riddick21
    +1, annyival kiegészítve, hogy én láttam az Argo-t és az Affleck leggyengébb filmje, 6|10 kb., ha pontozni kéne. A másik kettő viszont tényleg fasza, főleg egy - akkor még - kezdőtől.
  • sandor8206
    tipikus buta amerikai, csak meg kell nézni a legtöbb filmjét, nyilatkozatait...egyszerűen nem tudja mit miért csinál, az a legjobb ha meg van kötve a keze (pl: az alapanyaggal, 300, watchmen)
  • ForzaInter
    The Town sztem kurva jó film, és a Gone Baby Gone se rossz. Az Argo-t azt még nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni.
  • sandor8206
    persze, hogy átjött, mert igénytelen vagy + nem értesz a filmekhez és az,az hogy épül fel, mi, mit miért van benne és van-e értelme vagy csak egy felesleges jelenet egy adott filmben
    na a watchmen filmes verziója ilyen, sok-sok felesleges jelenet, szereplő ami egy film szempontjából üresjárat
    comicként működött vagy sorozat formájában működött volna, itt meg 20 perccel hosszabb a film mint kellene, nincs köztes megoldás vagy csináltak volna egy 10 részes minisorozatot vagy 1,5 órás minden sallangtól megtisztított és csak a fő sztorira összpontosító mozifilmet
    így egy 2,5 órás felesleges mellékszereplőkkel teli katyvasz lett
    (sztem)
  • Riddick21
    Ez a megállapítás aztán kurva nagy sznobizmus.
    Kb. annyira, mint amekkora "mesekönyv" a Watchmen képregény. Kb. ordas nagy buta fasznak kell már ehhez lenni. Hülyegyerek, olvastad egyáltalán?
    Amúgy nagyjából megfilmesíthetetlen, így aztán az egyetlen értelmes dolog, amit tenni lehet vele, ha szóról szóra visszaadják, és Snyder ezt megtette. Ez is valami, sőt, nem kis eredmény: szolgai hűséget mutatni az eredeti irányába és nem teleokoskodni saját buziságokkal.
    De minek magyarázom ezt egy olyan birkának, aki szerint a Watchmen képregény mesekönyv? Balfaszgyerek.
  • Bercy #82634
    Szerintem a Watchmen remek film volt. Szurrealis es megis magaba szippanto hangulatot arasztott. Remek kivitelezessel. Jo film.
    300 szinten tetszett. Persze tudni kell hova rakni, ha valaki tul komolyan veszi akkor csalodas lehet. Olyan, mint a pankracio, szorakoztato, hatra kell dolni, elvezni de nam szabad elhinni.
  • Tyler1
    Aztán miért ritka szar rendező ez a Zack Snyder hadd halljam? :)
  • zorrobomber
    Jajj hagyjuk ezt a fansznobizmust, tökéletesen átjött filmen is nekem valahogy. Menj oszt olvasd tovább a mesekönyveidet akkor, nem kötelező filmes topikba járni.
  • sandor8206
    valami működik képregényben és filmen nem, na a watchmen ilyen
  • sandor8206
    jó azért nem kell összevitatkozni két tehetségtelen emberen :-)
  • zorrobomber
    Watchmen mint értékelhetetlen filmipari hulladék? Aucs
  • TBTPumpa
    Dawn of the Dead: szódával elmegy.
    300: szódával elmegy.
    Watchmen: filmipari hulladék.
    Sucker Punch: csöcsök mindenütt + sárkány, ettől függetlenül filmipari hulladék.
    Man of Steel: annyira epic akart lenni, hogy inkább még a közepesnél is gyöngébb valami lett belőle (Superman dialógusai és a film végén lévő romboljunklemindentéspüföljükegymástfélóráig sokat levont nálam az élményből).
    Amúgy korrekt lett volna, mert nem annyira gáz és nyálas a történet, mint az előző. Képi világ baromi jól el lett találva. Kicsi Superman/Klárk Kent és Kevin Costner dialógusai tökéletesek voltak.
    Azért érezni, hogy Nolannek is köze volt hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    A 300 számomra értékelhetetlen volt. A Watchmen dettó.
    A Man of Steel elment.
    A baglyost meg se néztem.
  • CalebJoe
    Ennek egy csávónak már rég egy képregényboltban vagy egy bankban kéne dolgoznia semmi keresnivalója sincs Hollywood-ban.
    A Dogma még elment egynek, de engem már a Good Will Hunting óta idegesít egyszerűen szar beképzelt lenéző az egész fizimiskája. (ez saját vélemény)
    Aki kedveli annak az elnézését kérem.
  • Kongy
    A 300-at képesek egyesek túlmisztifikálni. Nekem nem jött be.
    Dawn of the Dead nem volt vészes, de semmi eget rengető.
    Watchmen elment
    Man of Steel szar volt.
    Legend of the Guardians az nem az baglyos animációs baromság? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szubjektív. Nagyon.

Vannak akik oda-meg-vissza vannak ám a 300-tól, vagy a többi filmjétől:

Zack Snyder filmográfia:

Ehhez képest Ben Affleck rendezései [nagylelkű voltam, olyat is hozzáfényképeztem, ami nem rendezés]:
  • sandor8206
    nem jó rendező, JOBB rendező mint Snyder
  • IMYke2.0.0.0
    Argo: túl van az a film értékelve, és Bélánk oszkárja is [hirtelen "jó" rendező lett].