1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    A védelmező (The Equalizer)

Ez kérem egy Kick-Ass nyugger edition. A főhős azonfelül hogy képtelen dolgokat művel, még színhülye is, mindenkinek ad második (sokadik) esélyt, mindenkit egyesével, saját maga akar legyőzni, a fegyvert sem veszi el senkitől, mert ő aztán nagyon zsír (illetve van mikor elveszi, de vagizásból). Kész.

Nem volt rossz azért, az erkölcsi mondanivaló is jó volt, de az egész afféle szuperhősös filmre hajadzik, de nagyon. Annak meg túl komolykodó, így röhejes lenne amit művelnek, de még az sem jön ki jól, mert nem paródia.

Fura egy film. Én kibírom, sőt még tetszett is, vannak benne jó jelenetek és részek. De amit a végén művelnek az már szánalmas, de tényleg.

Sok az üresjárat is és az egész néha eleve gyerekes, miközben a vért nem sajnálják azért.

Meglátjuk milyen lesz a folytatás, de ez így inkább képregényfilmnek tűnik, mint komolynak (pl. egy Man on Fire után gáz).

Én a Kick-Ass-ben nagyon bírtam Big Daddy-t, de ő meghalt és oda a lehetőség, ejjj.... Pedig belőle kellett volna inkább filmet csinálni, azt megnéztem volna.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.29. 14:10:17