106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    *Mordály :D
  • IMYke2.0.0.0
    A karakter jópofa volt. Groot-ot is bírtam (a credits alatti tánca is aranyosan jópofi volt).
  • Tyler1
    Egyetlen eredeti és vicces karakter volt szerintem, a többi sima copy-paste sablonkarakter volt. Marvel filmek közül is a legsablonosabbak.
  • IMYke2.0.0.0
    Mondjuk, én nem estem hasra Rocket eredeti hangjától...
  • Tyler1
    Eredeti hangon, pont azért gondolom, hogy Cooper hangjátékát szinte biztosan nem tudták átadni szinkronban.
  • SzinesGeza
    "aki az első részre jobban emlékszik"?

Konkrétan amiatt a film miatt vettem egy nagymotort több mint 14 éve. Szóval számomra eléggé meghatározó/emlékezetes marad. ;)
  • sz4bolcs
    A traileren felbuzdulva elkezdtem újranézni a Mad Max 1-2-t. Meglepődtem, mert ezekre a filmekre mindig úgy emlékeztem, mint b-kategóriás filmekre, amik a posztapokaliptikus hangulat miatt lettek alapművek, ehhez képest az első egy teljesen jól összerakott bosszúfilm.
    Mondjuk nem hiszem, h. van olyan, aki az első részre jobban emlékszik..
  • IMYke2.0.0.0
    Miért, szinkronnal nézted?
  • Tyler1
    Guardians of the Galaxy

Kicsit sablonos volt, kicsit unalmas számomra, de nem volt rossz. Poénok elég pihentek voltak, de azért ez még előnyére vált a filmnek (bár néhol már erőltetettnek éreztem, pl. a táncolós rész a végén). Bradley Cooper mosómedvéje tetszett, ezt valószínű a szinkron biztos nem adta át, Batista is mérföldekkel jobb volt, mint az eddigi filmjeiben, hátha még a végén lesz belőle valami (khm..új Bond film).
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.12.14. 23:25:38
  • gombabácsi
    the equalizer

hát ez eléggé a ciki kategória, bár egyszer nézhető
  • ForzaInter
    Mondjuk ez a film inkább Skip Woods miatt volt szar.
  • ForzaInter
    Ő kurva jó rendező! Így már várom a filmet.
  • LasDen #86978
    A Sony hack során kiderült, hogy Jeff Nichols rendezi a 18-as Aquaman filmet.
    Míg a Foxnál valami über Fantasztikus 4-es - X-men team up filmet terveznek.

Meg persze teljes káosz van a stúdiónál.
  • Blasta
    Nagy lofaszt volt az kuldonc, egy manipulativ idiota volt aki jol beszopta ahogy mindenki mas, de senki nem bizta meg semmifele meloval, ostobasagokat beszelsz.
    De felolem legyen postas, már kurvara unom amikor egy orstoba példán megy a vita, semmi értelme.
  • SzinesGeza
    Most csak a bizonyítványt magyarázod.
    Te írtad: " jelentos politikai szerep".
    A politikailag jelentős egyedül Palpatine volt. JarJar csak egy idióta, "egy küldönc akit megbíztak egy melóval." Ha ő nincs, küldenek egy másik hülyét.
    PONT.
  • Blasta
    Marhára értem.
    A példád volt rossz, mivel egy postást senki nem manipulál, az csak egy kuldonc, megbízzák egy melóval.
    Tokéletesen tisztában vagyok a torténtekkel, nyilvánvaló, hogy a Sith manipulált mindenkit, de azokat a szavakat akkor is Jar Jar mondta ki elsonek (igen, nem kizárt, hogy valaki más is kimondta volna ha Jar Jar nincs abban a pozicioban, de ez kurvára lényegtelen).
    Egy postásnak SEMMI koze sem hozzam sem a cégemhez ha levélben rugnak ki. Jar Jarnak sokkal tobb koze volt ehhez az egészhez, akár manipulálva volt akár nem PONT.
    Move on.
  • sz4bolcs
    őőő... :D Mondjuk az E1-et 2x láttam moziban. xD

Mos Eisley nem hiszem, hogy a legjobb példa, annak a lakosságát egy az egyben le lehetne nukázni. :D
  • SzinesGeza
    Marhára nem érted a lényeget. Ő csak egy eszköz volt (akárcsak egy postás) valaki céljainak az eléréséhez.

"akkor is az o bolhányi agyából pattant ki az otlet."

Egyáltalán nem ő találta ki. Nézd meg még egyszer a filmet. Palpatine manipulálta a szerencsétlent, meg az egész bandát.
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "The Equalizer" - 9/10
    (2014.12.13)

Tetszett. Denzel Washingtonnak rettentő jól állnak az ilyen szerepek. Amúgy is csípem az ilyen hűvös igazságosztó karaktereket.
    Csókás Márton pedig hab volt a tortán.
  • extra sensory
    lol már... Megnézted te alaposan azokat a Star Wars filmeket? :D

Az egész Star Wars univerzumot olyan blazírt lények népesítik be hogy a fal adja a másikat. Csak ha Mos Eisley-t az űrkikötőt vesszük alapul, minden második teremtmény kinézete kivált az emberből egy "wattefakkot". Ebben a közegben egy nigga jelenléte tökéletesen észrevehetetlen. :D
    Jar Jar nem igazán ideillő példa, neki a jelleme és a tettei voltak igazán idegesítők, nem csoda hogy közutálatnak örvend a fanok közt. Finn (a néger) felett viszont még nem érdemes pálcát törni, mivel az ő egyéniségét még nem ismerjük, hisz nem láttuk a filmet.
  • sz4bolcs
    Amúgy aki szerint ez a néger a Star Warsba való, azt nyugodtan emlékeztessétek Jar Jarra xDD
  • sz4bolcs
    Jar Jar Binks.... már megint dúl a rasszizmus, meg a xenofóbia :P

Am nem is emlékeztem rá, h. neki ilyen szerepe volt a történetben.
  • Blasta
    Az amerikai gengszter semmi tobb mint korrekt, hazugságok hálója szintén. Nem rosszak, ahogy írod vállalhatóak de a kutya nem fog rájuk emlékezni sajnos. Scott kiégett, igen. Mondjuk egy Gladiator, egy Mennyei királyság és egy G.I.Jane után nem is csodálom.
    Nekem amugy a Prometheus bejott, de az sem az a színvonal már amit elvárnék tole.

Scott mellett Fincher a másik nagy kiégo. Gyengébbnél gyengébb filmeket rendez, a mélypont a Benjamin Button volt (eszméletlen, a Forest Gump forg.iroja megírta ujra csont ugyan azt a sztorit és ez a marha meg elvállalta), azóta csak árnyéka onmagának. A minap lattam a Gone Girlt, eros kozepes film, 1x nézheto volt de soha tobbet koszonom. Ez tole kurva kevés, foleg ha megnézzuk az utobbi 10 év termését: Pánikszoba, Zodiac, Ben Button, Social Network, Sárkánytetko. Egyik felejthetobb mint a másik, egy lapon nem is említhetok egy Hetedikkel vagy Fight Club-bal :(
  • Blasta
    Marhára nem ugyan az, rossz a példa. A postásnak semmi koze a cégemhez, az csak egy kuldonc, nem indítványozta, nem javasolta senkinek, hogy rúgjanak ki.
    Jar Jar konketan az egész szenátusnak javasolta, hogy Palpatine kapjon teljhatalmat. Igen, a tobbi birka meg elfogadta, de akkor is az o bolhányi agyából pattant ki az otlet.
  • Kongy
    Exodus

Közepes film, helyenként áll-leejtős látvánnyal. Színészek nem hoznak semmi különlegeset, Bale hozza a tőle elvárhatót, de semmi kiemelkedő. Aaron Paul szerepelhetett volna többet, nagyon elenyésző az ő jelenléte. Sztorit ugye ismerjük. Helyenként vontatott film, ami kb másfél óra után indul be, de amikor beindul akkor az álladat keresed a földön, olyan látványos. Csak moziban, 3D-ben érdemes megnézni. Ha a látványt nem vesszük, akkor 6/10, ha a látványt is, akkor egy erős 7/10
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.14. 01:13:50
  • LasDen #86965
    Szabotázs

Szóval Ayer a 2. filmjével is leégett nálam. A szttori egészen érdekesen hangzik, de kb ennyi. A többin bukik.
    5/10
  • Tyler1
    Azért utána még ott volt az Amerikai gengszter, ami marha jó volt szerintem, a Hazugságok hálója ha nem is emlékezetes, de vállalható, nekem az is bejött, a Prometheus viszont nagyon gyenge lett történetében is, rendezésében is, egyedül csak a látvány és az Alien asszociáció mentett rajta szvsz. Nem is adnám neki a folytatást, már ha lesz.
  • SzinesGeza
    Ha levélben kapod meg a felmondásod, a postást fogod hibáztatni? ;)
  • Tikal #86962
    már kiégett szerintem..
  • Blasta
    Javaslat/Inditvány, ugyanazt mondjuk ;)
  • Blasta
    LOL, mekkora igazság :)))
  • Blasta
    Lényegében a Black Hawk Down óta nem rendezett semmi emlékezeteset vagy vállalhatót (a Prometheus essssssetleg).
  • Bokafix2
    Az Origós kritika szokás szerint lehúzó, arra már nem is adok, de attól még a film lehet rossz. Mindenesetre a negatív kritikák ellenére is megnézem, kíváncsi vagyok, Scott mozija mennyire közelítette meg Cecil DeMille alapművét.
  • Tyler1
    Nézem az Exodus kritikákat, egyre inkább igazolódni látszik számomra, hogy Ridley Scott már kezd kiégni a filmgyártásból.
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Kung Fu Jungle" - 6/10
    (2014.12.12)

Donnie Yen volt az egyetlen pozitívum, a sekélyességből kiemelte a faék egyszerűségű indokra épített kungfu nagymester-gyilkolászós történetet. A végső harc jó volt végül is.
  • Prof William
    Képzelem hogy az ezt követő évtizedekben az igazán húzós politikai javaslatokat valamiért mindig Jar-Jar teszi majd meg, miközben a Naboo-i bankszámlája ismeretlen forrásokból gyarapszik egyre jobban?
  • Kongy
    Need for Speed

Na, csak rávettem magam, és megnéztem, és basszus tetszett! :D Nagyon jók voltak a felvételek, ahogy száguldoztak, tényleg adta, látványos volt na. Aaron Paul-t meg bírom alapból, szóval nálam nem is volt kérdés, hogy itt is tetszett amit csinált. Talán kicsit túl is játszott mindenkit, amikor elkezdett drámázni amolyan Breaking Bad-es módon. Egy nagy negatívum, hogy a film túl hosszú, le lehetett volna belőle vágni simán minimum fél-3/4 órát, nem vett volna el belőle semmit. Egyszer amúgy simán nézhető, főleg azoknak, akik szeretik a kocsikat, autóversenyzést, meg a Need for Speed-et. 7/10

Nightcrawler (Éjjeli Féreg)

Imádom Jake Gyllenhaal-t, szóval nálam nem is volt kérdés, hogy moziban nézem meg, és gyerekek, nagyon jól hozta ezt a megkérdőjelezhető elmeállapotú karaktert. Nyilván nem a sztori miatt emlékezetes a film, mert azt már a trailerből megtudjuk miről szól, inkább a szituációk, illetve a színészi játék viszi el a hátán, na meg a hangulat. Az nagyon ott van, ahogy a zene is. A film végi számot egy napig függtem... :D Igaz, azóta felhasználták az új Terminator film előzetesében, de tényleg nagyon jó szám, és kb senki sem ismerte a Nightcrawler előtt. Na, de kicsit elkanyarodtam, a lényeg, hogy baromi jó film volt, csak ajánlani tudom, akár moziban nézésre is, bár már nem nagyon játsszák, én is egy 22:30-as előadást csíptem el múlt hétvégén. :) 8/10
  • SzinesGeza
    Ő csak indítványozott. A többi hülye szavazta meg. Akárcsak a való életben.
  • Kmarha
    csak nézzél körbe a hírekben, nem olyan nagy fikció ez :)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.12.12. 16:41:40
  • Blasta
    Kábé igen. Jar Jar-t kineveztek valamifele Naboo kepviselonek es o szolalt fel a szenatusban Palpatine-nak abszolut hatalmat javasolva amit el is fogadott a tobbseg. Eleve nonszensz az egesz, pont egy ilyen felkegyelmu idiotanak adnak jelentos politikai szerepet, Lucas hogy a picsaba gondolta azt komolyan, az rejtely.