106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mer azt akarták kihozni folyton, hogy Xena és Gabrielle soulmate-ek 4eva. Így aztán múltban és jövőben is mindig egymásra találnak így, vagy úgy, ha férfi, ha női testben vannak. ÉS az istenek sem tudják őket szétválasztani, bárhogy is igyekeznek. Jópár rész volt, amit ennek szenteltek. -
Itt egy példa
Ez nem rémlik, de lehet abban a részben volt. -
Pontosan már nem tudom, de rengeteg ilyen baromság volt, mikor vagy ők jutottak előre az időben, vagy valaki a jelenből a múltba (egyszer Dzsokszer történészként jutott vissza valahogy az ókorba, stb.) -
IXEMGabeo #83019 mikor volt ilyen amikor Xenáék előre utaztak?
majdnem minden részét láttam a Hercules-Xena sorozatnak bár előbbit jobban szerettem... -
Prof William #83018 "De az se volt rossz, mikor Xenáék előreutaztak a jelenben, hogy harcoljanak az iraki háborúban, találkoztak egy Xena fanklubbal és tv-ben nézték a Xena sorozatot"
Basszus ilyen volt? Anno kicsiként rengeteget néztem a Xena-Hercules kombót e ez valahogy teljesen kimaradt.
Egy olyan rész viszont rémlik, hogy a Herkules forgatásán jártunk és Írók-színészek ökörködnek egy sort. -
Nekem a kedvencem, amilyen precízen ki volt dolgozva az ókori görög miliő, pl. mikor bementek a kocsmába és akusztikus hangszereléssel vegyített techno zenére mulattak a katonák, villogott a stroboszkóp, bikinis nők szolgálták fel az italokat :D
De az se volt rossz, mikor Xenáék előreutaztak a jelenben, hogy harcoljanak az iraki háborúban, találkoztak egy Xena fanklubbal és tv-ben nézték a Xena sorozatot
-
Az a jó öreg minden ütés előtt rugózott vagy hármat style
jó volt
-
Ez sajnos már nem a Kevin Sorbo féle minőségi, és teljes mértékben mitológiahű vonalat képviseli
-
Ez nem az a Herkules amit eddig sokan megszokhattunk, ezekből a képregényekből készült, nekem személy szerint még jobban is tetszik. -
Na meg egyáltalán benne vannak a filmben, mert a Hercules LEGENDÁJÁBAN sehol sem voltak. Pedig szerintem Hercules legendájának az a lényege, hogy mitológiai lények legyenek benne.. -
De legalább ezeket az egykoron létező bestiákat sikerült valósághűen ábrázolni. (3fejű kutya, Mégtöbbfejű hydra...) -
Prof William #83011 Hercules az isteni vérvonal miatt hasonlít egy indiánra, valamint a belőle sugárzó isteni aura a közelében tartózkodók fogait is megvédi. :) -
+ Hercules inkább hasonlít egy indiánra, mint egy görögre már nem azért.... :D Bele lehet itt kötni sok dologba, csak nem érdemes. -
Ráadásul angolul beszélnek az ókori Görögországban. Normálisak ezek? A lyukas - bocsánat, lukas - fog ehhez képest smafu. -
A szájhigiénia mint olyan, az időszámítás előtti évszázadokban még nem állt olyan szinten mint ma. Jóval a fogkrém és a fogkefe feltalálása előtt járunk amikor még a fogszuvasodás fogalmát és okait sem ismerték.
Hercules esetében érthető a dolog... csakhogy a többi szereplőnek is elég jó fogállománya van és a helyzetet tekintve sokkal több hiányos és rothadó fogú emberkét kéne látnunk. De hogy nézne az ki esztétikailag a vásznon... így hát halivúdnak "plasztikáznia" kell. -
Prof William #83007 Ő HERCULES! Egy félistennek csak nem lehet lukas a foga! Az isteni erő segít legyőzni a megavadkant és a fogakat is tisztán tartja. -
Feltűnően jók a Rock fogai, nem látom hogy tömése lenne... 
A Colgate Herbal megtette a hatását. :D -
Vampire's Kiss 7/10
Micsoda egy őrült, beteg film ez, de a jobbik fajtából.:D Nic Cage zseniális volt, egyik legjobb alakítása amit eddig láttam tőle. -
Jó lesz ez, Hercules legendájánál biztosan... :D -
-
The Railway Man
7/10
A nyolcvanas évekből visszaemlékező film a Kwai folyón átvezető vasút építéséről, a viszontagságokról, miközben érdekes témát feszeget: meg tud-e az ember annak bocsájtani, aki majdnem halálra kínozta? -
Non-Stop
5/10
Ez sem az a film lesz amit az ember 2x megnéz. :(
Liam még mindig (MINDIG!) jó. Bármi nézhető vele, még akár egy szünetjel is. A filmből minden más nagyon gyenge. Pedig nem indult rosszul ... -
miért foglalkoztok vele:D -
troll-e? -
miért nézed őket? :) gyakorlatilag az összes képregény adaptáció filmet lehúzod de mégis nézed őket :) mazo e vagy? :D -
Edge of tomorrow
Kurva jó, nekem nagyon tetszett.. Melegen ajánlom mindenkinek. Látványos, helyenként váratlanul vicces, a 3D kivételesen egész jó..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a végét mi a bús faszért kellett így elbaszni, hát omg. Csak az is bőven elég lett volna, ha tovább megy vissza, de miért kellett "megtörténve maradnia" annak, hogy kinyírták a gumót!?! MÉR!?!?Teljesen faszság, halál logkiátlan.. Ráadásul, a "reset" nem Cage képessége volt, hanem a gumóé.. Ahh.. Mind1.
-
Katalizátor #82996 X-Men: Az eljovendo mult napjai
Teljesen fasza X-Men film volt. Persze ne varjatok melyszintu elemzest! Nem lesz! Ez egy X-Men! :)
Annak nagyon is korrekt!
9/10 -
Rony94 #82995 Ülj le, egyes! -
gombabácsi #82994 spiderman
szokásos gagyi szuperhősfilm
rájöttem, hogy ezek a szuperhősfilmek lényegében kommunista propagandafilmek
akarom mondani kapitalista :) -
bcrics #82993 Akkor ezt nézd meg ha még nem láttad.
Triangle 2009 -
Találmány (Primer) (2004)
Nem volt rossz ez az időutazós sci-fi. Nem történik semmi látványos, de az alapötlet jó, viszont a magyarázat már kevés. Sajnos sok az off-screen történés, ami aztán nincs megmagyarázva, vagy csak töredékesen, úgyhogy a végére kicsit összekuszálódtam. Meg nem éreztem a motivációt, hogy valami nagy dolog hajtja őket (nem kell mindig megmenteni a világot, de valami azért kell, hogy érdekeljenek a szereplők meg a sztori. A Donnie Darkoban ez megvolt - igaz ott éppen a világot kellett megmentenie
). Úgyhogy a végén már kicsit közönyös lettem arra, hogy éppen kit látunk a képen meg honnan is került oda és miért. Több magyarázat kellett volna, meg jobban kellett volna érzékeltetni az időt a szereplőkön (sminkkel, valami sérüléssel, ami egyszer megvan máskor meg nincs, ilyesmi).
Nem rossz, jöhet még ilyen komolyabb gondolkodtatóbb hsf, csak legyen több a magyarázat is, és akkor jobban élvezem.
Legyen mondjuk 6,5/10 -
Rony94 #82991 Azért léteznek jó magyar filmek is. Erről az Isteni műszakról csak jót hallottam pl. -
Szerintem annyira rossz nem volt, legalábbis számomra, ahhoz mérten, amit vártam. Nyilván elég gyenge alkotás azzal kár vitatkozni, de a Pompeii például 1000x rosszabb nála, sőt Kellan Lutz ahhoz a trónok harcás gilisztához képest, egy Al Pacino. -
Igazából nehéz eldönteni melyik magyar film szarabb, mint ez a Hercules, mert kb egy szinten vannak. Amúgy tudtuk, hogy szar lesz a film mielőtt megnéztük, de úgy voltunk vele, hogy hátha annyira szar, hogy már jó... de nem az... :D -
Láttam már a videót róla.. :D Hát a Hercules-ben a CGI is kb ilyen szinten van ! :D Remélem a The Rock-os nem lesz ennyire szar. Már a trailer alapján jobbnak tűnik, mert ott legalább Hercules munkái is benne lesznek (oroszlán, vaddisznó, stb). Mondjuk azt ne kérdezze senki The Rock hogyan illik Herc szerepébe, mert arra a faszira mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy görögös.... :D -
Egyébként érdemes megnézni a többi videóját is, leginkább magyar filmeket szokott bemutatni, de garantáltan átértékeli mindenki a rossz film fogalmát. -
Hatalmas, folyt a könnyem :D -
Ennek van második része? OMG -
Pedig van még annál is rosszabb film! 
Birdemic -
Oculus 2014
Igen-igen jó kis stuffot hoztak össze ez alatt a cím alatt, a közelmúlt legjobb horrorja lett. A szereplők viszonylag ismeretlenek, de ez jót is tett a filmnek, valahogy nem tudtam volna elképzeli ezt a sztorit egy Sandra Bullockkal, vagy egy Nicholas Cage-el.
Van egy tükör ami két évszázad alatt majdnem 50 ember halálát okozta, köztük főhőseink szüleiét is. Ezért mikor a gyerekek felnőnek, visszaszerzik a tükröt és beindul a nyomozás hogy leleplezzék hogy a tükörben gonosz természetfeletti erő rejlik.
Bekamerázott szoba, hőmérséklet mérés stb, kezdett horrorból valami sci-fivé válni az egész történet ami igazán jót tett neki, izgalmas volt, viszont a tükör olyan tulajdonsággal rendelkezik hogy képes manipulálni az elmét és a tükörrel egy házban tartózkodva kvázi képtelenség eldönteni hogy ami történik az valódi, vagy csak a tükör játéka... és ebben nagyon erős ez a film, mert úgy bekavarja a nézőt is, hogy a film felétől már gyakorlatilag semmiben sem leszünk biztosak... minden történésre azt hisszük hogy a tükör csinálja, hogy megtévessze a szereplőket.
Zseniálisan lett megoldva, tán egy hasonló témájú filmben sem feküdtek még rá ilyen aprólékosan hasonló megoldásokra.
Csak egy példa: kipurcan egy villanykörte és a csaj ki akarja cserélni, elővesz egy új égőt és leteszi az asztalra egy alma mellé... aztán felveszi az almát, beleharap, de hoppá...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az égőt vette fel és harapdálta szét és mire észbe kapott már fél liter vér kifolyt az összevagdosott száján...
Szóval nagyon durva lett a film, egyszer mindenképp érdemes megnézni... nemhiába várták ezt annyian. Soha rosszabb filmeket a műfajban.
8/10