106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Susarc #83340 valaki nagy MARVELES pls. a CAptain Americában a végén:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi az a kéken világtó staff és kik azok a bezárt ikrek? -
Ez az, a dumák meg a szinkron na azok vitték el az egész filmet nem holmi csilliárdos cgi.
Valahogy vannak akik akkor már éltek mégis hallottam már nem egy velem egykorú embert aki még nem is hallott azokról a filmekről, mintha valami bányában nevelkedtek volna nem a VHS korszakban, ezért nem is sokra értékelik így utólag megnézve azokat a filmeket. -
IXEMGabeo #83338 A pusztító (1993)
kb 100x néztem meg:D
Gyerekkoromban remek mozi volt teli akcióval, izgalommal egy fikcionált jövőképpel...manapság látva nosztalgikus kissé és a történet eléggé bugyuta;)
Hatalmas dumák vannak benne, jó a szinkron:) -
The Raid 2 9/10
Az 1 rész is jó volt, de a 2 résznek sikerült felülmúlnia, itt már volt sztori is a zseniális akciók mellé. -
viizo #83336 Gyerekek, őszintén: kit érdekel hogy megjelenésekor gyenge film volt sem?
Nálam 10/10-es alapmű kb 10-12 éves korom óta, egyike azon 20-25 filmnek, amit bármikor meg tudok nézni, anélkül hogy unalmasnak vagy gyengének találnám, sőt nincs év hogy ne nézném meg.
Dutch, Dillon, Mac, Billy és a többi badass karakter, élén a Ragadozóval már beleégett a retinámba, de ettől függetlenül örülök a hírnek hogy jön egy új rész. Bár jönne több is, minimum az első McTiernen féle rendezés színvonalán. -
Nem hivatkoztál semmire és senkire, igy gondolhattam hogy a saját véleményed.
"Tudod nem sokkal a Vietnámi háború után, mikor a filmvásznon is megjelentek az utóhatásai, és sorban jöttek olyan filmek, mint a Rambo, a Platoon, a Good Morning Vietnam! , vagy a Full Metal Jacket, és a közönség nem transzformerszen és godzillán szocializálódott."
Mondjuk ez elég magyartalanra sikerült, de értem hogy mit akartál közölni:) -
IXEMGabeo #83334 Nekem a Próbababa is kedvenc igaz más kategória:DDD -
Tudod értelmezni a szövegeket, amit írtam? Nem szerintem gyenge a Predator, hanem a megjelenésekor számított gyenge filmnek. Tudod nem sokkal a Vietnámi háború után, mikor a filmvásznon is megjelentek az utóhatásai, és sorban jöttek olyan filmek, mint a Rambo, a Platoon, a Good Morning Vietnam! , vagy a Full Metal Jacket, és a közönség nem transzformerszen és godzillán szocializálódott.
San Francisco Chronicle Peter Stack
The movie, a rather pointless thing when you get down to it, has little of the provocative intelligence that was found in "Terminator." But at least it's self-propelling in terms of suspense and cheap thrills. [12 June 1987, Daily Datebook, p.78]
Chicago Tribune Dave Kehr
McTiernan, regrettably, seems more interested in spectacle than suspense, and the attack sequences are filmed for splashy visual impact. And an apocalyptic finale that raises the antiwar message to the nuclear level is more than McTiernan's metaphor can bear. [12 June 1987, Friday, p.J]
Variety
A slightly above-average actioner that tries to compensate for tissue-thin-plot with ever-more-grisly death sequences and impressive special effects.
Chicago Reader
Despite the off-rhythm styling and suggestions of primeval menace, there's really not much going on here.
The New York Times Elvis Mitchell
Alternately grisly and dull, with few surprises. [12 June 1987, p.C6]
Washington Post Rita Kempley
Frankly, scarier critters have checked into Roach Motels. [13 June 1987, Style, g1]
Christian Science Monitor David Sterritt
Arnold Schwarzenegger fights an outer-space monster in a third-world jungle. The monster never has a chance. Neither does the jungle. Neither does the audience. [19 June 1987, Arts & Leisure, p.23]
Los Angeles Times Michael Wilmington
It's arguably one of the emptiest, feeblest, most derivative scripts ever made as a major studio movie. There's no need to do a Mad magazine movie parody of this; it's already on the screen. [12 June 1987, Calendar, p.6-6] -
IXEMGabeo #83332 
mekkora film a legelső epizód
hosszú hajú csávó, hogy felkötötte a szalagot majd kiállt a Predator elé meghalni EPIC jelenet volt
elbújhat minden utána következő epizód -
Mert jó, szórakoztató, minőségi film? s mert Lego?! -
Ez amolyan "Ébresztőfilm" gyerekeknek.
Aki gyerek és vigyorogva végignézte, az agyhalott,
aki kényelmetlenül érezte magát és gyerek, az kezdi kapiskálni,
aki agyatlanul vigyorogva nézte és felnőtt, az meglehet az ugyanilyen kölykök faterja/muterja,
aki felnőtt és kellemetlennek találta, az tudja, hogy létezik Mátrix és ő csak egy Duracell, aki sodródik az árral.
De ne is törődjetek vele, hiszen minden szipi szupi szuper...
Nekem bejött az agyhalottsága. 6/10 -
Szóval kb azonos színvonal az említettekkel? Szerinted. (A halálos fegyver, szerintem is:)
De engem azok a filmek érdekelnének amik mellett a Predator eltörpül.
"amikor a Predator kifejezetten gyenge filmnek számított"
Csak azt tudnám, mi a francért "kifejezetten gyenge" a Predator? Szerinte!
-
(mondjuk ízlések és pofonok, de IMDB-t szemezgetve még: Aki legyőzte Al Caponét, Tőzsdecápák, Berlin felett az ég,
nekem meg a lent említett Halálos Fegyver, Full Metal Jacket, Robotzsaru, és én jónak tartom a Predatort is :D) -
Halálos Fegyver -
Mondj már pár igazán jó filmet pl. 87-ből, kérlek...
amikor a Predator kifejezetten gyenge filmnek számított.
-
Nagyon kevesen vallják be még önmaguknak is, de már az is felpontozást okoz, hogy vállalta és kifizette a mozizással járó terheket, és költségeket... -
Én moziban láttam, végig jól szórakoztam. Nálam 7-8/10. -
Ezt a filmet mindenki osztja itt, meg az ismerőseim is.:D Csak tudnám akkor mire fel kapott ilyen jó értékelést meg kritikákat. -
The Raid 2
Úristen, 2 és fél óra! Azt hittem soha nem lesz vége. Ilyen játékidőhöz ebben a műfajban nélkülözhetetlen egy erős sztori, és tanulva az első rész hibájából, itt már próbáltak ráfeküdni erre. Próbáltak. Egy Jason Statham film osztva kettővel szintű alvilági korrupt gengsztertémát (mi mást!) sikerült kitalálni, ami persze hogy nem bír el ilyen hosszúságot. Ehhez mérten rengeteg a vontatott és kitartott snitt, unalmas párbeszédek, felesleges jelenetek. Persze menetrendszerűen jönnek sorban a verekedős jelenetek, nehogy bealudjunk, amik néha már követhetetlen, kaotikus "muszáj-erőszakba" csapnak át. A túlzott brutalitás néhol előnye a filmnek, néhol viszont már gagyi tud lenni - ennél több vért talán csak Tarantino szokott használni. Voltak viszont látványos koreográfiák, jól megcsinált akciójelenetek pl. az autósüldözés, a végső aprítás is elég jó volt.
De összességben a 2 és fél órájához nem volt sem elég feszült, sem elég érdekes, 1 órát simán le lehetne vágni a sztoriból, hogy az eseményekre befolyással se legyen. -
Lego Movie
Fél órát bírtam nézni. Nagyon erőlködtem hogy végig menjen, de nem bírom. Ez kurva szar.... -
Akkorát játszott, A Jó, a rossz és a csúfban, hogy kijárt volna érte neki egy Oscar díj. -
Hát, sokat nem, csak egy ilyet:
-
Normálisabb, de szerintem már fizikailag,szellemileg fárasztó volt a rengeteg, szinte non stop zúzás. Kicsit untam már a végére
Nálam olyan 6 pont -
És ime Shane bacsi, aki írja és rendezi az új részt
-
Ugye hogy normálisabb így a film Wahlberggel, mint a pöcstarisznya Laböff-el? -
mitfogsz kapni imikétől
-
Transformers A kihalás kora (2014)
Sokat nem fűznék hozzá, Transformers film, BAY bácsi!
ÉS eget rengető mozis zúzás...
Egész kellemes az új szereplőgárda és az új járgányok és robotok!
Moziélmény 10/10
Filmként pedig kb mint a többi rész! Semmi több! :) -
igazi katonák, nem kamuk... -
Pfuj de szörnyű ez így mellé rakva bakker. -
kb annyi volt a különbség hogy a régiben real badass karakterek voltak az újban meg csak kiscserkészek meg egy zongorista nagy puskával 
-
teljesen jó volt a Predators. Az eredeti sem szólt többről anno. -
igen az fosok voltak ez meg szimplán szar volt minden izében :D -
De legalabb az AvP-knel egy fel fokkal jobb volt (a masodiknal 1.5-lel) -
Az, de szörnyű volt... XD -
nem reboot, folytatás lesz az új Predator film. :D Kb annyira, mint a Predators volt :DD -
Köszönöm az ajánlást - még nem volt szerencsém hozzá, és keresni fogom.
-
A fekete komornyik (2014)
Kicsit minden volt ez a film. Kicsit kosztümös dráma, kicsit thriller, kicsit akció és kicsit fantasy. De nagyon jól adagolta a feszültséget és a történet is erős, lényege hogy egy fiatal kölyök név szerint Kiyoharu szüleit kiskorában legyilkolják de mindmáig nem találja a tetteseket így szövetkezik egy komornyikkal aki segít neki kézre keríteni az elkövetőket. Ebben eddig még semmi rendkívüli nincs, csakhogy a komornyik egy démon és a segítség ára Kiyoharu lelke...
i2k, neked erősen ajánlom megnézésre ha még nem volt szerencséd hozzá. Én nem csalódtam benne, jól felépített karakterek érthető motivációkkal és persze impozáns látványvilág.
8/10 -
Remakes, Reboots & Sequels -
poor Tuco...
-
hiper KOCKA #83301 rip