106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"A fantasztikus 4-esben a fáklya miért néger?"
"A T-1000 miért kínai?"
"A Star Warsban a rohamosztagos miért néger?"
Te totál rasszista vagy ember... most az összes színesbőrű szereplőbe bele fogsz kötni amit filmben látsz? -
meg most olvasom, hogy az After Earth csúnyán bukott, meg mennyire szar film, hát nekem egész tetszett, igaz mondjuk a fejlett technológia melett a multifunkciós bot kicsit vicces, de ettől még nem volt rossz, Will Smith-nek ennél vannak sokkal ócskább filmjei is.
a mostani felhozatalban nem is tudom mi volt az amire azt mondtam , hű, ez de tök jó
Under the Dome - egész jó kis sorozat 8/10
The Physician - hát a könyv sokkal jobb 6/10
Maze Runner - 3/10
Planes 2 - hát... vmi történet is kellene 6/10
Guardians of Galaxy - mesefilm 4/10
Boyhood - na ez egész érdekes volt 8/10
Utoljára szerkesztette: Mike, 2014.12.05. 13:05:32 -
Én mondjuk ismerek olyanokat, akik nem harcolnának ott életre-halálra egy nyomorult luvnyáé... igaz azok meg gyártanának fegyókat azé, meg ilyenek. :D -
az a film egy fosadék, kocka utánérzés, tömény értelmetlenséggel egy csapat kasztrált fiúval akik még véletlenül sem gyártanak fegyvereket, csapdákat a dögök ellen, csak kertészkednek, 3 év után az első csaj láttán sem esnek ám egymásnak
egy csapat nem ivartalanított fiú nem így viselkedik, lásd mondjuk Legyek ura, vagy The 100 -
Ez az új Terminator film sorozat színészek felvonulása, ahogy látom.. :D -

-
SzinesGeza #86862 " T-1000 miért kínai ?"
Ezt most komolyan megkérdezed? Így 2014-ben? -
ez a film nagyon rossz lesz.. -
Beszarok, hogy minden sci-finél van egy pár sasszem, aki kényeskedik a szar CGI miatt. Most komolyan, hol annyira zavaró? Jó, a legelső jelentben látszik (városkép nagy totálban), meg ugye a T1000-nél nyilvánvaló, de ott is a T2 miatt olyan, amilyen, de azonkívül? Végig olyan, mintha teszem azt egy Die Hardot néznél. Lőnek meg futnak.
Másrészt meg mit zavar, hogy a T1000 kínai? Alakváltó, nem? Nincs arca. Nem Robert Patrick az alapértelmezett. Lehetne egy néger nő is.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.12.05. 09:34:50 -
Jól van. Én már most rosszul vagyok attól a bizonyos "fordulattól". -
Én azt sajnálom hogy az itthon is mozikba került, valódi bővített változatot nem adták ki semmilyen formában :( (én azt láttam először, és még jobb volt, hogy több szálat behozott a történetbe. A DVD-extrák között mondjuk benne vannak ezek a jelenetek, de azért a filmbe beleépítve volt az igazi). -
[2001] - (imdb) - "Donnie Darko" - 9/10
(2014.12.04)
Director's Cut. 134 perc.
Továbbra is mestermű. Sok-sok évvel ezelőtt láttam a sima verziót. Az "időutazós" filmek non plus ultrája számomra.
S csak most vettem észre, hogy executive producere volt Drew Barrymore. -
He's back! :D
-
Theory of Everything (Stephen Hawking életrajz), nagyon szép film lett. Ajánlom. -
Axlkenobi #86854 Ha minden igaz, azt az utat követi a film mint a 2009-es Star Trek. Egyszerre lesz folytatás és reboot. -
Rony94 #86853 Ez kb. minden évről elmondható.
-
Netmániás #86852
Na ez az igazi Asylum - színvonal ! Ez lesz a Terminátor- filmek legalja ! T-1000 miért kínai ? A CGI bóvli, Jai Courtney meg már megint tini buzisan néz ki. Ráadásul Jason Clarke, John Connor-ként elég nudli ! Emilia Clarke viszont jó ! De ez a film akkor is bukta lesz !
Ja..és hol maradt J. Jonah Jameson és Doctor Who ? -
Érdekes lesz ez a 2015. Igazi reboot-ok, meg régi címek folytatásainak az éve lesz... -
Először mikor mutatják a csajt, tiszta Linda Hamilton. A T1000 is kicsit hajaz a régire. Schwarzenegger meg Schwarzenegger! :) Tetszett! -
Bár ami kiderül ebből ,hogy próbálják összekötni az előző részekkel , mert sok benne az utalás. Most Sarah conor (márha ö a copfos csaj) mondja, hogy menjen vele ha élni akar, T2-ben meg ugye svarci a gyógyintézetnél.
Bár azt nem értem, hogy az első 2 részt miért kell ujra forgatni benne. ezt simán lehetett volna az első elötti rész, mert igy olyan mintha ki akarnák törölni azokat és modositani a történeten. -
Jaj. -
Rony94 #86847 Nekem a Freeza és Cell saga tetszett a legjobban. A Majin Buu-s már nagyon erőltetett volt, szinte már szenvedve néztem végig. -
Hangulatos! -
Trailer alapján mindenképpen ígéretesebb, mint a 3-4. rész.
-
Az Ítélet napja 102 millióba került hozzávetőleg. A Genysis 170 millió. Számold hozzá a 23 évnyi inflációt... Az olyan filmek mint a John Carter 250 millió volt. Pedig nem is volt olyan látványos. Az aranyhaj és nagy gubanc egy animációs film és 260-at kóstált. Nekem úgy tűnik mintha spórolnának ezzel a Terminátorral. -
Dragon Ball Z (sorozat)
21 napba telt végignézni, napi 4-5 óra ráfordítással. Gondoltam megnézem egybe mert mikor a TV adta nem is láttam minden részt a suli miatt és egy idő után meg is szüntették a vetítését. Egész korrekt volt, a Dragon Ball széria leghosszabb legkidolgozottabb darabja. A Cell és a Majin Buu harcok tetszettek a legjobban, na meg Goku első átváltozása SSJ3-ba. Voltak uncsibb részek is de egyben értékelve a sorozatot egy 8 pontot mindenképp adok rá.
Pihenek egy kicsit és jöhet a GT.
-
[2009] - The Hangover (Theatrical Cut) - 6/10
[2011] - The Hangover Part II - 6/10
[2013] - The Hangover Part III - 7/10
(2014.12.03)
-
Prof William #86841 Ez más filmekbe is megfigyelhető...
Emlékszem a 2010-es Starship Troopers - Marauder filmben gagyibban néztek ki a bogarak mint a 1998!- as első részben...
Mellesleg abból is csak az első rész jó. Az klasszikus, de folytatásai tipikus zs kategóriák. -
szimplán csak nem kész a CG szerintem... -
Netmániás #86839 Hát ja ! Ez inkább ilyen Ezüst Utazóra hajaz... Lehet, hogy a Fantasztikus Négyes fog segíteni Connorék-nak ? -
Netmániás #86838 Azt üzeni a rajongóknak, hogy a The Expendables 4 - el mindent jóvá tesz ! De szerintem ezt a franchise-t már rég feláldozták...
-
SW: VII disney edition -
Mert az Cameronos fém volt... ez meg másmilyenes.
-
gondolom ezt nem magyarok csinálták azért ilyen gagyi 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha mégis... tök jó grat, szupi!
-
A T2-ben élethűbb volt a folyékony fém mint itt...:D:D -
én inkább a szar forgatókönyvet hibáztatnám, meg Slyt persze. Szenilis vénember.... -
Lens flare edition xDDD
J.J.: A Lens Flare legyen veled! -
Star Wars: Episode VII Trailer – George Lucas’ Special Edition
Star Wars: Episode VII Trailer – Lens Flare Edition

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.03. 19:56:40 -
A holnapi teasernek a teasere, LOL.
-
Netmániás #86829 De az Expendables 3 a PG -13 -mas besorolás miatt meg is bukott ! Ezt Stallone is elismerte. Szélesíteni szerették volna a nézőközönséget és pont azok nem mentek el rá, akiknek eredetileg szólt a francise ! A 18+ -os közönség. Amúgy állítólag a bővített BD verzió se lett nagyon véres... :/