106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • grebber
    Ja csak ez az öltözet azzal a "sapkával" 1-2 jelenetbe olyan kövér volt mint egy jóllakott napközis.
    Eddigi leggagyibb Batcumo mindközül (egyedül a sorozatban lévő lila kívülre vett alsógatyás volt csak gagyibb)
  • k0trapali #89961
    Huh Batman eleg szigoru! Jolesz ez!
  • SLICK
    Úgy látom még nem volt :)

• TBTPumpa
    "A 2016-ban érkező Star Wars: Rogue One-ban egy csapat lázadót láthatunk, akik megpróbálják meglovasítani a Halálcsillag terveit. A filmet ugyanaz a Gareth Edwards rendezi, aki Monsterst és a Godzillát, a forgatókönyvet pedig Chris Weitz (Mennyé má!, Egy fiúról, Az arany iránytű) írja."

Most komolyan! Ilyen hulladékokat gyártó emberkék hogyan kaphatnak ilyen nagy volumenű feladatot Hollywoodban? Nem értem, de tuti nem a tehetségük és szakértelmük miatt!
  • akyyy
    Chappie - érdekes, mennyien fikázzák, nekem nagyon bejött a film. 9/10.
  • TBTPumpa
    Új jelenetek is vannak a filmből:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.11. 10:10:47
  • Prof William
    Én is. :)
  • Bokafix2
    *Winehouse
  • grebber
    LOL most olvastam újságba hogy az Amy Withouse-ról szóló film rekord siker lett hogy ennyit még nem termelt ilyen típusú film erre látom alig 1 millió $-ot hozott egy hétvégén!
  • LasDen #89953
    egy pillanatra azt hittem a final fantasyra gondolsz :D
  • Tikal #89952
    FF7

ez ugyanolyan gagyi maradt mint mint a 6., legviccesebb részek pont azok amikor próbál kemény lenni a film, de ezt már megszokhattuk...

5/10

• wesker24
    Mad Max Fury Road

Olyan rohadt jó akció film volt ez bizony 10/10 !

Ennyi! :D Nem tudok mást mondani
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.07.10. 01:36:11
  • DantszEE
    Én anno a trailer alapján piszkosul vártam, moziban is meg akartam nézni. (Persze, magyarban nem adták.)
    Aztán megnéztem, mikor kijött, és férfiasan bevallom, egy árva mukkot nem értettem belőle. Se az elejéből, se a közepéből, se a végéből. A poénokat meg mind ellőtték a trailerben. :/
  • Calver
    Inherent Vice

/10

rottentomatoes-on persze 73%-on áll, de normális kétlábú nem ad molyszagú öregemberek véleményére, mert ez biza egy nagy adag, két és fél órásra nyújtott foshalmaz.
  • vérpocok
    Houdini (2014)

Izgalmas volt.... Brody szinte brillírozott ebben a szerepben. És mivel magyar vonatkozása is van a filmnek, (nem is kevés) mindenképp a 'must see' kategória.
    Az eddigi legjobb Houdiniról szóló film amit láttam. Konkrétan ki is írták a film elején hogy a valós történések mellett a fikció is nagyban szerepet kapott, és nem is lett volna jó ha pusztán csak a történelmi eseményekre hagyatkoznak, mert fele olyan jó sem lett volna akkor a film.

Némelyik trükknél fogtam a fejem milyen zseniális volt ahogy csinálta. De mivel a sztori az első világháború előtt veszi kezdetét, hősünk kémkedik is az Usa-nak, pl. épp az előadása alatt rámol ki egy szuperbiztos széfet, miközben a közönség azt hiszi ott ül a színpadon egy ládában.

Fiatal korától egészen élete végéig bemutatja a film a fontosabb momentumokat, igazából sokkal összetettebb a film mint elsőre hinnénk, közel sem csak arról szól hogy mindenhonnan kiszabadul. De ha ennyi lenne a lényeg még úgy is megállná a helyét. Elég hosszú lett, a két rész együtt 3 órát tesz ki, de nincs unalmas jelenet, végig fenntartja az érdeklődést. Brody-t még tán a Zongoristában bírtam ennyire. Hiteles volt végig. Rá lett szabva a szerep.

9/10
    Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2015.07.08. 22:15:25
  • Seth
    A 98-as pc játékok intrójának nevében kikérem magamnak... :D
  • Dynamic
    Ez valami 98-as PC játék intrója?
  • LasDen #89945
    directed by Krisztian Majdik
  • Mike
    Szerintem is a 2 a csúcs, az 1 so-so, a 3 meg szót sem érdemel
  • IMYke2.0.0.0
    8 pontot adtam rá. Azért nem írtam semmit vele kapcsolatban, mert senkinek az élményét nem akarom elrontani - érdemes megnézni.
  • Bokafix2
    Kétfejű cápa

Aki a Teletubbik láttán még nem győződött meg arról hogy a világ megérett a pusztulásra, az nézze meg a Kétfejű cápát és 100%-os bizonyosságot szerezhet róla.
    Az élvezeti faktor emeléséhez szerezzünk be egy olyan alkoholtípust amelynél még Borie jó öreg szeszmérője is kiakad, és szinapszisaink permanens visszanövésével egyre jobban megkedveljük filmünk főszereplőjét... vagy főszereplőit. Mert igazából nem tudom hogy ez most két cápának számít vagy csak egynek.
    Mindenesetre Spielberg nagy fehére bekaphatja... itt mindjárt dupla szájat kapunk, tűéles dupla fogsorral, és 2x2 szemet... egy ilyen cápát tényleg nem b*sz meg semmi. Ez ha nagyon akarja felköhögi a Titanic roncsait és azzal piszkálja ki az elhízott turisták lábszárcsontjait a fogai közül.

Nem tudom milyen tudatállapotban volt rendező meg a forgatókönyvíró ezen mű vászonra álmodásakor, de én is kérek abból amit szívtak. 3 pont, mert pár helyen tényleg röhögtem (kínomban) annyira szar.

3/10
  • Kmarha
    A következő horror ami terítékre került az Oculus.

Az eddigi 4-ből ez az egy, mely a legelejétől a legvégéig ugyan azt a szintet tudta tartani. Sajnos Babadooknál és Insidiousnál kevésbé volt feszült és félelmetes, és a történet se volt annyira eredeti mint az It Followsban, de mégis ez a kedvencem. A színészi játék (az apa (direkt) alúl- és Starbuck túljátszását leszámítva) remek volt (a gyerekek, főleg a lány, egyszerűen kiemelkedő), a képi világ így összemosva a múltat a jelennel ötletes, és még a történet se volt annyira vészes. A lezárás meg pont az volt, amit a legelején is kitalálhatott az ember, de legalább nem volt túlerőltetve, beleillett a képbe.

Para faktor alacsony, de a történet vezetés érdekes, így inkább nézős mint rettegős film. Most viszont összetöröm a fürdő szobai tükröt (már, ha hagyja), biztos ami biztos.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.07. 23:52:28
  • k0trapali #89940
    A story az oke, de a film hogy tetszett?
  • BaliBoy
    Terminator 5
    Nekem tetszett. Nem teremt stílust, kultuszt, (azt már megtette a 1 és a 2), de ettől eltekintve én jól szórakoztam rajta. Messze jobban tetszett és messze méltóbb folytatásnak tartom mint a Jutassic World-öt.

Én mindenkinek ajánlom, aki nem arra számít, hogy ez a film óriási nagy bumm lesz. Mert aki erre számít az csalódni fog. (de meg is érdemli, hiszen újra nem lehet feltalálni azt ami már van)

És itt sem szabad a stáblista elején felállni a székből. ;)

7/10
  • cobol
    A régiben hitelesebbek voltak a karakterek. De itt semmi súlya nem volt.
  • Kongy
    Amúgy szerintem az egész filmben a legjobban a kis vörös gyerek játszott :D
  • cobol
    Poltergeist: 5/10 Sajnos

Nem volt nagy szám,szerintem a színészek szarok voltak,nem volt hiteles.Az viszont tetszett amikor a dron átment.Hang+kép effektek jók voltak,de ennyi.Többet vártam,márt csak azért is,mert a 82-s Poltergeist-t kb 87-ben láttam videón és beszartam rajta :D
  • karajjj
    Megnézted mindegyiket, vagy csak az első részt?
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "The Water Diviner" (Akihez beszél a föld) - 8/10
    (2015.07.06)

Igaz történet alapján. Russel Crowe a főszereplő és egyben rendezte is az ausztrál-török filmet. Olga Kurylenko fincsi volt, a kiskölyök meg jó fej.
    Az első világháborúban elesett 3 fiát már négy éve gyászoló apa, feleségének kedvéért elindul, hogy Gallipoliban megtalálja és hazahozza Ausztráliába gyermekei maradványait.
    Persze, egy még mindig háborús övezetben semmi sem egyszerű...

//* 'sem' és a link
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.07. 07:02:32
  • Tyler1
    "A Terminator Genisys története hivatalosan is egy tál spagetti." "Jai Courtney egy nő nevű parizer."

Mi a fasz? Ez egy kritika? Mitől mérvadóak még mindig ezek a Szirmai videók? Ennél itt a topicban összeszedettebb gondolatokat olvastam a filmről...
    Ja de youtube celeb, az más.
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2015.07.07. 00:21:17
  • Kmarha
    Már egy ideje valahogy mindig horror film került este terítékre, nem akartam megszakítani ezt a jó szokást. Sőt, reméltem hogy találok, valami jobbat is, mint eddig. Félig meddig sikerült.

Insidious

Tudom, hogy mindennek amellett kellene szólnia, hogy ez ne tetsszen, mert a színészi játék keményen a padlót súrolja, a jelenetek, a hang hatások, a jump scare-ek, mind mind ezerszer ellőt klissé parádé volt, mégis volt egy olyan hangulata, ami a másfél órás filmből legalább 40 percig tartó lúdbőrözést hozott elő belőlem.

A történet nem túl új: ijesztő hangok a házban,. megmozduló tárgyak, megjelenő szellem alakok. Valami megszállta őket, és nem ereszti többé a családot. Aztán jönnek a szellemirtók és bohóckodnak egyet. A film ennél a pontnál kezdett sajnos átcsapni tragikomédiában. De az eddig tartó út, egész borzongató volt.

Mentségükre legyen mondva, előálltak egyféle magyarázattal, mi miért történik. Kicsit túl is magyarázták. A történetbe elég sok mindent bele akartak sűríteni, így pár doglot gyorsan összecsaptak (pl az apa az egyik másodpercben hitetlenkedik és elzavarja a médiumot, a másik másodpercben pedig sírva hívja vissza őket (ugye azok a klisék?!) Ha nem látta volna korábban azt, amit lát, még talán el is hittem volna, de így nagyon erőltetett és gyors volt)

Cserébe legalább ellőttek egy két csavart (semmi kiszámíthatatlant), amiből a legutolsó egész jól visszahozta a film korábbi hangulatát.

Szó se róla, kellemeset csalódva fogok tudni nem aludni (legalábbis békésen biztos nem) - úgy látszik ezt pont jó hangulatba sikerült megnéznem
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.06. 23:32:56
  • fonak
    Szerintem jól nyomja ezt a stílust. :)
  • LasDen #89930
    circlejerk?
  • Tikal #89929
    Nem mond hülyeségeket általában, de a stílusa, ahogy előadja az rohadt irritáló tud lenni, én sem bírom tovább hallgatni mint két perc...
  • Nyiri
    Ennek a csávónak a véleményére lennék utoljára kiváncsi. Nagyon irritáló fazon és felfoghatatlan a sikere.
  • Blasta
    Gergo sem szerette (mily meglepo)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/watch?v=YL296HBUvzY
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Tian jiang xiong shi" (Dragon Blade) - 6/10
    (2015.07.05)

Hiába Jackie Chan, John Cusack, Adrian Brody kard- és ökölforgatásai, és a két fincsi kínai hölgy puszta jelenléte, az átírt kínai történelmi alapokkal a "Turn foes into friends" köré szőtt történet valahogy kevés volt. A pátosz sem működött. Hogy a tolkieni sasok közbeavatkozását és a Gladiatoros analógiát már ne is említsem...
    A harcok persze kiválóan voltak koreografálva (köszi Jackie). Jó volt nézni a Légió és a többiek mozgását, összecsapásait. Akadt pár kiváló jelenet, zene.
    Talán ennyi a 127 perc.
  • Kmarha
    Nos, már ketten vagyunk. Szerintem még kb 500-1000 ember létezik, akiknek nem volt nagy bajuk a 3. résszel, szemben a 6 milliárd egész emberiséggel.

Külön szerettem, hogy az akció jelenetek nagy része kaszkadőr munka volt, minimális számítógépes utó munkával. Tetszettek a visszautalásuk (még a gagyi, agyturkászos / swarczi kommandós fél vállon cipelős jelenete is), és kifejezetten tetszett a lezárása, az a megmásíthatatlan végkifejlett, ami az emberiség kvázi majdnem pusztulását követi nyomon, akkor is, ha 20 évvel később.

Tartok tőle, hogy ezzel a résszel is eladom a lelkem az ördögnek, és menthetetlen leszek. Kíváncsi vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.06. 00:41:04
  • Nyiri
    Terminator: Genisys. Elég sok negatív dolgot hallottam róla, de érdekelt. Rottenttomatoes/Metacritic alapján is egy rakás szar. Nekem tetszett. Jópofa volt. Normális lezárás. Időutazós glitchek vannak benne és pár kérdés felmerült, de végülis nem probléma. Nekem mondjuk a 3. résszel sem volt bajom. A 4-et nem láttam. Jai Courtney-t rendszeresen ekézik, szerintem jól beleillett a szerepbe. Arnold meg hozta a szokásos terminátort :)
  • eksy
    Valami követ (2014)

7/10 Érdekes film, olyan művészhorrorfilm féleség.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem lesz folytatás, amiből talán kiderül, mi az a valami.