1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vg
    Tegnap, sok év után rávettek, hogy menjünk moziba. Godzilla! Oké, mondom, de este fél tízre menjünk, gondolván hátha nem lesznek sokan és aki ilyenkor megy moziba talán érdekli is a film. Az első meglepetés, hogy a szemüveg már passzív, nem az a nehéz aktív, elemes vacak ami régen volt(igen, olyan régen voltam utoljára moziban), és haza lehet vinni. Csúcs! A terem bejáratnál már kezdtek kétségeim lenni, a csoportosan egymással ordóbálozó, feszespólós, pónihajú majmok láttán. Természetes pont a mögöttünk lévő sorba ültek, majd a film kezdetekor kibaszott chipses zacskót folyamatosan a maxra pörgetve-zörgetve, majszolva, majd csúda jó poénokat ("szerinted van neki pöcse?") ordibálva ment le a film harmada. Elképesztő élmény volt az is, hogy rugdosták a székem. Mondjuk így legalább olyan fiiling volt mintha remegne a terem mikor jön a szörny. Ez volt életem utolsó mozilátogatása. Nincs értelme így a kétezer forintos jegynek, ha vasárnap éjjel se lehet nyugodtan megnézni egy filmet. Amúgy a film jó volt(már amennyit az idegeskedés miatt láttam/értettem belőle), a mozi 3D képe/hangja is szuper volt, érdemes megnézni.