1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Need for Speed

Na, csak rávettem magam, és megnéztem, és basszus tetszett! :D Nagyon jók voltak a felvételek, ahogy száguldoztak, tényleg adta, látványos volt na. Aaron Paul-t meg bírom alapból, szóval nálam nem is volt kérdés, hogy itt is tetszett amit csinált. Talán kicsit túl is játszott mindenkit, amikor elkezdett drámázni amolyan Breaking Bad-es módon. Egy nagy negatívum, hogy a film túl hosszú, le lehetett volna belőle vágni simán minimum fél-3/4 órát, nem vett volna el belőle semmit. Egyszer amúgy simán nézhető, főleg azoknak, akik szeretik a kocsikat, autóversenyzést, meg a Need for Speed-et. 7/10

Nightcrawler (Éjjeli Féreg)

Imádom Jake Gyllenhaal-t, szóval nálam nem is volt kérdés, hogy moziban nézem meg, és gyerekek, nagyon jól hozta ezt a megkérdőjelezhető elmeállapotú karaktert. Nyilván nem a sztori miatt emlékezetes a film, mert azt már a trailerből megtudjuk miről szól, inkább a szituációk, illetve a színészi játék viszi el a hátán, na meg a hangulat. Az nagyon ott van, ahogy a zene is. A film végi számot egy napig függtem... :D Igaz, azóta felhasználták az új Terminator film előzetesében, de tényleg nagyon jó szám, és kb senki sem ismerte a Nightcrawler előtt. Na, de kicsit elkanyarodtam, a lényeg, hogy baromi jó film volt, csak ajánlani tudom, akár moziban nézésre is, bár már nem nagyon játsszák, én is egy 22:30-as előadást csíptem el múlt hétvégén. :) 8/10