1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Ez jó régen volt, több mint húsz éve. 16-17 lehettem kb. Szegeden az akkori híres/hírhedt IH-ba /Ifjúsági Ház/ tartottam olyan este 8 fele. Előtte lenéztem a "Római" nevű becsületsüllyesztőbe, oda jártunk sörözni szombat esténként a haverjaimmal, de akkor már nem voltak ott. Az IH felé vettem az irányt, gyalog bő öt percre van, akkor történt. Szembe jöttek velem, amikor mellém értek megállítottak, adjak pénzt. Az nincs, akkor cigit. Ekkor az egyik a nyakamhoz nyúlt, és annyit kérdezett: nyaklánc? Eltoltam a kezét a nyakamtól, de akkor már ütöttek is. Olyan gyorsan történt, hogy megijedni se volt időm. Az egyiket látásból ismertem, egy kis rohadék volt, de mondjuk a családi háttere miatt érthető, az apja, meg az összes bátyja exsittesek, vagy éppen ülnek, a többi meg sima proli, és nem, nem indiánok voltak. Egyébként közülük páran szintén az IH-ban kötöttek ki. Az egyik odajött könyörögni, hogy ne bántsam, mert látta kikkel barátkozok, meg már nem voltak annyian. Vicces volt. Nem, inkább szánalmas.