1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #85440
    Az a durva, hogy ez mind-mind csak a jéghegy csúcs. Az egész frenchise egy határ szar, leszámítva a látványt persze, én is azért nézem meg, de nagyon megkopott már az is, pontosabban egy egyszerű "meh"-vel el lehet intézni. Tényleg szarnak ezek mindenre, amitől egy film, film lesz.

Pl. minden egyes részben a karakterek fel- és eltűnnek, ahogy éppen az adott szituáció megkívánja. 5v2 lenne a csata? Hát szívódjanak fel gyorsan négyen a robotok közül, hogy újra megjelenjenek 15 perc múlva a semmiből.

Egyszerűen nem értem, hogy ezek a "filmek" hogyan készülnek el. Mi a fenét adnak oda az ILM-nek? Mert forgatókönyv az nincs bazmeg! Robbanás-robbanás-átalakulás-dínóbotok-robbanás-robbanás?

Egyvalamire tudom viszont a választ! A repülésre! Amikor megfogja a kardot, elvileg akkor szerzi meg ezt a ficsőrt. Biztos letölti a pallosból a jetpack 1.0-t.
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2014.09.30. 16:59:46