106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kaposi1
    Köszi már a telón van a Halál és lányka de ezeket is meg fogom nézni.
  • DasIsFuck
    Megnéztem ezt a Fargo-t, remek zenéje volt, de nem értem mire fel vannak úgy oda érte.
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap este:

[2012] - [url=http://www.imdb.com/title/tt2448584](Baramgwa Hamjje Sarajida) ("Gone With the Wind") [/url] (angolok: "The Grand Heist") - 8/10

Igazi dél-korai, történelmi környezetbe ágyazott és ezért korhű kosztümös, humoros, akciós, ármánykodós, furfangos és fordulatos akció-vígjáték - a jég és annak uralma körül.
    Rég mosolyogtam és nevettem ennyit; szórakoztató 2 óra volt. "Ooookay"***

///*** = megnézed, és érteni fogod :)
  • Tikal #82776
    Én ott kapcsoltam ki mikor valami csajjal dumált az elején, és búcsúztak... pfff, nagyon gagyi jelenet volt..
  • Blasta
    Jack Ryan - 2/10
    --------------------------
    Unalmas, klises, kiszamithato, akciomentes kalapszar. Azt hiszem az elsofel oraban szinte semmi lenyeges nem tortent.
    Chris Pine nekem tovabbra is idegesito szemelyiseg es szinesznek is hetkoznapi, Keneth Branagh pedig elszegyelheti magat emiatt a rendezes es foleg a foszerep miatt. A letoltest sem eri meg.
  • Tikal #82774
  • Rony94
    Jajj, ezt kaposi1-nek akartam. :(
  • Rony94
    -Napos oldal
    -Túl a fenyvesen

Ezeknél nem csak hogy remek színészi játék van, hanem mindkettő film egy élmény. Nekem legalább is az volt.
  • Bokafix2
    Szemvillanás alatt... remek dráma... egy középiskolai lövöldést túlélt és annak terheit viselő nőről szól.
  • kaposi1
    Köszi az ajánlást lehet ez lesz estére.
  • kaposi1
    A Fogságban-t már láttam nagyon jó film.
  • zorrobomber
    Prisoners
  • tomsolo
    Halál és lányka
  • kaposi1
    Tudnátok olyan filmet mondani amit nem a látvány miatt, inkább a színészi játékért érdemes megnézni és nem túl régi?
    Ilyesmikre gondolok mint a 12 év rabszolgaság .
    Telón nézném szóval nem valami Transformers tipusú filmre gondolnék.
    Témája mindegy csak jó legyen.
  • Blasta
    Sajnos nem jokor mentel.
    Hetkoznap ebedido korul/utan kell moziba jarni, mar aki megengedheti ezt az idopontot.
    Balfaszmentes ures termek, nyugi, odaulszahovajolesik...
  • Jim Morrison
    Elysium
    Tegnap vót tévében, hát jól meg is néztem!
    Tény, hogy a hozzá fűzött ígéreteket nem váltotta be, de egy esti filmnek szvsz elmegy.
  • zorrobomber
    Nincs bajom a 3D-vel, általában rendben van, de valahogy nem vagyok sosem elájulva a mozis látványtól-hangtól. Otthon nézett fullhd filmek valahogy nagyobb élményt nyújtanak, hangerőt úgy állítom be hogy pont jó legyen, redőny, katéter, stb.

Pókember 2 - 6/10

Nem volt rossz, pár látványos jelenet ütött, de sok fejfogós hülyeség
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért nem ad vért a srácnak? Ha megdöglik tőle akkor az ő felelőssége és kész.
    és a mozi nekem lerontotta.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Túl volt húzva a romantikus szál, nyilván hogy a vége jobban üssön, de szerintem visszafelé sült el. Alapvetően a hülyéskedős póki hangulathoz nem illett. Tudom, a képregényben is ez volt, akkor sem.
  • Inquisitor
    Megfigyeléseim szerint a feliratos filmeken a hülyék száma nagyságrendekkel kisebb ... no meg persze vannak olyan időpontok amikor tényleg kevesen vannak, pl. hétköznap délelőtt. De tény, hogy nagyon el tudja szabni pár majom az ember szórakozását.
  • Kongy
    22:30-kor kell menni, vagy első előadásra 10-kor, én mindig akkor megyek! Akkor még olyan szabad hely is van, ahol ki is tudod nyújtani a lábad, és kevés idióta. Persze jártam már én is úgy, hogy kb üres volt a terem, de a jegyem odaszólt 2 ember mellé, akik konkrétan ROHADTUL büdösek voltak.. :D Dehát mindegy, arrébb ültem pár székkel. :) Nehogy már mások hülyesége miatt maradjak le a moziélményről.
  • vérpocok
    Ezt alá tudom írni, némelyik emberke fájóan hülye, én mikor a Jurassic park első részét adták akkor már akkor is elegem volt a moziból... egy társaság mellettünk végigbaromkodta a filmet, pedig nem épp vígjáték volt. Alig vártam hogy lássam, mint abban az időben mindenki erre ezeket a barmokat fogtuk ki... volt egy olyan rész hogy mikor kiderült hogy a dínók másik nemet is fel tudnak venni ha egynemű környezetbe kerülnek, erre oldalról jön a beszólás: "a kis hermafrodita g*cik"

...és ezután röhögtek mint a vadszamár, sőt végig ezen a hülye poénon lovagoltak, sok dolgot nem is értettem mert annyira elvonták a figyelmem. Szóval ennyit a moziról....
  • vg
    Tegnap, sok év után rávettek, hogy menjünk moziba. Godzilla! Oké, mondom, de este fél tízre menjünk, gondolván hátha nem lesznek sokan és aki ilyenkor megy moziba talán érdekli is a film. Az első meglepetés, hogy a szemüveg már passzív, nem az a nehéz aktív, elemes vacak ami régen volt(igen, olyan régen voltam utoljára moziban), és haza lehet vinni. Csúcs! A terem bejáratnál már kezdtek kétségeim lenni, a csoportosan egymással ordóbálozó, feszespólós, pónihajú majmok láttán. Természetes pont a mögöttünk lévő sorba ültek, majd a film kezdetekor kibaszott chipses zacskót folyamatosan a maxra pörgetve-zörgetve, majszolva, majd csúda jó poénokat ("szerinted van neki pöcse?") ordibálva ment le a film harmada. Elképesztő élmény volt az is, hogy rugdosták a székem. Mondjuk így legalább olyan fiiling volt mintha remegne a terem mikor jön a szörny. Ez volt életem utolsó mozilátogatása. Nincs értelme így a kétezer forintos jegynek, ha vasárnap éjjel se lehet nyugodtan megnézni egy filmet. Amúgy a film jó volt(már amennyit az idegeskedés miatt láttam/értettem belőle), a mozi 3D képe/hangja is szuper volt, érdemes megnézni.
  • Tyler1
    Párszor nekiálltam régebben, mikor tv-ben adták, mert a család férfi ága nagy rajongója volt, engem nem kötött le soha. Mondjuk a tengeralattjáró téma számomra abszolút idegen.
  • sandor8206
    Vadászat a Vörös októberre még nem láttad? Nézd meg sürgősen :-)
    bár más műfaj, ha bírod a tengeralattjárós filmeket, ez az egyik legjobb
  • Tyler1
    Jack Ryan: Árnyékügynök

Nem ismerem a karaktert, nem láttam még JR filmet, így szimpla kémes-akciósként álltam hozzá. Közepesnek mondanám, mély nyomott nem hagyott bennem. Ilyen forgatókönyveket szerintem a tengerentúlon egy délután alatt megírnak, sem nem jó, se nem rossz, követi a sablont. Keira Knightley érzelemkifejezéseivel meg nem tudok mit kezdeni, nevessek, vagy idegesítsem fel magam.
  • sandor8206
    Új Jack Ryan film

Végül is elvoltam vele, elfogadható kémes film. Costner papát jó volt látni. Sztori is elment. Ahogy Afflecknél Pennel is az a baj, hogy nem egy Baldwin, Ford kategória. Vörös október zseniális film jó casttal, jó sztorival, Fordos filmekben meg valahogy jobban átjött, hogy mocskos egy szakma ez a kémvilág, meghát ugye Ford az Ford.
    Sorozat leggyengébb darabja a Rettegés arénájával kézenfogva, szolid film, kevés akcióval ami ugye nem baj, de akkor sokkal jobb és feszültebb sztori kellett volna 6/10
  • ForzaInter
    Egy jó 7/10-et megér.:)
  • IMYke2.0.0.0
    "Revolutionary Road" (2008)

Tényleg jó (nehéz) film. Én mondjuk nem 10/10-et adnék rá.
  • Ereszt
    A szabadság útjai

Kötelező!

10/10
  • Kmarha
    Frozen

Korrekt disney mese, majdnem rendesen kidolgozott, mindenesetre szórakoztató karakterekkel, tűrhető, néhol ténylegesen jó zenékkel, senkit sem meglepő fordulattal, és rendkívül remek látvánnyal.

Inkább gyerekeknek, de felnőttként is egész jól lehet rajta szórakozni.
  • IMYke2.0.0.0
  • Animefox
    DE!!!! Ezer köszönet! High Five!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ez volt véletlenül?: 1941 (magyar címe: "Meztelenek és bolondok")

"The Japanese sub becomes lost trying to find Los Angeles when the ship's compass is broken. A landing party looking for "Hollywood" instead captures Hollis "Holly" Wood, who reveals only his name, occupation, and social security number. They see he has a small Cracker Jack compass, but he swallows it. Hollis escapes, hoping to find the authorities."

Japanese sub = Japanese submarine = japán tengeralattjáró
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha beugrik a címéről: Submarine films
  • Animefox
    Valaki nem tudja annak a filmnek a címét ami arról szólt hogy a második világháború alatt az amcsik fostak egy japán inváziótól és pont egy óceánparti várost közelít meg egy japán tengeralattjáró de csak tévedésből mert a rádiójuk elromlott. És zsákmányolni akarnak egyet a szárazföldről. Elrabolnak egy öreg fickót aki tök dilis, továbbá a part menti védelem is csődöt mond pár idióta miatt és zűrzavar lesz, mindenki azt hiszi hogy támadnak a japcsik! Ez egy kilencvenes évekbeli vígjáték...
  • eksy
    Jack Ryan - egy ügynök a millióból

Nehezemre esett végignézni.
    Pontozás, gondoltam adok minden eredeti ötletre 1 pontot...

0/10

Még a szinkron is gagyi:)

K2

Igazi felüdülés volt "amaz" után.

5/10
  • mégvadabbdisznó
    Úgysem derülne ki sosem... de tévedsz, nem kell ide nano organizmus, amilyen kurva intelligensek kiirtják ők egymást ha arra kerül a sor seperc alatt.
  • Tyler1
    Nyilván nincs technológia, amely képes lenne bármely nagy méretű, intelligenciában jóval alacsonyabb rendű ragadozó fajnak, egyetlen példányszámával végezni. Sőt egymaga Washingtontól Abádszalókig mindenkit kinyírna a Földön.

Előbb maradna alul az emberiség egy pár nanométeres organizmustól, mint egy 100 méteres hüllőtől(még ha többen vannak akkor is).
  • hapi
    Nem győztél meg, ez olyan asylumnak való forgatókönyv...
  • mégvadabbdisznó
    Miért baromság? Egy több százezer tonnás, kérgesbőrű szociopata monstrum, aki akkora mint az Empire State Building, vígan kinyomkodhatná mindenkinek a belét... az emberiség aki konkrétan szubatomos molekulaként funkcionálna a számára esélytelen lenne a harcban. És nem is nagyon tudnák sebezni.

Ha módszeresen körbejárná a főbb városokat a Földön, néhány év alatt végezne is.

• hapi
    vajh mekkora baromság lenne, hogy egyetlen buta nagydarab szörny legyőz egy egész emberiséget?