[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ex Machina most néztem meg persze feliratosan angolul
Szóhoz sem jutok vazee még emésztenem kell szóval ezért nem osztályzom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak szegényt srácot sajnálom hogy örökre ott maradt a kutató laborban egyedül, Ava egyszerűen annyira mesterien kijátszotta a fiatal srácot hogy az már félelmetes, rávette hogy segítsen neki megszökni a fiatal srác meg is tette azzal hogy felül írta a rendszer biztonsági protokollját, hogy áramszünetkor minden ajtó kinyíljon és ne záródjon, ez sikerült is ekkor jött a kínai csaj és Ava gondolom azt súgta neki hogy szúrja hátba Nathant, amit meg is tett csak csúnya vége lett a kinai csajnak ekkor Ava-n volt a sor hogy megölje Nathan-t elvette a belépő kártyáját, és Nathan szobájába ment, és megkérdezte a sráctól itt maradsz ? és ahelyett hogy a srác Ava után ment volna mit csinált semmit, csak egy helyben állt sőt végignézte ahogy Ava-ból szexi gyönyörű emberi nö lesz, és felöltözött, és egyszerűen tovább lépett, ki ment Nathan szobájából a belépő kártyájával a srác csak későn kapcsolt hogy pontosan mit is akar csinálni és persze Nathan kártyája nélkül ott maradt örökre Ava kijutott a szabadba és a helikopter is csajt vitte el a srác helyett de erre jön az újabb csavar és amikor a srác újra akarta programozni a rendszert szinte annyira kiszámítható volt hogy pont akkor lesz megint áramszünet :D és a srác ott maradt örökre hogy mi lett vele az rejtély sose tudjuk meg, lehet hogy végleg bedöglöttek a generátorok mert ugye az áramszünetet Ava okozta. Csak azt nem értem hogy a srácnak annyi esze nem volt ha már úgy irja át a rendszert hogy együtt megszöknek ahhoz kell Nathan kártyája is ott volt a lehetőség hogy vele menjen habár ki tudja mi lett volna ha tényleg vele megy ?