106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez megy a játékvilágban is, csak ott még rontanak a helyzeten a remaster verziók :) -
majd talán ez...
-
nincs és soha nem is volt...o_O -
Mentol #89356 De, egyáltalán, miafaszomeza reboot, meg "arégiújrakiadása" dolog? Abszolút semmi fantázia nincs Hollywoodban? Annyi sok remek könyv van a világon, hogy - pl.az általam favorizált scifi témában is - minden napra jutna egy VADIÚJ sztori, amiből kitűnő filmet lehetne készíteni. -
[2014] - (http://worldscinema.org/) - "" (The Destiny) - 7/10
(2015.05.18)
Az előre eltervezett házasság hagyományáról szóló filmben egy gyönyörű fiatal lány készül a hagyományos esküvőjére, amikor kiderül, hogy a leendő férj fogta magát, és lelépett. A hagyomány, a családi és rokoni nyomás és a szégyentől való félelem nagy úr, ezért a fiatalabb testvér lép a helyére.
A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a távollétében házasnak nyilvánított férfi csak nem tér haza, és a testvér pedig belehabarodik a gyönyörű sógornőbe, aki pedig időközben megtudja, hogy a "férje" valójában egy másik nővel kötött házasságot a közeli város katonai táborában...
A 7 pontot a gyönyörű nő, a csodálatos környezet, a hagyományos, korhű ruházat, épületek, szokások megelevenítése érdemelte ki. A "fordulatok" mint olyanok nem léteznek, mert kiszámíthatóak. A vég amolyan ázsiai.
A repülőgépes bombázás megvalósítása vigyorgást válthat ki minden játékosból. -
Robocop-ból jobb a régi.
Total Recall-ból meg a régi és új is jó. -
Ez egy kurva nagy baromság.
Mindhárom általad felsorolt filmből sokkal jobb az eredeti, mindenféle nosztalgiát félretéve is. Jó nagy baromnak kell lenni ahhoz, hogy ezt ne lásd, pláne egy Robocop vagy Total Recall esetében! -
180 centis plasma tv? -
Usagi Yojimbo... Ínhüvelygyulladásig nyomtuk. Mennyi joystick eltört. :D -
Ugyanígy voltam 6 évesen a legelső C64-es játékkal a Wizard of Worral. Még évek múlva is azt gondoltam, hogy annál jobb játék nincs és nem is lesz. Nyilván az első élmények (legyen az film, játék vagy akármi) intenzívebbek, sokkolóbbak és jobban hatnak ránk. -
Az első Robotzsarut úgy vártam, hogy aznap mikor megnéztem másolt vhs-en valamikor a 80-as évek vége felé, alig tudtam nyugton maradni a suliban, minden pillanatban azt vártam hogy vége legyen az óráknak és mehessek haza. Egy fadobozos Orion tévénk volt és fekete-fehér. Azon néztem meg és mekkora élmény volt...
Ezzel szemben az új Robotzsarut ami tavaly jött ki, komplett házimozi rendszeren néztem 180 centis plazma tévével.... és BDrip-be. Végignéztem és arra gondoltam hát lehetett volna jobb is... majd mikor jött a stáblista kinyomtam és többet eszembe se nagyon jutott... pedig hol van ez a minőség meg filmélmény a 30 évvel korábbihoz képest. Ha akkor 8 évesként ilyen technikával nézhettem volna filmet, körbehugyozom magam az eufóriától. Most meg semmit sem jelent... megszoktam, kész. -
Kivéve A pusztító. A pusztító mindennél jobb.... -
Erről ugatok, amikor mindenki azzal jön, hogy mondjuk az oldszkúl akciófilmek (pl. Emlékmás, Robobotzsaru, Conan stb) sokkal jobbak, mint a mai rebootok. Hát egy lószart Az a helyzet, hogy a legtöbb esetben minden újranézésnél csak az akkori érzésvilágot hozza elő belőlünk. Vagyis azt az időszakot amikor elájultunk ezektől a filmektől, mert még nem volt kiaknázva minden műfaj, mert még nem látunk előtte robotos vagy nindzsás filmet és az is nagy szám volt hogy havi 1-2 új VHS-hez hozzájutottunk.
Ma meg már csak azért nem tudunk lelkesedni a hasonló akiómúviknál, mert több százon túl vagyunk, és napi szinten torrentezzük őket. -
Első részt én is most néztem meg 1 hete kb mikor a TV adta. Hát gépezés közben elment kólával. Érződik rajta, hogy igen itt nagy anarchia és nagyon gonosz emberkék akarnak lenni. A színészi játékból ez le is jött, de látszik a cselekedeteiken a karaktereknek, hogy ekkor még TV-ben az erőszak egy teljesen alacsony szintjén járt a világ azon részén. Azért jócskán a filmek és a világ durvulása eljutott egy szintre azóta. Kíváncsi vagyok, mikor én leszek vén szar akkor milyenek lesznek a filmek, mert már manapság is azért sikerül nálam bedobni a jokert néhány jelenettel.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.18. 18:17:02 -
Nekem már régen is unalmas volt, az első rész főleg, a mások az tűrhető volt de a 3. Úgyhogy én sosem értettem a nagy MM mániát de ez nyilván az én hibám. -
Minden régit a kor szellemében kell megítélni, nem modern szemüveget át. -
régen minden jobb volt!!! -
Kurvára nem a látvány miatt néztük szerintem hanem a kocsik meg a poszt hangulat miatt, kis pénzből készültek ezek a filmek és mégis kult filmekké váltak főleg ha a 80-90es filmeket nézzük, ezek az új filmek csak a látványra mennek 0 érzelemmel (tudom hogy a Mad Max nem egy dráma) de akkor is.
Természetesen megnézem az újat is de valahogy a trailer egy kissé giccses érzést váltott ki belőlem mint a legtöbb mai film, persze ettől még lehet hogy jól tolja ez a Hardy gyerek Max-et. -
Prof William #89341 Az első rész még nem is annyira posztapokaliptikus, mert ahogy nézem még áll a rend de már sok a kétes elem. Akik ellen durvább rendőrök kellenek.
A Mad Max 2-re viszont már full posztapok van.
A Mad Max 3-ra is már bőven a sűrűjében vagyunk, de abból valami családbarát FXST csináltak, közel teljesen elfelejtve az első két részt. -
Ne is mondd :D Pont tegnap néztem az első részt először... Mondom belenézek már, mert elég durván ráizgultam az új részre trailerek alapján. Hát gyerekek, kb 1 óra után kinyomtam, olyan szinten untam, hogy az félelmetes! Biztos akkoriban látványosnak számított, de ez valami rém unalmas volt nekem. Eleve azt hittem, hogy valami poszt-apokaliptikus sivatagi cucc lesz, mint az új rész, közben meg nem kifejezetten... Lehet nem most kellett volna megnéznem, és akkor többre értékelném, de ez így nekem harmat gyenge. Mindenesetre a lelkesedésemből nem vesztettem a Fury Road iránt. -
Ezt teszi a valóvilág:)
Mad Max 1-2 (1979-81 leírni is furcsa, nem gondoltam hogy ilyen régi:)
3/10 mindkettő... mai szemmel nézve:)
-
Akkor még a film hatása alatt voltam :D
De amúgy 8 pontot adtam volna rá ha nem lett volna annyira kiszámítható a film vége meg aztán még elég sok megválaszolatlan kérdés maradt amire nem kaptunk választ, ezért csak 7 pontot adok rá de amúgy nagyon jó film volt. -
LOL -
hiper KOCKA #89336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plusz kisregényben leírta a film sztoriját. Csak tudnám, minek, ha a spoiler mezőbe többnyire úgyis csak az kattint, aki már látta a filmet.:)
Egyébként én is pont ma tekintettem meg. Ez az Oscar Isaac neve manapság minden második filmnél ott van. De ez volt az első produkció, amiben láttam szerepelni. Nem csalódtam benne, jó lesz X-men főgonosznak. -
Szóval most akkor megosztottál egy olyan információt, hogy megnéztél egy filmet és pont. Hát... oké :) -
88 - 7/10
kellemes kis Memento utánérzésű cucc, abszolútde bejött. -
Ex Machina most néztem meg persze feliratosan angolul
Szóhoz sem jutok vazee még emésztenem kell szóval ezért nem osztályzom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak szegényt srácot sajnálom hogy örökre ott maradt a kutató laborban egyedül, Ava egyszerűen annyira mesterien kijátszotta a fiatal srácot hogy az már félelmetes, rávette hogy segítsen neki megszökni a fiatal srác meg is tette azzal hogy felül írta a rendszer biztonsági protokollját, hogy áramszünetkor minden ajtó kinyíljon és ne záródjon, ez sikerült is ekkor jött a kínai csaj és Ava gondolom azt súgta neki hogy szúrja hátba Nathant, amit meg is tett csak csúnya vége lett a kinai csajnak ekkor Ava-n volt a sor hogy megölje Nathan-t elvette a belépő kártyáját, és Nathan szobájába ment, és megkérdezte a sráctól itt maradsz ? és ahelyett hogy a srác Ava után ment volna mit csinált semmit, csak egy helyben állt sőt végignézte ahogy Ava-ból szexi gyönyörű emberi nö lesz, és felöltözött, és egyszerűen tovább lépett, ki ment Nathan szobájából a belépő kártyájával a srác csak későn kapcsolt hogy pontosan mit is akar csinálni és persze Nathan kártyája nélkül ott maradt örökre Ava kijutott a szabadba és a helikopter is csajt vitte el a srác helyett de erre jön az újabb csavar és amikor a srác újra akarta programozni a rendszert szinte annyira kiszámítható volt hogy pont akkor lesz megint áramszünet :D és a srác ott maradt örökre hogy mi lett vele az rejtély sose tudjuk meg, lehet hogy végleg bedöglöttek a generátorok mert ugye az áramszünetet Ava okozta. Csak azt nem értem hogy a srácnak annyi esze nem volt ha már úgy irja át a rendszert hogy együtt megszöknek ahhoz kell Nathan kártyája is ott volt a lehetőség hogy vele menjen habár ki tudja mi lett volna ha tényleg vele megy ? -
ja,meg húznám! :)
Más: A Lazarus hatás. 4/10,elég unalmas és sablonos film. Pedig ebben a témában szerintem darkosabb filmet is ki lehetett volna hozni! -
Rony94 #89330 Szereti valamelyikőtök Diane Kruger-t?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<3
-
Rony94 #89329 Minek is néznél meg egy kifejezetten nőknek szánt könyvnek a filmadaptációját? Semmi értelme. Én se fogom soha. De arra még mindig mérges vagyok hogy erre a filmre elkúrtak több millió dollárt. Költhették volna ezt a pénzt valami jobb filmre, mondjuk a Transformers-re (nem vicc), vagy mondok jobbat, mondjuk az egészségügyre. -
Watching Fifty Shades of Grey with My Mom! - Screen Junkies
A filmet nem láttam. Eddig sem, ezek után még inkább nem érdekel. -
Inquisitor #89327 Megnéztem angolul és magyarul a filmet, de valamit nem értek ... Sokan panaszkodnak rá, hogy a film tele van felesleges beszélgetésekkel. Én ilyet nem láttam, az összes mondatnak és félmondatnak súlyos jelentősége van a későbbi történések során. Más kérdés, hogy a szinkronos verzióban olyan csúnya félrefordítások vannak, amik pont a film végét kérdőjelezhetik meg. Szóval miért lenne benne felesleges beszélgetés? ha meg nem az van benne, akkor annyira nem vontatott, mert ott meg oda kell(ene) figyelni. -
Kopasz El Mariachi
-
secret_code_in_ex_machina/ -
Automata-t lattad Banderassal? -
de hát azt nem látni, ilyen szutyok scifit inkább meg se nézem
-
Átlátszó a test, szóval látni ahogy vibrál benne a cucc. :D
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.05.16. 19:31:47 -
Látni benne hogy Futkos benne az elektromosság? :D
Gondolom ezt tényleg látni csak én vagyok vak
-
Ex Machina (2015)
Jó lett. Főleg az érző és gondolkodó M.I. bemutatása. Lassú, vontatott film, de van egy szép csavarja... A női robot tényleg aprólékosan van ábrázolva, látni benne az áramköröket és ahogy futkos benne az elektromosság. Félkész állapotban a teste de agyilag nagyon is fejlett... annyira hogy az már veszélyes. A műfaj kedvelőinek kötelező.
7/10