1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Nem mindegy hol találnak el. Baromi erősen lehet ütni valakit, eltörheted az arccsontját is úgy, hogy az nem fog összeesni. Engem egyszer hatan vertek, igaz 9 vagy 10en voltak, csak nem fértek hozzám mind, mert egy falnál álltam, így csak nézték. Nagyon sokat kaptam. Föl kellett állni, mert nem tudtam elfutni se, mögöttem a fal, előttem félkörben meg álltak. Egy ideig el tudtam hajolgatni, be is találtak sokszor, de semmi. Aztán az egyiket nagyon bekaptam és azonnal elájultam. Az volt a durva, hogy közben nem estem össze. Arra emlékszem, hogy sötét van és messziről ilyen halk, tompa zuhogásokat hallok, én meg gondolkozok, hogy mi lehet ez. Aztán egyre közelebb, hangosabban hallottam ezt a hangot /még mindig sötét van/, amikor leesett, hogy amit hallok, az az, ahogy rugdossák a fejemet. Álltam, de előre voltam bukva, és rugdosták föl a fejemet. Hosszú perceknek tűnt, sőt olyan volt, mint amikor egy hosszú alvás után ébred az ember, de az egész ko-s rész csak másodpercekig tarthatott. Hirtelen magamhoz tértem és igazán akkor öntött el az adrenalin. Aki közvetlen előttem állt, és rugdosta a fejemet azon szó szerint átgázoltam, az hanyatt esett és az így támadt résen elfutottam a francba. Még annyi, hogy amikor kapja az ember nem fáj. Utána...