106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ennek viszont az eredeti angol cime az, hogy 10 kicsi nigger, ugye? :)
  • akyyy
  • cylonflatus
    Ruby Rhod karaktere abszolút nem transzszexuális. Ő egy extravagáns crossdresser, max transzvesztita, baromi hatalmas egóval, túlcsorduló nárcizmussal telve. De nem transzszexuális.
  • extra sensory
    Tíz kicsi indián (1965)

Senkit ne tévesszen meg az évszám. Remekbe szabott krimi-thrillerrel van dolgunk. Tíz embert hívnak meg egy havas hegyvidéki villába. A vendéglátó nincs otthon. Majd megszólal egy magnószalagról játszott hang, amelynek keretében az ismeretlen vendéglátó mindegyik meghívottat gyilkossággal vádolja, amely vádak véletlenül igaznak is bizonyulnak. Utána a vendégek elkezdenek hullani... egyenként... mint a nótában:

"Tíz kicsi indián egy vacsora alatt,
    jót iszogatott és csak kilenc maradt..."

Mindenkivel úgy történik minden ahogy a dal mondja. És ami legjobb az egészben: a végéig nem fog rájönni senki hogy ki a titokzatos vendéglátó aki gyilkolássza őket, pedig szinte mindenkire rávetül a gyanú. A vége nagy poén... sőt duplán az, szóval aki egy jó thrillerre vágyik a krimik nagyasszonyától Agatha Christie-től, annak melegen ajánlom ezt a szövevényes kis krimit.

8/10
  • tigeroo
    a holnap határa

nagyon jó film. a vége szerintem tök egyértelmű volt, kb. hasonló mint az (ubisoft játék) prince of persia: sands of time.

vicces, kellően drámai amikor kell, és végre nem ÁMÉRÍKÁ a középpont. tetszett, na. érett háivúdi szájfáj, tom cruisehoz ez illik, na. még sok ilyet tőle!
  • SzinesGeza
    "Chris Tucker karaktere a legrosszabb, legidegesítőbb transzszexuális karakter valaha"

Tehát nagyon jól eljátszotta! :)
  • Kongy
    Különvélemény (2002)

Szerintem jó film volt, bár lehetett volna picit rövidebb, és a végén elvett kicsit az élvezetből, hogy kissé vontatott volt az utolsó fél óra. Amúgy a sztori sok ponton elég kiszámítható volt, sok helyen a szádba is rágták, hogy mi miért történt. De szerintem az alap téma igen érdekes, és sok problémát felvet, amit aztán boncolgat is, sőt meg is old. Gondolom a könyvben jobban körül van járva a dolog, de itt a filmben is jól meg volt csinálva. Színészi játékok szintén rendben voltak. Ahogy egyre több filmet látok TC-tól, annál jobban kezdem megszeretni :) Ezt a filmet is az Edge of Tomorrow miatt néztem meg. Nekem egy 7/10-et simán megér.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.29. 19:47:56
  • IMYke2.0.0.0
    [2011] - Álcák csapdája - 6/10

Orosz kettős ügynökös film - Richard Gere-rel.
  • Shep
    6 pont? Ez tőled már felére egy tízessel :)
  • Sir Quno Jedi
    Mondom, nem rossz film és még szórakoztató is, csak úgy eeeeeeeeee
  • karajjj
    Pont ma megyünk megnézni, nyertem rá jegyet a Sugárban, ez alapján nem sokat várok tőle, de ajándék lónak... :D
  • Sir Quno Jedi
    A védelmező (The Equalizer)

Ez kérem egy Kick-Ass nyugger edition. A főhős azonfelül hogy képtelen dolgokat művel, még színhülye is, mindenkinek ad második (sokadik) esélyt, mindenkit egyesével, saját maga akar legyőzni, a fegyvert sem veszi el senkitől, mert ő aztán nagyon zsír (illetve van mikor elveszi, de vagizásból). Kész.

Nem volt rossz azért, az erkölcsi mondanivaló is jó volt, de az egész afféle szuperhősös filmre hajadzik, de nagyon. Annak meg túl komolykodó, így röhejes lenne amit művelnek, de még az sem jön ki jól, mert nem paródia.

Fura egy film. Én kibírom, sőt még tetszett is, vannak benne jó jelenetek és részek. De amit a végén művelnek az már szánalmas, de tényleg.

Sok az üresjárat is és az egész néha eleve gyerekes, miközben a vért nem sajnálják azért.

Meglátjuk milyen lesz a folytatás, de ez így inkább képregényfilmnek tűnik, mint komolynak (pl. egy Man on Fire után gáz).

Én a Kick-Ass-ben nagyon bírtam Big Daddy-t, de ő meghalt és oda a lehetőség, ejjj.... Pedig belőle kellett volna inkább filmet csinálni, azt megnéztem volna.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.29. 14:10:17
  • tigeroo
    Öböl Mihály
  • Kongy
    Öböl Mihály
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - imdb.com "Transformers: Age of Extinction" - 6/10

Murva hosszú volt (165 perc). A legidegesítőbb [a szőke beszólós, az elviselhetőnél is több snittet kapó, pofáncsaplakdemindjárt csajon, és az ugyanilyen pasiján kívül] az a zene volt, ami valami éneklést mímelt.
    Sok transzformerszes klisé [meg kifogásolható], nyílt reklám, kevesebb pátosz (de akadt) és poén erőlködés, kötelező Kína, díszlet státuszú robotok, viszont Mark Walhberg nagyon sokat emelt a korábbi rossz színvonalon (még úgyis, hogy túl sok teret nem kapott Öböl Mihálytól és a forgatókönyvtől).
    S persze volt pörgés is, fincsi amcsi és európai szuperautók. A CGI már szót sem érdemel, mert ezen a szinten kötelező ez a minőség.
    Összességében nem volt ez annyira kaki.
    Egyetlen baj van csak: ezer évig is folytathatják...

//1 óra 7 perc körül MC Hammer tényleg ütött. (képem)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.29. 09:18:42
  • LasDen #85412
    1000ft havonta és 100+ tv csatorna HD csatornákkal együtt
  • mulli1986
    Nekem sincs. Anyám és apám fizet. Illetve az albihoz jár. De azt le fogom mondani.
  • ForzaInter
    Gondolom az rtl még ezt is megvágja:D
  • ProGabe #85409
    Így van, ezen felül úgynevezett Library filmek. Ezek vagy régi, de jó anyagok, amiket X időnként le kell adniuk (erre tehát ez a magyarázat), vagy nézhetetlen hulladékok, amiket hajnalban benyomnak, úgysem látja senki. Aztán még ezen felül vannak a tv filmek, amiket szintén le kell adni X havonta, lsd. Elveszett könyvtáros, vagy mi a faszom, a Vészhelyzetes dokival. Ja meg persze a sorozatok.
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.09.28. 20:51:48
  • genndy
    Én filmeket szeretek nézni, nem reklámot...
    (hehe, nincs is tv-előfizetésem, nem is hiányzik)
  • mulli1986
    Csapatszellem (Forever Strong) 6/10

Egy jó sztorival ( igaz történet) megáldott film, amit szerintem a színészi munka teljesen elszart. Ilyen érzelemmentes színészi játékot talán még nem is láttam. A rugby-s jelenetek nem voltak rosszak, bár lehettek volna jobbak is. Szakmai nyelvét nem ismerm a rugbynek, de kiindulva a szinkronos amcsi focis filmekből, tuti oltári kereténségeket beszélhetnek a szinkronban...
  • mulli1986
    Én szoktam viasat 6 ot nézni. Annyira sok reklám nincs szerintem. Tény hogy néha vannak reklám bugok de nem sokszor fordul elő.
  • Kongy
    Múltkor meg a Parker ment. Nem nagy film, de nemrég láttam moziban. Meg is lepődtem rendesen. TV2 mivel válaszolt erre a filmre? Régi Men in Black 1, meg utána a Bad Boys.... :D Will Smith estet tartottak vagy nem tudom. Ki nem állhatom azt a faszit, úgyhogy részemről inkább RTL-t választottam volna, de elvből nem nézek ilyen szennycsatornákat.
  • Tyler1
    Csomagba veszik, amikbe mindig van pár aktuális, olcsón megszerezhető nagyfilm.
  • LasDen #85403
    TV6
  • mulli1986
    Mi az a Tv6?
  • LasDen #85401
    ha nem olyan, mint a tv6 akkor jó. Párszor ment az Eureka és néztem, de lement a reklám és 5 perccel később már megint reklám volt...
  • TBTPumpa
    Igazad van. Csak meglepődtem, hogy egy 10 hónapos film (2013 novemberében volt moziban, idén márciusban dobták ki lemezen) máris van a TV-ben, ráadásul nem vérszar film és nem a HBO-n megy.
  • tigeroo
    igen de cserébe sokkal több reklámblokk is van, mint pár éve
  • TBTPumpa
    Tegnap volt az RTL Klubon az Éhezők viadala első része, jövő hét szombaton pedig már a második rész (Futótűz) lesz.
    WTF
    Csodálom, hogy egy alig 1 éves filmet máris lead az RTL. Még a HBO-n sem volt. Lett pénz újabb filmekre is, kedves Retekklub? Jó, nyilván nem TV-ben fogom megnézni az agyonvágott és reklámokkal telebaszott verziót, de aki még nem látta a filmet (és kíváncsi rá) annak jó alternatíva lehet.
  • cylonflatus
    Most azt hiszed, hogy vetítek? Vagy azzal vágok föl, hogy elmesélem hogyan vertek bucira?
  • Tyler1
    Az ötödik elem

Kisebb koromban nagyon szerettem, most újranézve már rengeteg hibát véltem felfedezni a sztoriban is, színészekben is, karakterekben is, de talán a leginkább illúzióromboló, hogy anno nem tűnt fel mennyire idétlen tipikus Besson film ez is. Chris Tucker karaktere a legrosszabb, legidegesítőbb transzszexuális karakter valaha.
    Ettől eltekintve azért még mindig jó és időtálló film.
  • Zoli007
    The Equalizer - 6/10. Eleje rohadt unalmas.
  • LasDen #85394
    az egy buta mondás. Az okos ember azt mond, amit akar...
  • Shep
    Van valami mondás arról ,hogy az okos ember nem mondja azt magáról, hogy okos, szóval ... :DDDDDDD
  • davidka003
    Demóna

Egyáltalán nem kötött le de nem volt teljesen idióta az egész. Elhiszem, hogy lányoknak tetszik.
    5/10

Hogyan rohanj a vesztedbe

Wtf? Undorító gagyi unalmas szar. Erőltetett idióta poénok. Egy percet nem röhögtem rajta.
    Anál meg seggbebaszás "poén" tényleg kellett bele. Seth MacFarlane menjen el inkább kapálni, többet érnénk vele.
    Végén a Django poén tetszett más nem.
    0/10
  • LasDen #85391
    mert én okos vagyok, de az más téma. Én nem vitatom, hogy található minimális hasonlóság a kettő között, de nem annyira, hogy egyikről a másikra asszociáljak azonnal (vagy akár később).
  • Shep
    Igen, csak körbeírtad :D
  • LasDen #85389
    senki nem mondta, hogy hülye vagy. Te mondod csak...
  • Shep
    Sejtettem ,hogy megint én leszek a hülye, kár volt beírni.