106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Thing 2011
Tisztességes előzményfilm és végig fenntartja az érdeklődést. A látvány sem utolsó és a sarkvidéki kutatóállomás is részletesen kidolgozott, nem az van hogy pár idióta díszlettel kell beérni, mint az egyik Thing koppintásban.
Az ember genetikai felépítését lemásoló és klónozó parazita a legkülönfélébb bőrökbe bújva tűnik fel, tényleg para hogy vajon ki lehet a sok kutató közül aki nem közéjük tartozik. Feszültség tehát van és színészi játék is. A címszereplő Elizabeth Winstead többnyire TV sorozatokban tűnt fel eddig, de egészen elviselhető alakítást nyújt a vászonra való cuccokban is.
Egyetlen hasfájásom a filmmel kapcsolatban hogy lehetett volna hosszabb. Meg volt egy-két gyenge statiszta, de ezt leszámítva rendben van a film.
7/10 -
[2014] - (imdb) - "Rurőni Kenshin: Densetsu no saigo-hen" (Rurouni Kenshin The Legend Ends) - 6/10
(2015.02.08)
Nem tett jót ennek a sztorinak a nagy vászonos szétdarabolás. Ha már mindenképp, akkor sorozatra bontva kellett volna (és kellene) ezt erőltetni. A nyilvánvaló pénzügyi döntésen és előnyön felül sajna épp az ereje veszett oda az egésznek.
A női szereplők közül még mindig a doktornő (Megumi) és Misao a favorit. Kaoru felejtős (szerencsére, minden "ne ölj"-puskaporát ellőte az előző filmben).
Nem tudom azoknak ajánlani, akik nem látták az előző részeket, és azoknak sem, akik folyamatosan pörgő kardos csihi-puhira vágynak (holott, akad benne). -
Úgy emlékszem nem voltak benne ilyen baromsagok szerencsére -
Én elkezdtem magyar szinkronnal, de furcsallottam a magyar szóvicceket benne. Tényleg ilyen gyenge poénokat tolnak angolul is vagy pofátlanul át lett "magyarítva" az egész?? " kedvenc nyalanksagod a saslik?" -
Kabbe a fülemet :D :( -
Dumb & Dumber To - 5/10
-------------------------------------
Számomra kult státuszt élvez az elso rész, gondolja bárki gyomorforgatónak, alpárinak (az) vagy bármi egyébnek, természetesen a brilliáns szinkron is rátesz erre egy lapáttal, mert akkoriban még igy néztem a filmeket. Nos sajnos a második rész -ahogy azt vártam és féltem tole- mélyen alulmúlja az elsot. Farrelly-ék érezhetoen nem azok a friss lenulettel bíro író/rendezo páros akik 20 éve voltak.
A film mégis erosen indított, aztán szép lassan (nem is olyan lassan) beállt egy éppencsak nem unalmas de nevetésre lényegében egyszer sem készteto langyos semmiségbe. Mitobb, azt hiszem 3x tekertem vissza a film kozben és egyszer sem a poénok miatt (testfestés...khmm...de azt is minek???).
Izzadtságszagúan igyekezett a film megidézni az elso rész poénjait, gyakorlatilag egy kvázi remake-rol van szó, a legtobb helyzet, szituáció az elso részbol ismert szitu ujragondolt, új kontosben, új szereplokkel eljátszott verziója. Az újdonságok pedig nem utottek, nem viccesek (hallókészulék "lopás"...gáz).
Szóval az elso részhez mérve -és nem is lehet máshogy tenni, hiszen a film maga az elso részt idézi folyton- nagyon gyengécske lett. Azt nem mondom, hogy felesleges volt, mert a két figura annyira beleégett a tudatomba, hogy kedves kis mosollyal figyeltem minden mozdulatukat a film alatt, de azért simán letudtam volna élni az életem enélkul a 2. rész nélkul.
Jim és Jeff okésak voltak, de nem tobb. Ujat nyilván toluk sem látunk. Osszességében végig tudtam nézni, de onálló filmként lehet, hogy kikapcsoltam volna a vége elott. -
Pest előnyei... Holnap megyek is :3 -
The Theory of Everything
A Hawkinst jatszo szinesz elott le a kalappal. Korrekt kis eletrajzi mozi volt, de semmi tobb.
7/10
Whiplash
JK Simmons egy allat volt a filmben, meg is fogja kapni az Oscart. A fiatal dobost jatszo szinesz is pazar volt. A film vegig feszult, izgalmas volt, pedig egy "dobos filmtol" nem ezt varna az emer. Az utolso 10 perc oriasi volt.
8.5/10
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.02.09. 06:55:21 -
Taken 3
7/10 -
Jól látom, hogy a Whiplash-t nem játsszák a Cinema Cityben? Bezzeg az Éjszaka a múzeumban 3 azért megy...
szerk: Ja, de játsszák, csak nem minden CC-ben. Vidékiekben meg abszolút nem :D Hát ez király!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.08. 23:21:48 -
Annabelle
Tökéletes példa a "totál felesleges film, amit 5 perc múlva elfelejtesz" defínicióra.
4/10 -
John Wick
8/10 -
Csápok a mélyből 2014
Sci-fi horrornak van beállítva ez a másfél órás agymenés, annak ugyan nem jó, de az idétlen csápokon legalább lehet röhögni amik kinyúlnak a tengerből és rémisztgetik a hajó utasait. A probléma csak az hogy ez a film tök komolyan veszi magát és a szereplők is hanyatt-homlok menekülnek vagy épp vadul lövöldöznek az irgalmatlanul elb*szott CGI undormányra.
Semmi gond, legyintek csak, megszoktam már az ilyet... na de hogy Linda Hamilton is feltűnjön méghozzá elég komoly szerepben, az engem is letaglózott. Hogy adhatja a nevét ilyenhez? Aki olyan filmeket forgatott mint a Terminátor 1 és 2 vagy a Dante Pokla, King Kong, az hogy tud ebben az emberiség elleni merényletben részt venni?
Aki olyan ember neje volt mint James Cameron hogy tud... na mindegy... 2014-ben ilyen vizuális világot felb*szni a vászonra, széééégyen. Senki ne nézze meg.
1/10 (fújj)
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.02.08. 19:07:06 -
John Wick
5.5/10
Atlagos akciofilm, ha nem lattam volna mar szamtalan hasonlot talan 6-osra is ertekelnem, mert sokkal rosszabbakat is latni, kevesebb szellemes parbeszeddel.Viszont ezen kivul semmit nem tudott felvonultatni es magaban a filmben sem volt olyan egyedi nezopont ami uj megvilagitasba helyezte volna az amugy teljesen atlagos tortenetet. -
Everly 6/10
Nem is volt rossz film,volt pár igazán kemény és véres rész.
Salma Hayek még mindig dögös! -
Erősen átlagos csaj.
Nem ismerem a múltját [nem is érdekel], de ahogy a neten lenni szokott: van egy prekoncepcióm, amiben ott szerepel egy bizonyos szereposztó dívány is... -
[2012] - (imdb) - "Shadow Dancer" - 8/10
(2015.02.07)
Andrea Riseborough miatt akartam megnézni.
1993-at írunk, az IRA látszólagos megszűnése a küszöbön, de Belfastban még mindig nem akaródzik a béke - egy helyi terrorista csoport (ami történetesen egy vérrokon család is) egyik tagja Londonba utazik, hogy végrehajtson egy akciót a metróvonalon. Az első pár perces életkép után közel 10 percig csakis Andreáé (Collette) a terep - ja és Owené (de ő csak másodhegedűs).
Collette-et beszervezik és családja, illetve a csoportvezető (gyermeke apja(?) - nem kerül kimondásra) ellen kell(ene) kémkednie, s meghatározott időszakonként személyes jelentést tennie, még pedig Macnek (Clive Owen), aki a főnöke, Kate Fletcher (Gillian Anderson) ötlete alapján maximálisan végre is akarja hajtani az akciót, és a beépített nővel felgöngyölíteni a csoportot.
A bonyodalmak nem maradnak el, és fordulat is akad.
Amit a jelmezesek, és kellékesek véghezvittek, az bizony nem volt semmi.
Örülök, hogy pótoltam ezt a filmet. -
IXEMGabeo #87895 Idohurok (2014)
Fsz: Ethan Hawke
Nos paradox az egesz:) egy mar ismertebb elmeletet vettek elo az idoutazasra es annak korforgasara...
a tortenet kisse bizarr...elso 40 percig igazabol sok minden nem tortenik...utana se szamitson senki katarzisra...kiss unalmasra sikeredett a film ez a legegyszerubb szo ra...csinaltak mar jobb es erdekesebb torteneteket is ebben a mufajban...egyszer meg lehetett lesni.
10/6 -
A filmnek nem csak az a tanulsaga, hogy a szinesz ertektelenedik, hanem maga a mufaj is, valamint a nezok igenye illetve izlese is.
-
valahogy úgy. Soha nem voltam színházba járó ember és nem is leszek. De meg kellett nézni, hogy tudjak véleményt mondani róla. Ha attól, hogy nem tudom értékelni ennek a filmnek a nagyságát szar ember leszek, akkor vállalom.... -
Én megírtam: "Van, akin a smink nem segít" :D -
"Sot szerintem innen nagyon sokaknak, meg ennyire se fog tetszeni, mert ez a film, fokent a szinhazi muveszet, vagy mint mufaj ertektelenedeserol szol es arrol, hogy a muvesz is hogyan ertektelenedik el benne.
Rengeteg parbeszeddel es hosszu onellemzesekkel. Itt pedig sokan eleg ertektelen filmekrol alkottak teljesen mas velemenyt." -
Birdman
Az utolsó 10 percben történt végre valami, de addig szép lassan belefulladt a semmibe a film. Hatalmas karakter dráma, önmarcangolás, meghasonlás meg a tököm tudja mi, de percről percre egyre nagyobb szar volt. A kamera is pocsék volt, nekem nagyon nem jött be. Pocsék egy film volt...
3/10 -
hidd el, ha engem kifestesz, sem leszek szép... :) -
Eddig minden ismerősömtől hasonlóakat hallottam a Birdman-ről. Én még nem néztem meg a filmet, de nekem a Babel-ről volt ugyanez a véleményem.:D
John Wick tényleg fasza kis b katos action movie volt, a regi akciofilmet idézte. Keanu kiakasztotta a badass faktort..:D -
off a téma!
nagyon jó példa az Operation Black Hawk Down játék (nem éppen mai)
abban konkrétan annyira fostam az életemért - pedig csak egy játék volt - hogy amikor egy civil nő követ dobott felénk, kapásból lelőttem, hogy jaj gránát. innentől kezdve pedig meg tudom érteni azt a katonát aki ilyen miatt lelő egy civilt ellenséges terepen -
Rony94 #87886 Jóó, most jobban belegondolva félig igaza van, egy picit pöcs voltam, hiszen minden nő szép ugye. :) -
És ha annak tartja? Ízlések és pofonok, neki nem jön be. Ne próbáld megmagyarázni, hogy szép, ha neki nem tetszik, ízléseken vitázni értelmetlen :) -
Hát ha erről kiderülne, hogy mégsem annak született, az sem lepne meg. Bár ez igaz a legtöbb ázsiai nőre :D -
Lényegtelen... smink nélkül sem csúnya. A kommentedből mégis az jött le hogy annak tartod. -
hiper KOCKA #87882 Bai Ling és nő. -
Rony94 #87881 Gratulálok, beraktál egy képet Mila Kunis-ról akin 1 kiló smink van. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tessék, itt nincs semmilyen smink, máris nem néz ki bombázónak. Nem egy csúnya nő, ezt egy szóval nem mondtam.
-
A középső egy faszi. -
Én külsőre egy 10-es listán 7-esre taksálom. Az hogy élőben milyen a kisugárzása az mindegy, azzal törődjön Aston Kucser. :D -
Hát figyelj, kifestve majdnem mindenki szép, még az is, aki amúgy átlagos kinézetűnek mondható. Van, akin a smink nem segít. De itt most nem Mila Kunis-ra gondolok, szerintem nem csúnya, de nem is ájulok el tőle, ha meglátom.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.07. 20:52:22 -
"Még ha szép lenne"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az én felfogásom szerint aki így néz ki, az már szép:
még ő sem az a kimondott ronda, csak kevésbé előnyös külsejű:
ez meg az irdatlan kategória:
-
Egyértelműen látványfilm. Kb. annyi az értéke, mint egy Transformersnek. Bár szerintem a Transformersnél jobb a Jupiter. -
Na várjál, akkor ha levonjuk az imax élményt, ér vagy 3-4 pontot? Nem túl biztató. -
Szerintem nem csúnya éppen, de nem is az az igazi szépség. Különösebben nem utálom, de nem is szeretem. Ugyan így vagyok Channing Tatum-mal is. Amúgy már az előzetesét halálra untam, látványosnak biztos látványos, de nekem nem éri meg a mozijegy árát. -
Rony94 #87872 Pontosan az, semmi színészi játéka nincsen. Tucat sztárocska. Még ha szép lenne, azt mondanám oké, de annak se lehet nevezni. :S