[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, hogy én szóltam be neked? Ha te mondod, bár nem volt szándékomban. Amúgy én egyetlen kijelentésre írtam amit, nem egy többszereplős, több hsz-ből álló eszmecserére. Hogy nem érzékelem az "a még korábbi beszélgetésekben rejlő általános érvényű megállapítás erejét" lehet, hogy igaz, de szándékomban se állt, mivel -még1x- egy konkrét kijelentésre szándékoztam reagálni. Az is lehet, hogy annak az általános érvényű megállapításnak az ereje -már ha volt neki- mondjuk úgy nem látványos, ezért nem sikerült észrevennem. De az a kijelentésed amúgy egy nagyon jól csengő, tökéletes zsonglőrködés a szavakkal, ilyenekkel szoktak a parlamentben nagyon sok semmit mondani, szerintem meg kellene próbálkoznod a politikai pályával, ott ezzel nagyon sokra lehet vinni. Wikipédiát amúgy nem használtam, fejből szoktam írni, minden hangulatbeli hasonlóság a véletlen műve /no meg az én hibám, ha képes voltam azt a szintet megütni/.
Végezetül bocs ha nem értékeltem, ill nem esett le ha szimplán ironizálsz, de így írásban /főleg írásban/ az irónia azért nagyon nem magától értetődő. De még egyszer bocsánat, ha én b*sztam volna el valamit, nem állt szándékomban se beszólni, se egy "Wikipédia ízű", izzadt Spektrum szagú és poshadt Discovery állagú hozzászólással mérgezni a hangulatod /és másokét, tisztelt publikum/. Ez az utolsó mondat nem irónia, ezt nyugodtan vedd úgy ahogy van.