106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na, újabb TC film, amit nem láttam. Ma pótolom :D -
[2012] - imdb "Jack Reacher" - 9/10
Ahogy Tom lenyomta ezt is, te jó ég! Engem rohadtul nem érdekel, hogy egy baseball ütő tockostól a valóságban akár habzó-szájú-szotyi-agyú lett volna, de nagyon odatette ezt a szerepet is. Szabályosan, hitelesen, és izgalmasan.
Rosamund Pike meg egyszerűen bombanő még mindig, élmény volt nézni.
A történet végig fenntartotta az érdeklődésemet, holott insider módon ugye mutatta az elkövető(ke)t, jó volt a kémia a főszereplőink közt, volt izgalom, ótóka, harc, és mekkora elégtétel volt a feloldás a végén, igeeeen!
Na, ebből jöhetne egy második rész! Akár tévésorozat is wazzer! Ugye nincs? -
Nem fogok most visszakeresni, de emlékszem, hogy volt olyan :) -
2. resznel csak jobb lehet... Trailer nem rossz, majd itthon megnezos lesz mindenfelekeppen :P -
Wahlberg részemrol ugy pozitivum, hogy legaláb nem Shia volt az emberi fsz. Továbbá azt az uberszar szerepet amit Bay rá osztott azt hozta jól, de mondjuk azt valszeg egy zsák krumpli is prímán eljátszotta volna. Ettol még persze igazad van, hogy legszarabb szerepe ever.
Egyszeruen Mark szerethetobb, normálisabb karakter és színész mint az a kis pöcs volt, ezért pozitívum.
-
Kérlek, idézz innen olyan kommentet aki MOZIBAN nézte meg és szerinte HULLADÉK.
Én itt csak olyan negativ kritikát olvastam aki otthon nézte és nyilván a bluray-ért sem fizetett... -
Third Person? bár látni nem láttam, szóval véleményezni nem tudom -
romantikus szerepeket ilyen idősen már nem bírná...
-
Ismeretlen férfi, Non Stop pl fasza Neeson filmek szerintem. Öreg korára kész akcióhőssé vált :D -
StrikeFor #85460 az 1. brutáljó a 2. ultragagyi :D -
NEm volt az a 2. rész olyan rossz. Szerintem átlagos volt szimplán. -
Ezt a sztorit hányszor lőtték már el Hollywoodban? Igaz Liam Neesonnel még asszem nem volt. Egyébként ez is csupán kötelező folytatás lesz, miután a borzasztó 2. rész is óriási siker volt a pénztáraknál. Bár annak legalább volt köze az eredeti koncepcióhoz. Rambo lassan elbújhat... -
Ez a cím ultra gáz :D De Liam Neeson-t bírom, bármilyen szar filmben játszik is, szóval ezt is meglesem majd :D Első 2 rész is elment szódával.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.30. 19:36:33 -
Ebből a Transformers-ből nekem bőven elég volt 1 rész, az sem volt igazán jó, egy erős közepes. Persze a látvány fasza volt, de még egyszer ugyanazt minek nézze meg az ember? Főleg hogy valószínű még gyengébb is lesz a folytatás.. -
tak3n trailer
Kövezettek meg, de én várom. Első rész ütött, második részből csak pénzt akartak és kb ugyanaz volt mint az első rész, és ez remélhetőleg "méltó" lezárás lesz ha már trilógiáról van szó. Egy jó kis popcorn film lesz - nem hiszem hogy rossz lenne. És igen, tak3n.. -
Én nem várok tőle már jó filmet. Megnézem, mert TF, de nem várok el semmit... -
Uram Isten odafenn a magas égben!
-
Jó, jó, de pont Bay-től vársz jó TF filmet? :) -
Sőt, van ahol arról írnak, hogy Megan lenne a főszereplő most...:D -
Én megnéztem és meg is fogom nézni a következő részeket... Mert szeretem a Transformers univerzumot, és arra várok, hogy majd egyszer talán jól is megcsinálják... -
A 4. rész kenterbe veri az első 3 részt.
Nekem elhiheted, mert az előző hármat filmgyári hulladéknak tartom. -
Dzsízusz...
Pedig Wahlberg jó irány lehetett volna...
Megán (Bokán)Fos pedig, ááá...
...persze, kell, hogy nedves legyen a budzsingója a moziban félkézzel filmet néző fijú(j)káknak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.30. 18:45:12 -
Az a baj, hogy mondjátok, hogy TF4 hulladék, de valamiért mégis megnéztétek, sokan ráadásul moziban... Akkor valami beteg bája csak lehet a filmnek, ha már érdekel. Engem abszolút hidegen hagy, tudom mire számíthatok, és nem néztem még meg, sőt nem is fogom. -
pedig arról szól a fáma, hogy Bay, Whalberg távozik, míg Shia és Megan bekocog... -
SzinesGeza #85445 Hát, inkább ő mint Vécicki picsogása újra. -
Szerintem is ez Wahlberg legrosszabb filmje és alakítása. Soha többet ilyen szart! Filmipari hulladék az a TF4... -
Nem olyan buta ember az a Bay, csak nála is a pénz többet ér, mint a kreativitás...
-
a karórán való rángatózást kihagytad, ott is lebontanak közben egy fél házat
-
Ez elég jól szemlélteti mennyire egy kaptafára készült az egész sorozat
-
Az a durva, hogy ez mind-mind csak a jéghegy csúcs. Az egész frenchise egy határ szar, leszámítva a látványt persze, én is azért nézem meg, de nagyon megkopott már az is, pontosabban egy egyszerű "meh"-vel el lehet intézni. Tényleg szarnak ezek mindenre, amitől egy film, film lesz.
Pl. minden egyes részben a karakterek fel- és eltűnnek, ahogy éppen az adott szituáció megkívánja. 5v2 lenne a csata? Hát szívódjanak fel gyorsan négyen a robotok közül, hogy újra megjelenjenek 15 perc múlva a semmiből.
Egyszerűen nem értem, hogy ezek a "filmek" hogyan készülnek el. Mi a fenét adnak oda az ILM-nek? Mert forgatókönyv az nincs bazmeg! Robbanás-robbanás-átalakulás-dínóbotok-robbanás-robbanás?
Egyvalamire tudom viszont a választ! A repülésre! Amikor megfogja a kardot, elvileg akkor szerzi meg ezt a ficsőrt. Biztos letölti a pallosból a jetpack 1.0-t.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.09.30. 16:59:46 -
Májkül Béj-nél kétdimenziósabb rendező nem sok van. Ő általában két síkban látja a filmeket. Látványvilág, és agyatlan akció. Nagyjából ennyi a repertoárja. Ékes példa erre a Transformers sorozat is. Az hogy a karaktereknek mélysége vagy kidolgozott személyisége legyen, vagy logika a történetben esetleg normális kohézió az események között az már luxus. Sokszor a szövegek is olyan bugyuták mintha Palika írta volna a játszótérről hazajövet.
A fizika torkon szarása pedig alap dolog nála... mondjuk ez más akciófilmben is sűrűn előfordul tehát ebben nemcsak ő a hibás. Az emberkék kézben tartása közbeni akciót már Peter Jackson is ellőtte a King Kongnál, mikor a majom egyik kezéből a másikba dobálja szerencsétlen Naomi Watts-ot, hogy a tirex nehogy leharapja a ruhája szárát. Egy ilyen dobálózásnál beleszámítva az erőt és a brutális távolságot, egy kiadós agyrázkódás a minimum, de a kérges kemény tenyérbe való érkezéskor egy két-belső szervecske is simán bevérezhet. Dehát mindent az akcióért és a látványért.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.09.30. 16:56:17 -
én csak a könyvet olvastam, de ha tényleg jó lett a film is, akkor mindenképp meglesem
-
Szerepe volt, csak bődületesen szarul lett megírva. Nem olyan, mint Keanu Reeves a 47 Roninban, hogy ott van, csak szerepe nincs, Wahlberg főszereplő lett volna, de a szerepe egy iskolai előadás szintjéhez ért csak fel. Persze nem az ő hibája, semmit nem adtak a kezébe amivel dolgozhatott volna. -
konkrétan nem volt szerepe a filmben. Nem volt valós oka annak, hogy ott legyen, úgy meg azért nehéz valamit is előadni... -
Wahlberg nem hogy pozitívum, hanem a legnagyobb negatívum a filmben. Mondom ezt úgy, hogy az egyetlen ok, amiért beültem a TF elé, az ő volt. De ilyen szarul, ilyen szart nagyon régen játszott már. -
Respect, hogy ezt így összeszedted, én is gondolkoztam rajta, de túl sok mindent kellett volna írnom, pontszámozással egyetértek :) Azokat a jeleneteket élveztem egyedül ahol nem voltak emberek, csak zene, lassitás, hangok és persze robotok verekedtek :)) -
Transformers 4 - 3/10
-------------------------------------------
Atya ég ez is mekkora hígfos volt, valami borzasztó. SPOILERS ÍRÁS JON!
Pozitívumok, bár nem sok lesz:
- Wahlberg
- Kevesebb idióta, fullidegesíto karakter
- Jobb mint a mindent alulmúló 3. rész, bár azt lényegében bármi felulmúlja
Negatívumok (lehet nem lesz idom leírni mindent, annyi van)
- Wahlbergen kívul az osszes "színész" (igen, Tucci is ide tartozik, Bay bármilyen fasza karakterszínészbol ripacskodó senkiházit csinál)
- Logika. Na az nincs. És itt nem a fizika torvényeire gondolok, az már tiszta sor, hogy nem léteznek (bár még visszatérek erre azért). Ezek az autobotok kérlek SEGGHULYÉK. Teljességgel ures a fejuk, nincsenek onálló gondolataik, nem terveznek meg semmit, nem alakítják a cselekményt, csupán reagálnak a cselekményekre. Még a nagy fovezér is totál uresfeju "menjunk nekik ezerrel azt jóvan" karakter lett. Siralmas.
- Optimus mellkasából kiszedett rakéta hirtelen aktiválódik és PATTOGVA halad át egyik épuletbol a másikba ahol tovább pattog!!!! Komolyan, nem viccelek, ez nem a Looney Tunes, ez a Transformers.
- A fizika torvényeinek a hiánya nem meglepo, de azért ekkora eszméletlen nagy okorségek kiverik a biztosítékot. Pár screenshot kovetkezik, akik még ne látták a filmet ne nézzék meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
01: Optimus a kis szoke hercegnovel a kezében repul át egy kamionon (a kis lábait láthatjuk a képen):
02: ...és ilyen állapotok kozott lyukadnak ki a kamion túloldalán. A hercegno ezután a repulés után egyetlen kurva horzsolás nélkul rohangál tovább, de nem sokáig...
03: ...mert Optimus egy rakétatalálat után a levegoben alakul át és a kis szoszi kirepul belole és kb. százezer fokot pordulve a BETONON nagy sebességgel ér foldet...
04: ...ismét egyetlen kurva karcolás nélkul, még a sminkje is rendben de azért legalább aggódó a tekintete
05: Bumblebee ezen a képen a kezében tart 3 embert. Erre hagyok idot...
Tehát 3 ember a kezében mikozben kibont 10 emeletet egy felhokarcolóból, természetesen hoseink pár kisebb karcolással vészelik át ezt az uveg/acél/cement esot is... Vicc.
06: Ez már csak a ráadás, Wahlberg a kis karodcskájával hárítja Lockdown kardjának csapását. Igen, persze.
- Továbbá had szabadnom nehezményeznem, hogy ha az egyik gonosz transformernek átlovik/átszúrják a mellkasát és az abba beledoglik, akkor ugyan legyen már ez igaz a jó Transzikra is lecci! Optimus átszúrt mellkassal simán remekul ézi magát és legyozi a gonoszt pedig ha jól emlékszem ott szúrták mellbe ahol az Old Spice van. De a film során Optimus bekap 1-2 rakétát és egyéb lovedéket is ám, semmi baja nem lesz tole.
- Forgatókonyv megint csak vázlat formájában létezhetett.
- Optimus mentoakciója az urhajón semmi tobb mint idohúzás, az idiota robotkutyákkal kezdve addig, hogy Wahlberg azonnal mester lesz az idegen technológiával folyó fegyveres harcmuvészetben, VAGY Lockdown-nak vannak a világon a legostobább és legkisebb harcértékkel bíró csatlósai.
- Galvatron. Baszki, ezek tényleg csesztek megírni a sztorit. Galvatron kínában konkrétan NEM HARCOL! A kis robothadseregének osztja a parancsokat ("kill them"...frappáns), majd amikor ég a lába alatt a talaj, felszívodik. Kész, simán kiírták a sztoribol, francnak foglalkozni vele, nem????
- Optimus a film legleglegvégén REPUL!!!!!!!!!!!! REPULNI TUD, de nem csak simán jetpack-eket novesztett, neeeeeeem, konkrétan repul a világurben! Agyamat dobom el, erre eddig a faszér nem volt képes????
Áhhhhh, abbahagyom, borzaszto rossz film ez is, senki ne nézze meg (ugyis megnézitek, tudom :D Ahogy én is, de ez volt az utolsó)
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2014.09.30. 14:15:22 -
Különvélemény (Minority Report) amit alant értékeltem. TC játszik benne, és sci fi - kb ennyi közös az Edge of Tomorrow-val :D -
Olyat? Nem.
Ilyen-olyan elemeket kiemelve belőle: sokat. -
Elysium? Abban is kaszabolnak az exoskeletonban. Vagy időutazás is kell?