106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
értettem (érteni véltem), csak nem tetszett. -
Inquisitor #89921 Szerintem alapvetően az volt a terve a végére ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hölgyikének, hogy az expasija azon verzióját megkeresi amelyikkel a parkolóban összefutott és amelyik kevésbé volt tapló, ráadásul a szívének kedves romantikus emlékeket is felidézte. Az egy másik kérdés, hogy a végére kiderült, hogy nem kettő, de nem is hat ház volt hanem kvázi végtelen, így keresett egy olyan pasit aki kb. hasonlít az előbb említettre. Az más tészta, hogy kis hiba csúszott a tervébe, lásd utolsó jelenet. Az egész történés meg csak a keret volt ehhez. -
Coherence
a téma jó, egy épkézláb feloldást / valamiféle katarzis-élményt tolhattak volna bele a végére, és akkor megközelítené az Őslakót. az utolsó negyed órában megint egy jóérzésekre és morális tettekre totál képtelen ösztönlényt látunk főszereplőként, mint oly sok filmben. bár legalább valamilyen szinten magyarázni próbálják ezt előtte, a mínusz pontok akkor is járnak részemről. csak azért nem tudja még jobban lehúzni a filmet, mert itt értelemszerűen megmarad az illúzió, hogy más megoldás is van, még ha a vászonra nem is az került fel.
akinek az értelmes sci-fi / gondolatkísérlet zsánere bejön, annak egy nézést megér.
6.5/10, ha jó véget rittyentettek volna hozzá, és nem lenne ennyire low-budget a kameramunka, karcolhatná a 9/10-et. kár. -
Leviathan
Kissé vontatott volt, valamivel azért többet vártam tőle már ha annyian dicsérték, de szódával elment. Még egyszer nem nézném meg.
5/10 -
The Babadook
Fele más film volt. Egészen a kutyás jelenetig rendkívül hátborzongató, ijesztő horror. Onnantól egyfajta Ördögűző paródia, a vége a kukacokkal meg úgy ahogy van baromság.
Kár érte, ha az első háromnegyede hangulatában fejezik be, ma nehezen aludnék. Így inkább csak csalódott vagyok. -
-
hiper KOCKA #89916 Rocketeer 1991
Kicsit megkopott ez a dzsetpekkes ürge de attól még remek, és a kor technikai vívmányait is maximálisan kiaknázza. Annak idején még tejfölös pofával néztem végig, de ettől a 3 méteres bazaltoszloptól még ma is kiver a víz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Felfoghatjuk egy páncél nélküli kezdetleges vasembernek is a figurát mert távolról tök rá hajaz, de tény hogy hasít a levegőben és minden akkori repülőgépet lepipál... ehhez a már alapvetően érdekes kerethez hozzájön még pár mindenre elszánt náci, akiknek bizony kell az a jetpack... kinek ne kéne?
Na meg még hozzájön az 1080p és a DTS hang ami még élvezhetőbbé teszi ezt a kis kiruccanást a vaskereszt korába.
8/10 -
-
Idén nem sok film volt, ami nagyon megfogott volna, de ez az It Follows nagyon ott volt, pedig rühellem a horrort. Nagyon jól kitalált, vér- és belezésmentes paranoia film, kurva jó zenével és hangeffektekkel, értelmes szereplőkkel, jól kitalált koncepcióval. Folyamatos feszültség, sablonok nélkül! -
Hagyjátok már a francba ezt a gombát, teljesen felesleges egy percig is foglalkozni vele. Neki kb. semmi nem tetszik, csak trollkodni jár a filmes topikokba. -
Az Aliens, Titanic, Abyss de még a Két tűz között is biztos szar nézhetetlen asylum szint igen, sok gombát evett a troll jó szokása szerint. 
-
3-4-5 öt miért nem nézted meg? -
Cameron egyetlen jó filmje?:D
Mesélj még...:D -
áh megvan gone girl, holtodiglan -
hú, keresek egy filmet, nemrégi, 1-2 éves. mikor a férfinak eltünik a felesége, és keresi mindenhol, közbe meg azzal gyanúsítják, hogy megölte.
nem jut eszembe a címe, pedig láttam
-
Mentol #89907 Teljesen OFF
Ha rajtam múlna, nem lenne hosszú a film: SM megfogja BM-t a füle tövénél (vagy ahogy a mai szivárványos időkben szokás, a tökénél), és kiröpíti a légkörön kívülre - The End.
(azt ne mondjátok, hogy a hegyes fülű azt is túlélné!)
Na jó, ON -
Ne legyél ezen meglepve, miért tennéd? Nekem tetszett, nem kerestem benne a hibákat kis villával :)Azért csak nem akasztom fel magam mert bejött! :)
Én elfogadom ha neked nagy nulla a film, forditva is simán el lehetne fogadni hogy van akinek meg tetszett :)
Ott a másik topikban lévő Origós kritika, valaki úgy látja, de van más vélemény is
http://mozi.hir24.hu/hirek/20150702/nagyratoro-folytatas-vallalhato-eredmennyel-terminator-genisys-kritika -
ne feledjük el hogy Batman a DC univerzum egyik legjobb detektíve és lángelméje is. Az egész Justice Leaguet elpicsázta egyszer -
ha én "betmen" lennék és nem lenne kriptonit beöntő kézi készülékem, akkor az éjszakai oldalon próbálkoznék, valamint igyekeznék lent tartani a latex gatyást, hogy még véletlenül se kapjon egy kis napfényt...talán így lehetne valahogy... -
Nézd meg a The Dark Knight Returns rajzfilmet, és abból jól kiderül. Egyébként az az előnye, hogy felkészül Supermanből, tudja az erősségeit, gyengeségeit, melyik támadását mivel védje ki, mivel vágjon vissza. Szinte biztos hogy lesz nála kriptonit is (bár a Man of Steelben SM másból meríti az erejét, de akkor Batman majd az ellen tesz valamit). -
Mentol #89902 OFF
Valaki magyarázza már el nekem, hogy annak a feketepizsamás csókának (BM) milyen esélye lehet A szupermanus ellen? Nem ismerem a sztorit, de laikusként, el nem tudom képzelni kriptonit nélkül mit tehetne ellen? Ha meg a zöldkő a fegyvere, akkor végülis, bárki lehet a helyében, nem?
ON
Amúgy a John Carter-es csajtól nekem is folymatosan mosolygott a ... szemem.
-
pofám leszakad, hogy valaki ezt terminátor filmet 9/10 -re ítéli....komolyan, döbbenet 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.03. 07:59:11 -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Öreg vagyok, de még vagyok. Zseniális Arnold Duma :D -
akkor mi erősítjük a divatimádók csapatát xD -
Elfogultság az nálam is van bőven. T1, T2-n nőttem fel. :) -
Az én 9 pontomban bőven benne van a elfogultság az biztos :)
Mindenesetre amit nem hittem hogy megtud lepni a film, a sok trailer és spot után :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nagyon tetszett a film elején lévő háború , amit ugye anno már Reese a T1ben elmesélt, de itt megvalósították szal láthattuk, nagyon epic ötlet :)
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.07.02. 22:18:11 -
Ha nem is 9/10 (szerintem), de egyetértek!
-
Pedig három részt terveznek ebből az ujraélesztésből.... 2019-ben James Cameron visszakapja a jogokat, szóval addig le akarják zavarni... remélem mégsem vágnak bele. -
Akik ezen nőttek fel, azok már öregek :D Nem hiszem hogy szokásuk lenne :D
Lényeg az hogy nem vállalhatatlan a film , annyira mint ahogy pár okoska két szóban leszarozza :D -
...meg a divatimádók :)
-
Terminator Genisys
A T1-T2öt megpróbáltam kivenni maximálisan a képből, mert azt hozni, überelni, szerintem lehetetlen, és nem is kell!
Ellenben, az ÉN! véleményem szerint, simán oda lehet állítani a sorba...
Nem hibátlan, vannak dolgok amiket én már kicsit nem odavalónak ítéltem! Ez a jelenkori világra épített Terminátor film, ez keményen átjön...a dumák a poénok az utalások , mind mind jelenkori...
A story, tényleg lyukas egy kicsit, de nem érthetetlen, és azt meg méginkább cáfolnám hogy katyvasz , totál érthető volt....már ha nem vesszük azt hogy az egész T story egy buktára épül :)
Összegezve, ez egy Normál T film, se több se kevesebb, szerintem nem is akart több lenni, mint az 1-2...tök átjön hogy nem ez a cél!
És szerintem Cameron sem hazudott, én piszokjól szórakoztam, állandóan felötlött a fiatalkorom rongyos VHS terminátor múltja, a kivülről fújt szinkron stbstb :)
Öszintén megszólva sokkal sokkal kevesebbet vártam, kellemes meglepetés!
De egy biztos ez a film, meg fog osztani mindenkit, középút nem lesz!! Jönnek majd a divatfikázók stbstb :)
Számomra 10/9 -
Ég és föld a kettő, a T2 a világ egyik legjobb akciófilmje a három az első kettőhöz képest nudli volt, egyáltalán nem adta vissza a régi brutális nyers hangulatot nagyon rossz volt. -
gombabácsi #89889 én is én is
Terminátor I. 10/10 (cameron egyetlen jó filmje)
Terminátor II. 6.5/10
Terminátor III. 0/10
Terminátor IV. 0/10
Terminátor V. 0/10
:) -
Cavill ruhája is "kamu", nagyobbnak és izmosabbnak tűnik benne, mint amilyen valójában. Optikai trükk. -
nem igazán értem a 3. rész utálatát. Ugyanaz volt sztoriban, mint az előző részek. Nem volt az annyira rossz.... -
Ha ez igaz akkor ugy mégnagyobb a baj, ha pont azért csinálták meg pont igy, mert azt mondák, hogy a 3-4 nem illett a sorba és, hogy emiatt ujra felélesztik az egész sorozatot egy uj trilogiával aminek ez auz első része , ami a régi 1-2-t összegyúrja.
TEhát röviden kukáztak egy A te értékelésed szerint egy 8,5 és egy 9/10-es filmet, hogy egy 5 össel helyettesitsék?
Hát gratulálok akkor , jól sikerül.
Bár a 4essel nem tudom ,mi volt a gond, sztem jól vitte tovább a történet szálat és a mostaninak ha azt folytatták akkor a jövöbeni harcokkal kellett volna , hogy foglalkozzon -
Az ok hogy a 3-nál jobb annál mindegyik jobb, de hogy még a Béles is ráver az elég gáz.
-
Most jöttem a Terminátorról....
...[sóhajt]..egy jelenet volt ahol picit izgultam...ennyi....történet...az volt,...olyan lyukas volt mint egy ementáli. Pozitívum, hogy jobb, mint a 3. rész!
Terminátor I. 8.5/10
Terminátor II. 9/10
Terminátor III. 3/10
Terminátor IV. 6/10
Terminátor V. 5/10
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.02. 20:29:56 -
mikor ő jött, akkor kezdtem el olvasni WW-t....