106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Alföldi magyar - nem kérdés :)
  • UUUU
    "She has Italian, Irish, Hungarian, German, and English ancestry."

Na vajon azokat a csöcsöket, melyik nemzetbeli felmenőitől örökölhette ? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az már 18+ -os film lett volna :)
  • LasDen #91158
    Egy filmben, ami csak a külsőségekre adott, bárkit lejátszottak volna azok a csöcsök. Igazából csodálom, hogy nem vetkőztették le őt is meg a Sziklát is jobban.... Pedig elfért volna :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Sziklát lejátszották a Csöcsök a vászonról. Evvan :(
  • Bokafix2
    Dark was the night (2015)

Mivel kevés film van ami a Wendigo-ról szól így jó ötletnek tartottam megnézni. A gond az hogy vontatott az eleje... sokáig nem látni a lényt, de azért a végére kapunk bőven akciót is.
    Egy erdőszéli kisváros átlagos polgárait elkezdi tizedelni egy böhömnagy rémlény, mivel a nagymérvű fakitermelés miatt eltűntek az erdőből az állatok, enni meg csak kéne ugye, így a város vegetáriánus lakosságának egészséges, és koleszterinben szegény húsa pont megfelel a célnak.

Színészek között egy ismerőst sem láttam, de azért hozták az átlagot, na meg az akciók is fokozatosan durvulnak el. Az idióta elméletek azért itt is jelen vannak. Megtalálják ugyanis az egyik polgárt 6 méter magasan egy fa ágára felszúrva, majd jön az okoskodás: "gyerekek, ez medve vót".

Mondjuk ilyen IQ szint mellett jelentősen nőnek a szőrös cimbora esélyei és ezt ki is használja. Volt egy felesleges drámai mellékszál is a sztoriban, azt kihagyhatták volna mert semmit nem tett hozzá a filmhez.

6/10
  • LasDen #91155
    San Andreas

Katasztrófa film 101. Kliséfalva papírmaséi az összedőlő város romjai között parádéznak. Fantasztik. Alex Daddario volt a legjobb benne. Szép nagy szemek, nagy mellek. Már csak szőke haj kéne és szerelmes lennék. Színészkedni nem tud, de nem is azért volt ott. És mivel San Fransiscoban jártunk, így a Golde Gate pusztulása sem maradhatott el. Szegény híd....

Így csináltak katasztrófa filmet ~40 éve/10
  • Jim Morrison
    Ja elég 'szomorú' ahogy vége lett :) most olvasva a kommenteket szerencsére sikerült egy kicsit okosodnom a témában :)
  • repvez
    ok, eddig nem tudtam, hogy mi az, azt hittem anélkül nem müködik a link, ezután figyelek rá, köszi
  • LasDen #91152
    Valami noname gyerek megpróbál feltörni. Ha lesz is belőle valami, nem sok jót jósolok így neki. Inkább Nándorfehérvárból csinálnának egy 200 milliós blockbustert....:D
  • tigeroo
    utm követőkódot nem muszáj belinkelni:D

amúgy érdekes lehet.. ktudja..
  • repvez
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.egerhirek.hu/hollywood-lecsapott-az-egri-csillagokra/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Kiváncsi vagyok , mi sül ki belőle.
  • Selminar
    Crimson Peak

Egyszerűen gyenge. A vége szánalmas majdnem nevettem a "bossfight"-on.

4/10 - kihagyható
  • LasDen #91148
    Harag

Egyszer leültem már megnézni, de akkor nem volt kedvem, úgyhogy napoltam a dolgot és eddig tartott. Azt elismerem, hogy nem a klasszikus amerikai pátosz újabb elmesélése, de ez a 2 óra maga volt a merő unalom. Naturalista, látunk minden leszakadó lábat, mindenkit megtört a háború stb, de számomra alig volt súlya az egésznek. Habár ilyen érzelmi ráhatásos dolgokban nem vagyok igazán mérvadó, lévén érzelmileg elég analfabéta vagyok. De filmen azért szoktak működni az ilyesmik, de itt nem nagyon.
    Nem votl nagy baj a színészekkel, hozzátették a magukét, de kiemelni senkit nem lehet pozitívan. Kivéve Shia, mert ő aztán fantasztikus volt. Ahogy folyton erősen nézett és néha megkeverte egy legördülő könnycseppel, ahogy erősen néz. Ezt nevezem színészkedésnek.
    A hail mary a végén azért faszán nézett ki....

5/10
  • LasDen #91147
    A wolverine filmben is szószátyár volt és a végén Stryker ezért varta be a száját, hogy ne dumáljon. Az egyik ok amiért elbaszták :D

Viszont a mostani filmben az eredeti elképzelés alapján tűnik fel Deadpool. Ő eredetileg azért csatlakozott a Weapon X programhoz, mert végső stádiumú rák beteg volt. Ők gyógyírt ajánlottak. Ami Wolverine őngyógyítós képességét jelentette. Befecskendezték neki és emiatt van a képessége és emiatt van olyan redvás bőre. Minden mást már eredetileg is tudott.
  • CalebJoe
    ezt olvasd el
  • repvez
    Hamár szóba került DP..Miért volt a Farkasban és pár képen bevarva a szája? ÉS a saját filmjében meg eléggé szószátyár.

Meg most akkor teljesen más elképzelés alapján kel életre , mint a farkasba? Ott ugye az összes X-men képességét beletették , ezért használta a küklöpsz lézerét, meg a teleportálást is .Az uj filmben, meg nem ugy néz ki mint akinek bármi plusz képessége lenne az öngyógyitáson kivül.
  • morcosqtya
    :DASD:asdA:a
    Biztos Logitech gamer billentyűzet volt...
  • Prof William
    Eléggé elbaszarintották az igaz.

Én azon szakadtam, amikor a szuper katonát egy sima billentyűzettel irányította tábornok.

Szépen be is írta "Cut off the head," stb... És igen ez nem egy Asylumos gagyi maraton, hanem a Wolwerine film volt.
  • Bokafix2
    :DDDDD
  • hiper KOCKA
    Gondolom a final fight képkockái így fognak kinézni.
  • Blasta
    Jézusom, siralmas. Most miért kell ezt? A korrekt elso rész után a 2. résszel már beverték a szogeket ebbe a koporsóba, erre még rá is hugyoznak
  • LasDen #91139
    Mike Tyson wtf...
  • LasDen #91138
    Azért akarták DP-t Reynolds alakításában már oly régóta. Bár amit a végén műveltek DP-vel az nagyon agyfasz volt. Gyalázatosan bántak vele. Viszont már az Origins után volt szó róla, hogy lesz Deadpool film, még volt is end credits jelenet is.
  • Jim Morrison
    nekem csak most esett le, hogy Ryan Reynolds már az X-men origins: wolferine ben Deadpoolt (Wade Wilson-t / Deadpool-t) alakította...
    tegnap ment a tv ben, pont láttam az elejét (amit eddig sose) és láttam, hogy jé, szerepel benne, ráadásul két karddal a hátán mint most deadpool... ma meg ismétlésben megnéztem a végét, és mondja is a "főgonosz", hogy Deadpool... eddig nem figyeltem rá, ráadásul bevarrt szájjal fel se ismertem...:o
  • Bokafix2
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Nie yin niang" (The Assassin) - 4/10
    (2015.11.10) (106 perc, kínai)

Már-már természetfilmbe illő, baromi hosszú, vágás nélküli snittek, amiknek köszönhetően az egész film vontatott, lassú, unalomba fulladó - mintha az, hogy néha a gyönyörű főszereplőnk asszasszíneskedik kicsit csak alibi lett volna.
    Ha a hosszú snitteket tempóra vágnánk, a film kábé a felét tenné ki a jelenlegi játékidőnek. Csak türelmeseknek! A "történet" meg szóra sem érdemes.
  • DantesHUN
    Chappie

Hű ez a film. Jó, nos én a Distric 9-nál se értettem, mitől lenne a film zseniális. Nem mondom hogy rossz volt, dehogy. Ötletes, egész eredeti, jó fantázia, egyedi látásmód jellemezte. De amit sokan kiemeltek, hogy micsoda de mély gondolatok vannak benne...mi? Mély gondolatok?
    Annak mély az a film, aki még könyvet nem vett a kezébe...Jó azt elismerem, persze az átlag akciófilmekhez képest, persze hogy sokkal mélyebb, intelligensebb film volt. De azért nem estem hanyatt tőle, de összességében végül is jó volt.

Na de Csöpi. Ez egy kalap szar. Ótvar.

Itt is úgy akart csinálni a film, mintha lenne mélysége, mondanivalója, de nincs neki. A robot-ember, és az embereknél emberibb robot kapcsolatát, ennél sokkal jobban kidolgozták már könyvekben. De semmi gond. Ettől még nem rossz a film. Amit mégis megmutat gondolatok: az a Rövidzárlat című régi film. Ami megjegyzem, azért aranyosabb film volt. De még ettől se lesz rossz film ,hogy semmi eredeti ,se mély gondolatok nincsenek benne, az se baj ,hogy lopja a Rövidzárlatot. No meg a Robotzsaruból ED-209-et. Ilyen manapság a filmvilág, kevés az eredeti ötlet, nincs új a nap alatt, kevés az eredeti látásmód. Csak ez kissé csalódás a Distric 9 után. Ezzel együtt még lehetne jó film. Nem ettől rossz, csak hát vártam volna némi egyediséget.

Amitől rossz :
    Először is, a színészek. Miazúristzenharagja?! Ez borzalmas. Ez a három kretén...hihetetlen. Értem én, nem színészek hanem népszerű délafrikai zenészek. Ettől még hülye ötlet őket filmbe tenni. Nem tudnak színészkedni, fájdalmasan nem. Ha végnék ki képeket a jeleneteikből, nem lehetne megállapítani épp mi történik. Szomorúak? Vidámak? Idegesek? Semmilyen érzelmi reakció nem olvasható le róluk.
    Aztán, ez még semmi. A karaktereik szarul is vannak megírva. Hogy lehetett ezt komolyan venni, ezek a főszereplők? Csak egy dolgot éreztem irántuk, hogy dögöljenek már megvégre, annyira ellenszenvesek. Karakterek közötti interakció? Semmi. Ha nem mondják nem jövök rá, hogy Anyuci meg Apuci egy pár. Nem látszik rajtuk. Meg ők gengszterek? Az se látszik rajtuk. Nincsenek szimpatikus vonásaik.
    Aztán Hippó...a tetovált nagydarab főgengszter, aki félmeztelen szaladgál. Rögtön a film elején, nem bírják őt lelőni a rendőrrobotok.
    Tervező. Még utáltam a legkevésbé, bár ő is elég rémes.
    Hugh Jackman,...mint főgonosz. Pedig már őt láttam színészkedni, de...nem értem. Jellegtelen, fantáziátlan, és a legvégén, amit előad ED-209-el...kritikán aluli a színészi teljesítménye. Mi volt a rendező utasítása? Ripacskodj mint egy 80-as évekbeli filmfőgonosz?

Másodszor miért szar a film: logikátlan és buta. Azt tudja felmutatni mélységbterén ,hogy érzelmes jeleneteket látunk a robottal...de mondom khm, Rövidzárlat. Ez már volt. Láttuk. A logikátlanságok sora végtelen. Miféle rendőrrobot gyár az, ahonnan ki be lehet vinni a robotokat, alkatrészelet? Én dolgoztam egy gyárban, ahol autóalkatrészt gyártottunk, onnan egy csavart nem lehetett ellopni. De hát az csak autókba kellet, nem rendőrrobotokba.
    Az emberi tudat, annyi ,hogy Csöpi letölti pár mp alatt. Jó oké, ilyen megoldás más filmekben is szokott lenni: a szar filmekben.
    Vagy Csöpi, a faszért nem viszi a meglőtt szerencsétlent orvoshoz? És még lehetne sorolni. Mindegy.

A vége, az meg mindennek a teteje. Nem ám mindenki megdöglene...miért könyörgöm miért?

3/10
  • LasDen #91133
    Valsz direkt ilyene a dinók.
    Az utolsó pixar film, ami tetszett az a wall-e volt. De utoljára is a toy story 3-at láttam. Inside outot majd megnézem, de ez a dinós dolog megint nem érdekel....
  • Nyiri
    A Good Dinosaurral az a gondom, hogy a környezet full profi de a dínók mintha gyurmabábuk lennének. Direkt ilyen a koncepció?
  • mégvadabbdisznó
    Most meg a gyogyós hal vész el? Kicsit kezd erőltetett lenni. Az első résszel semmi bajom, de most a Good Dinosaur-t jobban várom mint a Szenilla nyomában-t.
  • LasDen #91130
  • extra sensory
    én mozis hanggal néztem nemrég, de végigröhögték a filmet a nézők, és ez nagy erénye a filmnek hogy nem próbálja komolyan venni magát

a kvantumvilág meg külön megér egy pontot, remekül megcsinálták, ergo nincs ezzel a filmmel semmi baj

talán lehetett volna benne kicsivel több akció
  • LasDen #91128
    kivéve, hogy egyik marvel film sem akart sötét lenni. thor 2 is csak nevében volt az....
  • DantszEE
    Számomra is abszolút pozitív csalódás volt. Pláne Ultron után.
    Ez a fajta komolytalanság sokkal jobban passzol a képregényfilmekhez, mintsem a világmegváltás, és a kötelező "sötétség" szócska a filmcímbe.
  • Seth
    Én azt se tudom ki ez a faszi, miben játszott, ha nem nézek utána. A film meg tökjó volt. Egyszerűen csak szórakoztató és nem olyan vontatott, mint pl Avengers.ek
  • Bokafix2
    Pedig ez a film elég vállalhatóra sikerült.. szerintem vicces volt és szórakoztató. Akkor sem nézted volna végig ha nem Rudd a Hangya?
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Ant Man" - nem/10
    (2015.11.09) (117 perc, amerikai)

Paul Rudd megpillantásáig bírtam.

//Egész pontosan az autós jelenetig.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.10. 09:39:45
  • Bokafix2
    Épp az új Tremors-t húzom lefele, de akkor utána ezt is.
  • Dynamic
    No Escape

Megkockáztatom, az utóbbi hónapok egyik legjobbja akció/thriller kategóriában, meglepő módon Owen Wilsonnal a főszerepben. Az első fél órában mesteri módon adagolja a feszültséget, majd egy folyamatos pörgésbe csap át. Egy-két hülyeségtől eltekintve, igen izgalmas film, ajánlom mindenkinek.

7/10