[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Akkor beszállok én is. Szerintem nem kell Snyder munkásságát túldimenzionálni, de véleményem szerint a Watchmen egy kifejezetten erős filmje lett, ami adaptációként, de a képregényektől függetlenül is megállja a helyét. Jó színészek, kellően komor hangulat, remek zeneválasztás és képi megoldások. A 300 sem volt rossz, igazából bármikor meg tudnám nézni, agykikapcsolós látványfilmnek mindig is jó lesz. Sucker Punch már más tészta, anno sokáig gyűlöltem azt a filmet, de szépen lassan az is átkerült az "elmegy-kategóriába". Az Acélember meg kifejezetten felemás lett, bár a tipikus snyder-es részek tetszettek benne (pl. Superman víziója, mikor elsüllyed a koponyákban), de ott szerintem Goyer baszta el leginkább a forgatókönyvet. És azt be kell látni, hogy tele van a film ostoba és bárgyú szövegekkel meg jelenetekkel, de azért vannak értékelhető és érdekes részei is.