1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Azt ugye tudod, hogy a sebesség változásával az idő haladása, folyása is változik, minél nagyobb a sebesség, annál lassabban telik az idő. Én személyes élménybeszámolóval nem tudok szolgálni /pedig gyerekként űrhajós akartam lenni/, de ha ismered Farkas Bercit, vagy valamelyik asztronautát, ők el tudják mesélni neked milyen érzés. Ugyanis minden asztronauta, de főleg akik extra hosszú időt töltöttek az űrben, időutazó. Amikor visszatérnek a Földre egy egy-, meg másfél, netalán kétéves missziókról, ha csak töredékmásodpercekkel is, de fiatalabbak ahhoz képest amilyen idősek lennének akkor, ha a Földön maradnak. Csak egy példa. De mondok egy másikat: a gps műholdak baromi pontos atomórái nem a földi idővel vannak szinkronban, hanem a sebességük miatti, a relativitásból következtethető eltéréssel korrigált időt mérik. Ha nem számítanák bele azt, hogy a műhold ideje lassabban telik, mint itt lent a mi időnk, akkor hasznavehetetlen lenne az egész rendszer. Tehát röviden az időutazáshoz nem drogok kellenek, hanem sebesség. Ha most én is gonosz lennék, és úgy szólnék hozzád ahogy te tetted, akkor azt mondanám nem kell annyit drogozni, a delíriumos lebegés élvezete helyett inkább olvass, az is meglátszik, hidd el. Minden jót.