106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #85387
    pff, hive mind. Ez még mindig nem túl sok. Ezer egy másik filmben volt ilyen, mint mondjuk az Avengers. Még ha olyan sok hasonlóság van köztük, az nem a film hibája, hanem a Crysisé :D
  • Shep
    Hát momentán az "egyesülés", ott az alpa ceph volt a "központ" itt meg omega, ugyanolyan kötődés, szóval elég sok minden.
  • LasDen #85385
    kinézetben van egy minilási hasonlóság, meg el akarták foglalni a Földet. Ezen kívül milyen hasonlóságra gondolsz?
  • Shep
    Edge of Tomorrow.

Jó kis film volt. Csak engem emlékeztetett kísértetiesen az egész élien móka a Crysis 2-3 féle ceph koncepcióra?
  • LasDen #85383
    a kommentekben a GYU-sok egyből elmerültek a középfölde történelemben, mert tévesen királynak írták :D
  • RatBaG #85382
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/09/25/marton_csokas_interju/
  • Mentol
    classic: Ágyúgolyófutam
  • LasDen #85380
    Dühöngő Bika 2: A felemelkedés
  • hapi
    Ez melyik film? :)
  • karajjj
    az a legjobb, mikor mellé még le van húzva a slicce és dől belőle a piaszag
  • Mentol
    Nekem, elég, ha meglátok egy ilyet, és már fexek; nem kell ütni... :)
  • Sir Quno Jedi
    hé ez tök jól hangzik
  • Synchronous
    Falcon Rising 2014

Michael Jai White, a kokszos kigyúrt protein-nindzsa szétlövöldözi, holdkórosra veri, kettétépi és kocsonyává rugkapálja az ázsiai konkurenciát ebben a filmben. Ha kellően lebutított szintre állítod át az agyalapi mirigyeidet, még élvezni is fogod. Előnye hogy nem nagyon van üresjárat, csak az agyatlan akcióra koncentrál. Lesznek itt brazil capoeirás fickók, orgyilkos jakuza csajok, szamurájkardos elmebetegek, és sok minden más.

7/10
  • RatBaG #85374
    hűvös történet, tesók!
  • ZilogR
    Egyszer az autónkba beszállt egy olyan ember aki macskát tartott otthon. Én meg utána ültem bent az autónkba. Mondják nekem, hogy a macskás ült bent az ülésemen. Azt tudni kell, hogy a macska bolhás. Kiszálltam a kocsinkból és elmentem a macskáshoz. Mondom neki: Figyelj, a macskád bolhás, és ne szállj be többé a kocsinkba. A karomon éppen egy bolhája a macskának szívta a véremet kifelé. Megdühödtem és két körmöm között összeroppantottam a bolhát. Olyan erővel csináltam, hogy a macska is szétpukkant a macskakosárban. Ilyen vagyok, ha mérges vagyok.
  • Kongy
    Én tegnap mentem nagymamámhoz, útközben jött 3 vérfarkas, 3 rézfaszú bagoly, és 3 csupakabra, puszta kézzel fojtottam meg mindhármat, a harmadik kicsit megkaptam a nyakamat, de ott helyben elővettem egy injekciós tűt, és magamba döftem, hogy ne kapjak veszettséget.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.25. 22:49:54
  • Bokafix2
    Rám tanzániai vérkutyák támadtak a 17-es italkimérő mögött, de a beépített robotkaroknak köszönhetően simán átnyúltam rajtuk. Ezután csontváz harcosok jöttek de lángszóróval őket is elintéztem, aztán gyorsba leléptem a helyszínről mielőtt kiért volna a rendőrség.

• Prof William
    Rám egyszer 15-en támadtak rám vasrudakkal. Kaptam egyet a fejemre, egy másik meg szilánkosra törte az arccsontomat egy rozsdás ácskapoccsal egy harmadik meg tarkómon görbítette el a vasrudat.

De annyira tele voltam adrenalinnal hogy meg sem éreztem. Az egyiknek nyakát roppantottam el puszta kézzel a másiknak meg torkát téptem ki. Így egy kicsit levegőhöz jutva felkaptam az egyik gazdátlan vascsövet és szénnévertem a többit.

Utána kicsit zúgott a fülem de egy kiadós alvás helyrehozta.
  • Kongy
    Értettem én, csak valamiért visszakérdezős kedvemben voltam :D
  • cylonflatus
    Csak válaszoltam. Azt kérdezte rézművesek voltak-e... az most polkorrektebb? Ha igen legközelebb úgy írom. Néha már nem tudom eldönteni hogyan hivatkozzak rájuk.
  • Kontrakcio
    köszi ^^
  • Kongy
    Nem indián?
  • mulli1986
    Minek offolsz ide? Nem látod mennyi boxoló van itt???
  • cylonflatus
    Ez jó régen volt, több mint húsz éve. 16-17 lehettem kb. Szegeden az akkori híres/hírhedt IH-ba /Ifjúsági Ház/ tartottam olyan este 8 fele. Előtte lenéztem a "Római" nevű becsületsüllyesztőbe, oda jártunk sörözni szombat esténként a haverjaimmal, de akkor már nem voltak ott. Az IH felé vettem az irányt, gyalog bő öt percre van, akkor történt. Szembe jöttek velem, amikor mellém értek megállítottak, adjak pénzt. Az nincs, akkor cigit. Ekkor az egyik a nyakamhoz nyúlt, és annyit kérdezett: nyaklánc? Eltoltam a kezét a nyakamtól, de akkor már ütöttek is. Olyan gyorsan történt, hogy megijedni se volt időm. Az egyiket látásból ismertem, egy kis rohadék volt, de mondjuk a családi háttere miatt érthető, az apja, meg az összes bátyja exsittesek, vagy éppen ülnek, a többi meg sima proli, és nem, nem indiánok voltak. Egyébként közülük páran szintén az IH-ban kötöttek ki. Az egyik odajött könyörögni, hogy ne bántsam, mert látta kikkel barátkozok, meg már nem voltak annyian. Vicces volt. Nem, inkább szánalmas.
  • LasDen #85363
    187, A nagyi szeme fénye, Tresspass (1992) most így hirtelenjébe...
  • Kontrakcio
    sziasztok . felzudnátok sorolni pár fav filmet... az a helyzet h kezdek kifogyni , és hátha létezik még pár film amit kihagytam és nem kellett volna ( kategória szinte lényegtelen de a romantikus filmeke annyira nem izgatnak ) ^^

előre is köszi.
  • Seth
    Igazi túlélő vagy, hallod-e?
  • The Protector
    Pedig összetekert újsággal is vertek már engem pofán....be sem szédültemXD
  • LasDen #85359
  • Tyler1
    És ez mind a Jack Reachertől indult. Jason Bourne-t azért meg ne tanítsátok verekedni, az már sok lenne mára.
  • Kongy

Én már oltani sem merem őket.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.25. 17:28:35
  • Shep
    Hát én egyikőtökkel sem akarok találkozni, mindenki boxol, meg jól agyon is verték de ő kemény volt és lelépett. A Terminátort tuti valamelyikőtökről mintázták. :)
  • SzinesGeza
    Erre írtam:

"Vertek már jól pofán, tiszta erőből ököllel, de se nem szédültem be"
  • StrikeFor
    teljes story? hogyan kerültél ilyen szituba? / rézművesek voltak,hogy ennyien voltak egy ember ellen?
  • The Protector
    Bezony,mert én ilyen kemény vagyok.

cylon:Amit leírtál az szóról szóra így van.Tényleg ilyen az egész,legalább is mesélték nekem.
  • cylonflatus
    Nem mindegy hol találnak el. Baromi erősen lehet ütni valakit, eltörheted az arccsontját is úgy, hogy az nem fog összeesni. Engem egyszer hatan vertek, igaz 9 vagy 10en voltak, csak nem fértek hozzám mind, mert egy falnál álltam, így csak nézték. Nagyon sokat kaptam. Föl kellett állni, mert nem tudtam elfutni se, mögöttem a fal, előttem félkörben meg álltak. Egy ideig el tudtam hajolgatni, be is találtak sokszor, de semmi. Aztán az egyiket nagyon bekaptam és azonnal elájultam. Az volt a durva, hogy közben nem estem össze. Arra emlékszem, hogy sötét van és messziről ilyen halk, tompa zuhogásokat hallok, én meg gondolkozok, hogy mi lehet ez. Aztán egyre közelebb, hangosabban hallottam ezt a hangot /még mindig sötét van/, amikor leesett, hogy amit hallok, az az, ahogy rugdossák a fejemet. Álltam, de előre voltam bukva, és rugdosták föl a fejemet. Hosszú perceknek tűnt, sőt olyan volt, mint amikor egy hosszú alvás után ébred az ember, de az egész ko-s rész csak másodpercekig tarthatott. Hirtelen magamhoz tértem és igazán akkor öntött el az adrenalin. Aki közvetlen előttem állt, és rugdosta a fejemet azon szó szerint átgázoltam, az hanyatt esett és az így támadt résen elfutottam a francba. Még annyi, hogy amikor kapja az ember nem fáj. Utána...
  • Kongy
    Akkor már születésed előtt 5 évvel is boxoltál adatlapod alapján.... :D
  • LasDen #85350
    megsúgom nektek, ezek filmek, nem a valóság...
  • The Protector
    Állon,nyakon,tarkón basznak ott maradsz:)
    Amúgy én 30éve boxolok,szóval tudom miről van szó.
  • SzinesGeza
    Viszont az sem mindegy, hogy a fejed melyik részén ér a találat.