106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • genndy
    Eredetije az Én, a robot Isaac Asimov-novelláskötetben megtalálható. Elég jól földolgozták, sőt kicsit ki is bővítették.
  • Bokafix2
    Egy 6,7 imdb-n nem számít rossznak... amúgy nekem is tetszett a film.
  • mulli1986
    Bicentennial Man (1999) / 200 éves ember

Rég láttam ezt a filmet, gondoltam Robin Williams emlékére újranézem, de meglepődve láttam, hogy imdb-n csak 6,7-es a film.
    Szerintem annyira aranyos és kedves film, olyan szerethető. Jó a történet, bele lehet élni magad, van humora és ahogy a karakter is, az egész film fejlődik emocionális oldalról. Kifejezetten csajozós rígatós film, de mivel inkább drámához sorolnám, ezért bárki számára tudom ajánlani!
    8/10
  • Tikal #84904
    Ettől ne félj, szerintem ma is adja, időnként én is újranézem..
  • ProGabe #84903
    +1 a plusz egyre :) Hozzáteszem nem láttam már vagy 5-6 éve, mert félek, hogy nem adná ugyanazt, mint anno. És anno nagyon-nagyon sokat adott nekem az a film.
  • zorrobomber
    Maleficent - 7.5/10, jó volt, főleg így hogy nem néztem trailert, nem olvastam semmit róla. Végre egy nem 2+ órás film, másfél óra, mondjuk ebből is lehetett volna még faragni 10 percet(3d-s bullshit).
  • gattacalg
    egyetértünk, a nicknevem is bizonyítja
  • LasDen #84900
    Megdönteni Hajnal Tímeát

Tyűű baszdmeg. Nem utálom a magyar filmeket, de vannak fenntartásaim, főleg az ilyen komerszebb darabokkal. És nem is csalódtam. Iszonytatóan hatalmas klisé halmaz volt a film. Egyetlen jó pont a filmben Szabó Simon volt, aki már a Moszkva térben is ugyanezt a karaktert hozta. Volt 1-2 jó beszólása. De azért ő is már-már túlságosan parasztra lett véve...

5/10
  • Tyler1
    Igen, az az.
  • cylonflatus
    Amiről dumáltok az az, ami Idi Amin uralkodásáról szól? Az egyik kötelező pótolnivalóm...
  • viizo
    Sin Sity: Ölni tudnál érte / Sin City: A Dame To Kill for

Akárhonnan közelítem, a Sin City nem csak nálam, de sokaknál a mai napig kult státuszban foglal helyet. A második részt kicsit félve fogadtam, főleg hogy anyagilag nagy bukta lett, és ez ritkán jó előjel. Nos bukta és szigorú kritikusok ide vagy oda, idén az egyik legjobb film volt, amit moziban láttam. Sin City világa beszippant már az első perctől: Marv elkezdi a szokásos monológját és nincs megállás egészen a végefőcímig.
    Az első részt ugyan nem éri utol, ám így is bűnös élvezet - a forgatókönyv és az új karakterek némileg gyengébb alapanyagát a négyzetre emelt látvány próbálja kiküszöbölni, sok helyen azt kell hogy mondjam, egészen jól.

Sajnos nem hinném, hogy lesz harmadik rész - pedig ha legalább ezt a szintet tartanák, megérné újabb 8 évet várni rá.

10/8
  • Tyler1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aha mutatták mindegyiket, a csajnál le is döbbentem, azt hittem csak a gyerekkel csinálnak valamit, mivel a felesége.
  • Tikal #84895
    Mutatták hogy a feleségével mit művelt mikor megtudta, hogy viszonya van a dokival?? Vagy mikor fellógatták? ehh, beteg dolgok ezek...
  • Tyler1
    Az első felében gondolkodtam is, hogy minek van ott a 18-as karika azért a pár pisztoly lövésért, aztán elkezdett beindulni. Utána olvastam a Whitaker által játszott elnöknek, hát tényleg durva dolgokat művelt, van a neten pár elég durva kép is ezekről. Bár ezek az afrikaiak manapság is ilyen aberrált, visszamaradott állatok.
  • Tikal #84893
    Pont tegnap néztem én is, de nem a TV-s verziót, és mit ne mondjak, voltak kemény részek, kellett az az R.... Whitaker meg itt is jó volt
  • QuippeR
    a Gattaca konkrétan a legjobb létező film a világon. ennyit szerettem volna mondani, köszönöm a figyelmet.
  • Kongy
    Az egyik újonc Kellan Lutz volt a Hercules legendája Oscar-jelölt (LOL) színésze :) Nem tudom ki tolja a szekerét, de zavar, hogy ilyen semmi színész ilyen nagy nevekkel játszik egy filmben.
  • Sir Quno Jedi
    Expendables 3

Nem volt ez rossz. Sok volt benne a dumálós rész és kevés az akció, de a végére azé összekapták magukat. Sima háborút toltak reguláris hadsereg ellen élesben.

Ez az új csapat nem volt valami extra, ügyesek, de még túl fiatalok, nincs karakterük, talán majd idővel. A nőci keménykedései fájtak, pedig jól verte a népeket, abban nem volt hiba. Lassan az én keresztlányom is mindekit le tud zúzni, mint ez a filmben. :D

Banderas odabaszott, Ford jó volt és nem kezdtek vele embereket összeveretni az ő korában, pilótáskodott, mint afféle öreg hanszóló, Swarci meg hozta a vicces formáját. Mel Gibson is inkább csak szóban keménykedett, de végülis ez is reális a sztori szempontjából. Amúgy jól játszott. (már a Machete-ében is jókat rötyöghettünk rajta).

Mondjuk Stallone savanyú arca az fárasztó volt végig. Dehá neki ez volt a szerepe most. :D

Én azé az őskövületekre szavazok.
  • MoRT2195
    Most néztem meg a csodálatos Pókember 2-t. Nagy elvárásokkal kezdtem neki, mert rengetegen dicsérték. Hát csalódnom kellet, méghozzá elég nagyot. Nem értem mi tetszett az embereknek ebbe a filmbe, semmi jó nem volt benne, unalmas volt az egész. Az előző rész elég korrekt film volt, az még tetszett, erre meg azt mondták, hogy még jobb, de hát szerintem ez fele olyan jó nincs, mint az előző rész. Ez egy mese lett valós szereplőkkel, amit a kisgyerekek nagyon fognak élvezni, de szerintem olyan 16+ felett már nem sokakat fog lekötni. Legalábbis engem nagyon nem kötött le. Egy jó jelenet volt a filmben, se több, se kevesebb, mégpedig a végén, amikor
    Henry és Pókember harcol.
    Na az szerintem jó volt, kár, hogy kb tartott 1 percig. A zenék is borzasztóak voltak, azokból is lelehetett szűrni, hogy ez a fiatalabb korosztálynak szól. Ez ölte meg az egész filmet... gyerekeknek készült.
    Rhino a végén meg tényleg a legalja. Valami eszméletlen röhejes volt.
  • Seth
    Az nem a Vadóc volt, hanem Kitty Pryde
  • The Protector
    Xmen az eljövendő.......

Nekem tetszett,sőt,kifejezetten jó volt.
    Egy dolog nem maradt tiszta.Vadócnak az volt képessége,hogy elszívja mások tulajdonságát és szinte az életerejét is.Akkor miért volt valami agyas képessége,hogy ő kküldte vissza az időben farkast.Ez mi?Az elején vmire nem figyeltem?
  • Tyler1
    Az utolsó skót király

Tegnap esti retek klub program. Nem tudom mennyire vágták agyon R kategóriás lévén, mindenesetre baromi kemény film volt. Forest Whitakert megtalálhatnák hasonló komoly szerepekkel, ebben kiváló volt.
  • Shep
    Tisztában vagyok vele.
  • Kongy
    Asylum
  • Shep
    Hát most miért? A trailer még egész nézhető volt :)
  • Kongy
    Tyűűű... na ez lepipálja majd azt a filmet, az tuti!
  • Shep
    Mondom, állítólag!!!!!! Én nem tudok semmi biztosat a fazonról, szóval akár igaz is lehet, de az is lehet, hogy űrlény :D
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - How to Train Your Dragon 2 - 4/10

Tetszett, hogy jó volt a szájszinkron. Ebben, hál' Isten, egyre jobbak a CGI-animációk. Grafó nálam nem elég az üdvösséghez. Cate Blanchett hangja hatalmas plusz pont volt. Főszereplőnk hangja: rettenetes volt - ahogy a rettentő klisés történet is.
    A filmet nem menti meg a közhelyes kifogás sem, hogy nem mi, felnőttek vagyunk/voltunk a célpontja [ahhoz ugyanis túlságosan "felnőtt" az egész]. A 8,3 pontos imdb pontszámon személy szerint csodálkozom.
    Remélem, ennél már csak jobb animációs filmekhez lesz szerencsém a közeljövőben (amerikaiaktól is).
  • zaki

• DarkHorSe
    Akinek megvan az a video, rakja mar be mert nem talalom :D
  • DarkHorSe
    háháháháháááááááá :DDD hat ez kurva jó :D
  • ForzaInter
    Ne szopass, hogy te azt bekajáltad?:D
  • ZilogR
    Jah, láttam, a DVD megjelenés október 7
  • LasDen #84874
    Holnap határa? Majd októberben :D
  • Kongy
    Bár már "kölcsönözhető" lenne, megnézném újra, annyira tetszett az a film :)
  • ZilogR
    Ehh, jó sok hozzászólás, már azt hittem, "kölcsönözhető" a Holnap határa...

De addig is: Die Hard 4.0 - ez rohadtul vicces és akciós, kár, hogy a vége egy fostalicska: 7/10

...és átállok dokumentumfilmekre, mert semmi mostanság, ami érdekes lehet. Talán 'A lé meg a Lola'-t és a 'Looper'-t még megnézem, a fent említett okokból ;) Hogy ez a szemét Wikipedia mennyire spoiler-ez. Az 'Edge of Tomorrow' poénját el is lövi, még a tartalomba se kell beleolvasni. Szemetek! :) (Aztán persze kiderül, hogy nem is ez a lényeg...)
  • bcrics
    Az utóbbi időkből:

Europa Report
    Snowpiercer
    A holnap határa
    Apollo 18
    Gravity

• genndy
    Hogyne. Millió jó sci-fi van:
    2010 - A kapcsolat éve, 12 majom, Imposztor, Szárnyas Fejvadász, Különvélemény, Source Code, Dűne, Alien 1-4, Predator 1-2, The Andromeda Strain (1971 és 2008, de a '71-es jobb), Gattaca, Contact, A mélység titka, A menekülő ember, Elysium, District 9, Ender's Game, Gravity, Primer (A találmány), Transcendence, A 6. napon, Mátrix 1-3+Animátrix, Watchmen - Az Őrzők
    Inkább szórakoztatók, akciók: Surrogates, I, Robot, Avatar, Cowboys and Aliens, Lopott idő, Tron, Tron - Örökség, AvsP 1-2, Predators, Prometheus, John Carter, Star Trek 1-2, Looper, Europa Report, Stranded, The Last Days on Mars, A Mars-mentőakció, The Colony, Snowpiercer, Red Planet, Oblivion, Pacific Rim, After Earth, Chronicle, Világok harca, A.I., Terminator 1-4
    Vígjáték: Galaxis Útikalauz Stopposoknak, Galaxy Quest, Iron Sky, FAQ About Time Travel

Hirtelenjében ennyi.
  • LasDen #84869
    Space Pirate Captain Harlock. Én 3D-ben néztem, ha más miatt a látványért megéri megnézni. De egész korrekt története van

Space Battleship Yamato
  • Synchronous
    És te honnan tudod hogy ezeket Puzsér mondta? Nyilván onnan hogy te ugyanúgy nézed a videóit... utána meg szóvá teszed azokat akik hangoztatják az érveit... érdekes koncepció.