106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Signal
Hát, nem tudom, szerintem annyira nem volt nagy brainfuck, bár tény hogy így sikerült fent tartani az érdeklődésemet. Végén kicsit csalódtam, mert maradtak lyukak a sztoriban. Egyszer nézhető 7/10 -
Inquisitor #85266 Érdekes amit írsz arról, hogy a végén van magyarázat arra mai a The Signalban történik, mert mindenki más pont arra panaszkodik, hogy szinte semmire sincs magyarázat. Nekem meg pont azért tetszett, már amennyire.
Viszont elég vicces, hogy amikor a végén már tudni véltem, hogy ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... végig igaza volt a srácnak és ezek földönkívüliek, az utolsó képkockákon beúszik a szám ami a karjára van tetoválva. Na most a földönkívüliek miért is használnak arab számokat? És miért is van az a szám a hatalmas csillaghajón? A filmben történt zavaros és fura dolgokra meg semmilyen magyarázatot nem adnak. Arra sem miért "javították meg" a srácokat, mitől romlottak el? -
Kb ez az elso ertelmes hozzaszolas az edge of tomorrowal kapcsolatban. a tobbinel csak fogom a fejem. -
Edge of Tomorrow SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A korhazi jelenet utan nem mentek vissza harcolni a partra. Azonnal neki vagtak a Louvrenak. Ott meg egy eselyuk volt es ment nekik. Se Omega se TC nem tudta mi lesz. -
Good Will Hunting. 8/10
Nagyon jó kis filmecske. Karakter felépítése és személyes problémái megfogók. Együtt lehet érezni vele az egész film alatt. -
StrikeFor #85262 yepp :P -
Szerintem, helyénvaló meglátás. Főképp az Omegával és az utolsó jelenettel kapcsolatban. -
StrikeFor #85260 -
Edge of Tomorrow: Na, akkor mégsincs meg, h mi mikor is történt. Le kell rajzolnom a timeline-t, mert rohadtul nem értem az egészet... -
Repeaters -
Transformers: Age of Extinction
Nem gondoltam volna hogy a 3. rész után képesek megújulni. Wahlberg nagyon jó választás volt, ugrott az emberi szál színvonala és egyben háttérbe is szorították, csak 3 húscafat voltak a robotok zúzása közben, alatt, felett, rajtuk akik mindent túlélnek... na mindegy, ezen túl kell lendülni. A robotok közti csaták voltak a középpontban, amiből rengeteg volt a 2ó40 perc alatt, bár a story konkrétumokkal nem jött elő, hogy miért estek megint egymásnak. 1 mondatban lezavarták és annyi elég is volt hogy atomjaira zúzzák megint a földi városokat és népességét. Új autobot autómodellek gyönyörűek voltak. Megatron-transformium + Dinobot! Na igen a Dinobot szerepe látványtól eltekintve semmit nem adott hozzá a dolgokhoz. Persze bele lehet köpni sok dologba amiket valszeg sosem fog sikerülni levetköznie a sorozatnak, de az irány jó. Bár csak lenne egy 3 órás rész ami nem a földön játszódik!
Hogy a fenébe lehet ez kevesebb imdb pontszám mint a rettenetes unalmas és szánalmas emberi FŐszálas 3. rész?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.21. 09:24:38 -
kolónia című film
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sajna nem tudom megmondani a címét... mikor kijött nem is volt magyar címe így csak a cselekményre emlékszek. De olyan másfél két éve láttam. -
Na megnéztem én is az Edge of tomorrowt:)
Szerintem jó kis film vol, kifejezetten élveztem, poénok is helyükön voltak. Valami oknál fogva még néztem volna, amit idén eddig nem sokszor éreztem. -
Az melyik film volt? -
Pedig a film koncepciója nem újszerű, több filmben ellőtték már ezt a poént. Egyik ami tetszett pár fiatalról szólt akiknél mindig újraindult a nap. Csak itt nem kellett meghalni hozzá hanem lefeküdtek aludni és reggel ugyanaz a nap következett. A végén már olyan bátrak voltak hogy betörtek üzletekbe raboltak fosztogattak hisz másnap reggel meg nem történtté válik az egész... a végén már egymást is ölték... aztán egyszer csak már nem indult újra a nap... szopás. -
Látjátok, mégis tud valamit ez az Edge of Tomorrow, ha ennyit lehet róla beszélni :) -
Vajon miért is? -
Igazatok van, tényleg! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén az omega pusztulásával ugyan annyit ugrik vissza az időben, mint a csata idején, csak mivel az omegát a csata előtti estén pusztítják el, azért kel fel a helikopterben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!london is ugyanúgy az első napon játszódik. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csajjal ugyanez történ valami másik csatában és ott fejlődött fel ilyen kardos ninja csajjá, nem? Angol felirattal néztem, lehet félre értettem valamit? Utána valamikor érkezik időben TC, első nap kiképzés, aztán csata. Mikor tréningezik a csajjal, akkor az az első nap, utána csata, azután London, aztán elveszti a képességét és utána jön az omega. Aztán megint keveredik az omegával és egészen a helikopteres jelenetig még utoljára visszamegy az időben. -
A támadás előtti napon van. -
OK, akkor a gyakorlása a nőcinek az időben mikor is van?!?? Lehet megnézem megint, de nem sok kedvem van hozzá ( :) a Tom gyerek is így érezhetett... :D ). -
"kiképzése a nőcinek"
Nem, a nőnek nem kiképzése volt, hanem gyakorolt. -
The Signal: Na, ne mán! 3/10 -
Edge of Tom Cruise: Mindenki tudja már a spot-ot, nem fogom elspoilerezni, asszem. Engem az zavart csak, hogy mindig egy ember van ilyen, akinek ez a képessége van. Ha lenne mondjuk kettő, akkor mi történhetne?! Más: ezek szerint mindenre egy nap volt csak... Nem rossz, gyorstalpaló úgy, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csaj sohasem emlékezett, hogy az előző alkalommal hol rontotta el. Érdekessége volt a sztorinak, hogy mivel ez vele megtörtént, tudta, hogy mi zajlik, míg a többi ember nem.
Egy kis magyarázat azért elkelne aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!támadás mikor is volt, az omega mikor is purcant ki és amikor leszáll Tom a végén, már vége az omegának, de a csata még csak most jön - akkor most a kiképzése a nőcinek az még a csata előtt van? -
[2014] - Space Station 76 - 7/10
Nem tudni, hogy milyen korban, milyen évben, de valahol a világűrben, a Földtől messze, a Marson túl kering egy ellátó űrállomás - számos szakemberrel, és családtagjaival a fedélzetén. Az állomásra érkező alparancsnok nő felkavarja az állóvizet, és lassan kirajzolódnak a lakók jellemei, kapcsolatai. A feloldás pedig érdekes.
Morbid és fanyarul humoros jövőképbe helyezett jellemdráma. Nem volt rossz.
Liv Tyler továbbra is jó nő. A filmbeli karakterének meg nem derült ki a titka. Vannak tippjeim. Lehet, hogy be kéne szerezni az alapot szolgáltató művet. -
[2014] - Heavenly Sword - 7/10
A játék(ok?) ismerete nélkül láttam, ettől függetlenül: jó volt ez, még kissé klisés is. Grafó itt-ott olyan volt, mintha egy játék motorjával készült volna, máshol meg - elsősorban a közelieknél - kifejezetten szép látványt nyújtott [Kai-nál főképp]. -
Öregkorodra már lehet nem is kell kommentelni, mert csak egy halom pixel leszel a rendszerben. :D A technika és az internet már ma is annyira magába szippantja a népet, hogy lehet te is úgy jársz mint Depp a Transcendence-ben, hogy feltöltik a tudatodat a hálózatra és lesz csupa öröm és bódottá.
-
Ja, vágom már hogy értetted. De visszatérve a drogos analógiához megkövetem magam: talán nem is hülyeség, egy jó adag magic mushroom vagy egy dupla Hofmann, és rátolva valami durva egyslukkossal még a téridő ugrás is előfordulhat... megpróbálnám, sajnos azonban ahogy öregszem, úgy kell egyre jobban vigyáznom az agysejtjeimre, szükség van még rájuk. No de majd ha megöregszem, nyugdíjasként már talán megengedhetem magamnak, hogy meghülyüljek, majd akkor kísérletezek. Ezt most meg is jegyzem, és majd akkor megpróbálom a tudatomat visszalőni erre az időpontra, ha 5 perc múlva írok megint, akkor az az öreg-én leszek. Ha nincs komment, akkor 1./ nem sikerült, 2./nem értem meg a nyugdíjas kort 3./ nem tudtam cuccot szerezni :) -
Egyszerűen elmaradtál a beszélgetésről, és későn reagálva próbáltál megmondani.
A 195-ös, és a 175-ös fogta keretbe a dolgot [és a többiek is írtak hasonlót, meg "hibákat"], ami után írtad a "logikai bukták" dolgot... és persze az irónia érzékelőid ki voltak kapcsolva.
Nyilván, a hozott anyag [japán], és a szórakoztatni vágyó amcsi filmkészítők nem ásták magukat a kvantum fizika és az einsteini Relativitás-elmélet mélységeibe, megkerülhetetlen(nek hitt / állított / nem ténylegesen bizonyítható) törvényszerűségeibe - egyszerűen csak egy időutazós akciófilmet raktak le elénk.
-
Ja, hogy én szóltam be neked? Ha te mondod, bár nem volt szándékomban. Amúgy én egyetlen kijelentésre írtam amit, nem egy többszereplős, több hsz-ből álló eszmecserére. Hogy nem érzékelem az "a még korábbi beszélgetésekben rejlő általános érvényű megállapítás erejét" lehet, hogy igaz, de szándékomban se állt, mivel -még1x- egy konkrét kijelentésre szándékoztam reagálni. Az is lehet, hogy annak az általános érvényű megállapításnak az ereje -már ha volt neki- mondjuk úgy nem látványos, ezért nem sikerült észrevennem. De az a kijelentésed amúgy egy nagyon jól csengő, tökéletes zsonglőrködés a szavakkal, ilyenekkel szoktak a parlamentben nagyon sok semmit mondani, szerintem meg kellene próbálkoznod a politikai pályával, ott ezzel nagyon sokra lehet vinni. Wikipédiát amúgy nem használtam, fejből szoktam írni, minden hangulatbeli hasonlóság a véletlen műve /no meg az én hibám, ha képes voltam azt a szintet megütni/.
Végezetül bocs ha nem értékeltem, ill nem esett le ha szimplán ironizálsz, de így írásban /főleg írásban/ az irónia azért nagyon nem magától értetődő. De még egyszer bocsánat, ha én b*sztam volna el valamit, nem állt szándékomban se beszólni, se egy "Wikipédia ízű", izzadt Spektrum szagú és poshadt Discovery állagú hozzászólással mérgezni a hangulatod /és másokét, tisztelt publikum/. Ez az utolsó mondat nem irónia, ezt nyugodtan vedd úgy ahogy van. -
Én meg azon, hogy ezt, hogy nem töri ketté Pitt az ágyban :D -
Tényleg durva. Végig azon filóztam a film alatt, hogy oldalt az az arccsontja vagy egy maszk :D -
Demóna
Férfi létemre a Csipkerózsika volt a legtöbbet látott Disney rajzfilm gyerekkoromban (a vhs a mai napig megvan), szóval nem teljesen értettem az előzetesek alapján mit akarnak a filmből kihozni, de végülis azt kell mondjam, teljesen jó adaptációt csináltak belőle. Tetszett az újragondolt sztori, hogy megtudta őrizni a mesehangulatát, valamint hogy jópofa és látványos is lett.
Igazából nem tudom mi az oka a rengeteg negatív kritikának, pont olyan, amilyennek lennie kell egy családi filmnek. Az egyetlen kifogásolható dolog Elle Fanning borzalmas ripacskodása, de mivel nem az ő karakterére fókuszál a történet, annyira nem zavaró.
Angelina Jolie meg menjen már el egy pszichiáterhez, mert rossz ránézni, olyan súlyos anorexiában szenved. -
A jó, a rossz és a furcsa nekem is nagyon tetszett. Pörgös jó sztorija volt, néhol vicces :D De emlékszem anno igazi hadművelet volt nekem levadászni a filmet meg valami használható feliratot... -
Sajnálom, hogy ennyire róka-fogta-csuka módon tudsz csak beszólni nekem. Azt hittem, hogy érzékeled a korábbi hozzászólásban rejlő iróniát és a a még korábbi beszélgetésekben rejlő általános érvényű megállapítás erejét.
Így viszont marad az, hogy wikipédia-ízű lett az egész. -
The Bad the Good and the Weird 7.5/10 nekem bejott,
Memories of Murder 8/10 aki tud mondani hasonlokat, ne habozzon. -
Azt ugye tudod, hogy a sebesség változásával az idő haladása, folyása is változik, minél nagyobb a sebesség, annál lassabban telik az idő. Én személyes élménybeszámolóval nem tudok szolgálni /pedig gyerekként űrhajós akartam lenni/, de ha ismered Farkas Bercit, vagy valamelyik asztronautát, ők el tudják mesélni neked milyen érzés. Ugyanis minden asztronauta, de főleg akik extra hosszú időt töltöttek az űrben, időutazó. Amikor visszatérnek a Földre egy egy-, meg másfél, netalán kétéves missziókról, ha csak töredékmásodpercekkel is, de fiatalabbak ahhoz képest amilyen idősek lennének akkor, ha a Földön maradnak. Csak egy példa. De mondok egy másikat: a gps műholdak baromi pontos atomórái nem a földi idővel vannak szinkronban, hanem a sebességük miatti, a relativitásból következtethető eltéréssel korrigált időt mérik. Ha nem számítanák bele azt, hogy a műhold ideje lassabban telik, mint itt lent a mi időnk, akkor hasznavehetetlen lenne az egész rendszer. Tehát röviden az időutazáshoz nem drogok kellenek, hanem sebesség. Ha most én is gonosz lennék, és úgy szólnék hozzád ahogy te tetted, akkor azt mondanám nem kell annyit drogozni, a delíriumos lebegés élvezete helyett inkább olvass, az is meglátszik, hidd el. Minden jót.