[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Most néztem meg a csodálatos Pókember 2-t. Nagy elvárásokkal kezdtem neki, mert rengetegen dicsérték. Hát csalódnom kellet, méghozzá elég nagyot. Nem értem mi tetszett az embereknek ebbe a filmbe, semmi jó nem volt benne, unalmas volt az egész. Az előző rész elég korrekt film volt, az még tetszett, erre meg azt mondták, hogy még jobb, de hát szerintem ez fele olyan jó nincs, mint az előző rész. Ez egy mese lett valós szereplőkkel, amit a kisgyerekek nagyon fognak élvezni, de szerintem olyan 16+ felett már nem sokakat fog lekötni. Legalábbis engem nagyon nem kötött le. Egy jó jelenet volt a filmben, se több, se kevesebb, mégpedig a végén, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na az szerintem jó volt, kár, hogy kb tartott 1 percig. A zenék is borzasztóak voltak, azokból is lelehetett szűrni, hogy ez a fiatalabb korosztálynak szól. Ez ölte meg az egész filmet... gyerekeknek készült.Henry és Pókember harcol.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rhino a végén meg tényleg a legalja. Valami eszméletlen röhejes volt.