1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kill3r21
    Terminator Genisys

A T1-T2öt megpróbáltam kivenni maximálisan a képből, mert azt hozni, überelni, szerintem lehetetlen, és nem is kell!

Ellenben, az ÉN! véleményem szerint, simán oda lehet állítani a sorba...
    Nem hibátlan, vannak dolgok amiket én már kicsit nem odavalónak ítéltem! Ez a jelenkori világra épített Terminátor film, ez keményen átjön...a dumák a poénok az utalások , mind mind jelenkori...
    A story, tényleg lyukas egy kicsit, de nem érthetetlen, és azt meg méginkább cáfolnám hogy katyvasz , totál érthető volt....már ha nem vesszük azt hogy az egész T story egy buktára épül :)
    Összegezve, ez egy Normál T film, se több se kevesebb, szerintem nem is akart több lenni, mint az 1-2...tök átjön hogy nem ez a cél!
    És szerintem Cameron sem hazudott, én piszokjól szórakoztam, állandóan felötlött a fiatalkorom rongyos VHS terminátor múltja, a kivülről fújt szinkron stbstb :)
    Öszintén megszólva sokkal sokkal kevesebbet vártam, kellemes meglepetés!
    De egy biztos ez a film, meg fog osztani mindenkit, középút nem lesz!! Jönnek majd a divatfikázók stbstb :)
    Számomra 10/9