106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert 1 hsz erről szólt? ennyire azért nem vészes a dolog, viszont így már a tökre irreleváns dolgokat megemlítő topiknak jó lenne ez.
  • UUUU
    Elnézést a filmek, amiket most láttunk topicot merre találom, mert azt hiszem eltévedtem és és valami Tarantino hater klubba keveredtem helyette.
  • Rony94
    Jujj, micsoda szófordulat. :D A Négy szobát is megnézted? A film utolsó részét is ő rendezte. :)
  • Jim Morrison
    az tegnapelőtt ment a tv ben :c

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.30. 09:09:59
  • extra sensory
    Nemrég Tarantino maratont tartottam és alkonyattól pirkadatig néztem a filmjeit.
  • Jim Morrison
    Meh, meg se erdemled hogy ebbe a topikba irj
  • LasDen #89514
    én utálom mint a szart...:D
  • zaki
    wow, a legtobb nekem teljesen uj volt benne :D
  • Rony94
    Ez afféle tisztelgés Tarantino részéről. Még egy ok amiért szimpatikus rendező. :)
  • repvez
    Nem rég volt szó a tarantinós filmek világáról
    erre mondják, hogy egy ujszulöttnek minden uj.
  • n000rbi
  • eksy
    Volt ez már sok minden, volt pl robocop topic... az mondjuk szórakoztatott:)

Kincs ami nincs

9/10 erős nosztalgia faktorral!
  • vérpocok
    Haphead 2015

Amennyire vártam ezt a kis cyber sci-fit, épp akkora csalódást okozott. Ennyire silányra megcsinálni tényleg nagy hiba volt mert hatalmas potenciál rejlett volna benne. A virtuális világ-részek rövidek voltak és kevesek, de elnagyolt is volt az egész. A nindzsa-nyúl grafikai ábrázolása a 90-es évek árkád ügyességi játékainak a színvonalát idézi... a 21. században ez nevetséges színvonal, tényleg.

A csajszi jó választás volt a szerepre, de nem tudta kihozni magából a maximumot a katasztrofális megvalósítás miatt. Vagy elsőfilmes rendezők lehettek vagy kevés volt a pénz, de nagyon mellényúltak a Haphead-el, igazi vérbeli cyber akciófilm is lehetett volna. Kár az elfuserált ötletért.

3/10
  • UUUU
    The Captive (2014)
    6/10

Egynek elment.
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, csak a személyigazolványán fog villogni a neve, és nem a topik fejlécében...
  • mulli1986
    Legyen! +1
  • Jim Morrison
    ha megszavazzátok...
  • Kongy
    Nevezzük már át a topikot Szirmai topiknak.. komolyan gyerekek..
  • IMYke2.0.0.0
    Vélhetően nem is nézi
  • Bucser
    Van egy jo tanacsom: Ne nezd.:)
  • UUUU
    A fárasztó szinpadias és túlzó széles kézmozdulatokról nem is beszélve.
  • RatBaG #89499
    http://blog.thefilmstage.com/post/115676545476/the-making-of-tesseract-interstellar-2014-dir
  • Tikal #89498
    pedig nem mond hülyeséget...
  • Kmarha
    Így aludva rá párszor, rájöttem miért élveztem ezt annyira. Minden túlzását és kegyetlenségét beleértve, ez egy az egyben gyerekkorunk képzelgéseit adták elénk. Mikor 8-10 évesként a szőnyegen matchboxokkal, legóval/gyurmával (vagy manapság gondolom PC/konzol előtt valami carmageddon utánzattal) játszott, általunk elképzelt világát valósították meg.
  • Bucser
    Hogy tudsz egy vadidegen embert gyulolni akinek a videoit sajat elhatarozasodbol nezed?

Erdekes...
  • Kongy
    Nekem se Dancsó, se Szirmai nem szívügyem. De ha választani kéne ki szimpatikusabb, mint ember, akkor Szirmait mondanám.
  • Jim Morrison
    legalább nem dancsó, mert ő meg vicces akar lenni és rohadtul nem az. Hiába adtam neki újabb és újabb esélyt, egyszerűen...meh az egész amit művel.
  • eksy
    ...és talán még szereti is csinálni. Továbbléptem.
  • LasDen #89492
    Azért csinálja, mert sokan vevők rá. Sokan nézik, keres is rajta valamit és még média jelenlétet is szerez vele, ami segítheti a későbbi karrierjében. Tovább léphetünk?
  • fifi
    hát pedig elég röhejes amit hadovál...
  • Kongy
    Asszem félreértelmezted a kommentem.
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván szívjóságból készíti őket, és nem azért, hogy kapjon valami elismerést innen-onnan... Jútyúk pölö... meg hogy "bekerüljön a médiába"...
  • Kongy
    Mondjuk Szirmai pont nem humorista, nem azért csinálja a videókat, hogy röhögj rajtuk :D Nyilván azért is, de szerintem nem ez az elsődleges.
  • mulli1986
    Mondjuk régen jóval többet röhögtem rajta. A South Parkon is. Sztem mind a kettő túl komoly lett :)
  • Nyiri
    Addig bírtam...
  • Jim Morrison
    régen jobb volt a haja
  • Rony94
    Már a legeleje óta ezt a stílust használja a videóiban. Ha akkor feliratkozója voltál, akkor most miért nem? Nem értem.
  • Nyiri
    Én is a feliratkozója voltam aztán egy év után lejöttem róla. Nagyon idegesítő tud lenni. Hülyére vágja a videóit és sokszor a videók fele (néhol még több is) okoskodás amit a netről ollóz össze és úgy tálalja, mintha saját kútfőből jönne. Teljesen érthetetlen számomra, hogy lehet ennyire sikeres. Biztos én vagyok a helikopter
  • mulli1986
    Én is szeretem szirmait, és azért szeretem a videóit, mert amiről megmondja, hogy szar, az tényleg az. Régen úgy néztem a videóit, hogy film, aztán kritika, mindegyiknél bejött. Talán az FF szériák voltak olyanok, hogy nekem bejöttek, de neki nem, de az az én személyes mai életvitelemet meghatározó sorozat, szóval elfogult vagyok az irányába.
    Am meg az ő stílusát annyira én se ,bírom, de a videó mondanivalója a lényeg és az tetszik. Rengeteg feliratkozója van, szóval nem biztos hogy benne kell keresni a hibát.
    Egyébként már milliószor elhangzott, hogy izlésről és politikáról vitatkozni...
  • Kmarha
    Mad Max

Maximum fordulatszámon pörgő, agyament, vérben, de főleg homokban és olajban tocsogó autós üldözés 2 órában.
    Nagyon rég lehetett ilyent látni, hogy ennyire aprólékosan felépítenek valamit, hogy ennyire ember közelivé és lényűgözővé tudják tenni az akció jeleneteket/robbantásokat (és nem azon húzza az ember a száját, hogy áhh.. a CGI..), akkor is ha a jelenetek felét minden bizonnyal álló helyben vették fel :D

Kicsit néhol ugyan már túl sok volt az elborult ötlet, de menjen is ki a teremből, aki az első 2 perc után egy picit is komolyan akarja venni a filmet.

Szerintem mindenki el tudja dönteni, neki készült-e a film, de ha csak egy könnyed mosolygást vált ki belőled ez a stílus, akkor is irány a mozi, mert ez oda készült, ott adja meg maximálisan az élményt. Szerintem is mérföldekre van ez a film a 10/10-től, de még így is fülig érő vigyorral ültem végig. Ezt nevezem igazán mozis szórakoztatásnak!