1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Mad Max

Maximum fordulatszámon pörgő, agyament, vérben, de főleg homokban és olajban tocsogó autós üldözés 2 órában.
    Nagyon rég lehetett ilyent látni, hogy ennyire aprólékosan felépítenek valamit, hogy ennyire ember közelivé és lényűgözővé tudják tenni az akció jeleneteket/robbantásokat (és nem azon húzza az ember a száját, hogy áhh.. a CGI..), akkor is ha a jelenetek felét minden bizonnyal álló helyben vették fel :D

Kicsit néhol ugyan már túl sok volt az elborult ötlet, de menjen is ki a teremből, aki az első 2 perc után egy picit is komolyan akarja venni a filmet.

Szerintem mindenki el tudja dönteni, neki készült-e a film, de ha csak egy könnyed mosolygást vált ki belőled ez a stílus, akkor is irány a mozi, mert ez oda készült, ott adja meg maximálisan az élményt. Szerintem is mérföldekre van ez a film a 10/10-től, de még így is fülig érő vigyorral ültem végig. Ezt nevezem igazán mozis szórakoztatásnak!