1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Kétfejű cápa

Aki a Teletubbik láttán még nem győződött meg arról hogy a világ megérett a pusztulásra, az nézze meg a Kétfejű cápát és 100%-os bizonyosságot szerezhet róla.
    Az élvezeti faktor emeléséhez szerezzünk be egy olyan alkoholtípust amelynél még Borie jó öreg szeszmérője is kiakad, és szinapszisaink permanens visszanövésével egyre jobban megkedveljük filmünk főszereplőjét... vagy főszereplőit. Mert igazából nem tudom hogy ez most két cápának számít vagy csak egynek.
    Mindenesetre Spielberg nagy fehére bekaphatja... itt mindjárt dupla szájat kapunk, tűéles dupla fogsorral, és 2x2 szemet... egy ilyen cápát tényleg nem b*sz meg semmi. Ez ha nagyon akarja felköhögi a Titanic roncsait és azzal piszkálja ki az elhízott turisták lábszárcsontjait a fogai közül.

Nem tudom milyen tudatállapotban volt rendező meg a forgatókönyvíró ezen mű vászonra álmodásakor, de én is kérek abból amit szívtak. 3 pont, mert pár helyen tényleg röhögtem (kínomban) annyira szar.

3/10