106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Miért gondolja bárki is azt hogy egy 30 kilós nőcike hiteles Wonder Woman lehet? A színészkedés egy dolog, de a gond hogy semmi erőt nem sugároz. Mikor 45-ben felszabadították a táborokat, testesebb egyedek jöttek ki a szögesdrót mögül... Nem lehetne ide is egy testesebbet tenni? Ne értse félre senki, nem ilyen alkatúra gondolok, hanem kb. egy ilyenre. -
Nagyon nem. -
Számomra ez a második rész is ugyanolyan unalom-tenger volt, mint az előző. Ráadásul annyira kiszámíthatóak a karakterek, annyira sablonosak, hogy egy másodpercig nem bírtam már értük szurkolni, hisz' nem érdekelt ezeknek a papírmaséknak a sorsa. A történet is persze ugyanez a kiszámítható, ásítós semmiség.
Ami a legundorítóbb, hogy ezek a gyökerek csináltak egy 4 és fél órás filmet, aminek össze van csapva a vége! Olyan szinten csapodár a befejezés, hogy kb. az arcomat kapartam közben.
Volt benne pár jó rész, de ez hihetetlenül kevés volt. teljesen elcsúsztak az arányok ebben a filmben, hála a ketté vágásnak. Pedig ez tényleg egy jó széria lehetett volna, mert ez volt a legkevésbé bugyuta a tini-filmek között.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.20. 17:23:52 -
Megan Gale mint Wonder Woman George Miller törölt Justice League: Mortal filmjéből....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.20. 16:22:18 -
karajjj #91197 Az Éhezők Viadala - A kiválasztott befejező rész
Megmondom őszintén, az első számomra annyira jelentéktelen rész volt, hogy utána a másodikat meg sem akartam már nézni anno. Aztán mikor a TV-ben adták, belefutottam és megfogott benne a kibontakozó nukleáris háborús - lázadós dolog, mert azzal kezdtem megérteni a sztorit. A harmadik rész első fele tavaly megint kicsit lagymatagra sikerült, viszont ha a kettőt egy filmnek vesszük, akkor el kell ismerni, hogy emelkedett a színvonal részről részre. Lehet, fikázni, hogy szokásos egykaptafa sztori, meg hasonlók, de nekem speciel tetszett.
8/10 -
True Legend
Már az első pár perc több akciót tartalmaz mint egy átlag hollywood-i celluloidszutyok. Megadták a módját azért rendesen. Van itt kungfu istenség, mérgezett ököl, izompacsirta buldózerek, részeges stílus... a néző szinte el van kényeztetve. A harci koreográfiáról csak annyit hogy aki megtervezte láthatólag ért is hozzá, nem hiába Yuen Woo-Ping ugye... állkoppanós volt minden képkocka, a helyszínek meg még rátesznek pár lapáttal az összhatásra. Ez a film aláz.
9/10 -
A hangya - 2015
Képregény adaptáció
Tologattam az időt, hogy megnézzem a filmet, mert nem volt kedvem egy újabb hősös filmet nézni. Úgy alakult azonban, hogy asszonykával mégis rászántuk magunkat, és meg kell hogy mondjam, remekül szórakoztunk rajta. Gyakorlatital végig vidultuk az egész játékidőt. Ebből is látszik, hogy itt frissített a Marvel, az akciót kicsit háttérbe tolta, és inkább a viccelődés a poénkodás került előtérbe a filmbe. A komolyabbnak szánt jelenetek is szinte azonnal fel lettek oldva egy-egy egysoros viccel, és jó is volt ez így. Színészek hozták a szintet, nem volt gond velük. Egyedül Evangeline Lilly haját nem tudtam megszokni, szerintem nagyon nem áll neki jól ez a viselet, de ez legyen a legkisebb baja a filmnek.
Tehát ha egy kellemes esti filmet keresel, és még nem láttad a hangyát, nyugodtan megnézheted.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.11.19. 09:10:04 -
ezt lehagytad -
therockIT'S OFFICIAL: Want to welcome the talented and gorgeous @alexannadaddario to the cast of #BAYWATCH for the role of "Summer". Alex is a one of kind woman (I know from experience) and can't wait for you guys to see her own the role.
Alex Daddario megkapta a Baywatch egyik főszerepét. Ez biza jó hír :D -
hiper KOCKA #91192 The Hollow 2015
Tetszett a táj. Mindig jól mutatnak a debella hegyek meg a sűrű erdők egy filmben. Meg az a szörnyeteg is aki fagallyakból és tűzből áll össze, hogy kiirtsa egy komplett kisváros lakosságát akiknek az elődei 100 évvel ezelőtt ugyanazon a napon megöltek egy boszorkányt... most eljött a revans.
7/10 -
Last Knights
Meh. Nem rossz film, de nem is jó. Csak úgy van bele a nagy világba... Kiszámítható. De a végén az akció eleje fasza volt, ahogy szó nélkül nyomultak tökéletesen kinyírtak mindenkit hiba nélkül. De kb ennyi...
5/10 -
a cégéi elég nyeszlett... a többivel nincs gond
egyiptomi mitológia meg úgysem szerepel annyit filmen mint a görög
-
Végre nem megint a görög istenek... :D -
Nem is arra valók... Nem dokumentumfilmek hanem kalandfilmek.. -
Mentol #91187 Szerintem meg, nem ezekből az akciófilmekből kéne megtanulni a történelmet... -
Szerintem összekeverték Jaimet és Oberynt.:D
Egyébként nem néz ki ez annyira rossznak. -
Szerintem a Titánok harca (vagy mi) nem volt olyan rossz... -
Egy újabb borzalom a mitológiáról, nem igaz hogy ezzel a témával nem tud mit kezdeni Hollywood. 
-
Nyiri #91183 Már megvolt :D -
Az HBO saját gyártású Társas játék című sorozatát ajánlom a hölgy rajongói számára. :) -
A csaj úgy nézett ki a filmben, mint a fiatal Eszenyi Enikő. -
Nyiri #91180 Én konkrétan szerelmes lettem Balsai Mónikába :) Sajnos van pasija :D -
Liza a rókatündér
Egyszerűen nem tudok róla keveset ömlengeni :) Legalább a felét kivágtam, és még így is hosszú lett.
Pedig a történet nincs túl bonyolítva. Adott egy japán kultúráért rajongó, magányában egy halott japán énekes szellemével együtt élő (táncoló), egyszerű, csöndes és félénk ápolónő, ki a japán szerelmes történeteken ábrándozva, várja a mindent elsöprő szerelem betoppanását az életében. Egy apró bökkenő van, mindenkit, aki körülötte szemet vet rá, szinte azonnal halálos baleset ér.
Amit mindenképpen ki akartam emelni, az a film egyedisége. Nem csak magyar viszonylatban, de nemzetközi szinten is kreatív és egyedi (aki esetleg tud hasonlót, ne legyen rest megosztani velem).
Ennek velejét elsősorban a látvány, másod sorban a zene adja. Világában a volt magyar szocreaál múlt egyszerűsége keveredik a titokzatos kelet és a laza, vagány nyugat elemeivel. Nagyon színes, nagyon feltűnő, a hazai filmekben megszokott szürkeségnek itt kevés nyomát látjuk. Az is inkább (hol sötétebb, hol világosabb) barnás-vöröses színben jelenik meg, melyet gyakran tör meg a rendező élénkzöld, sárga és fehér színekkel.
A zenéje, melynek alapja egy finn western (!), egy japán tánc és egy lágy romantikus zene, a régi western filmeket idézi (Ennio Morricone csodáinak felhasználása Sergio Leone stílusban), azaz egy érzelemhez vagy karakterhez (karakterfejlődéshez), egy darab szám tartozik, és csak az az egy csendül fel újra és újra.
A romantikus dallam szerepét nem nehéz kitalálni, a másik kettő érdekesebb. Ezek felhasználása a történettel változik, alakul. Amíg a tánczene az elején bohókásnak hat, úgy változik a gyilkos ragaszkodás szülte puszta káröröm táncává. A western pedig eleinte az egyik karakter kívülállását szimbolizálta, mely a vége felé egyre jobban átmegy a hősi cselekedettek aláfestő dicshimnuszává.
A másik említésre való, azok a karakterek, illetve az őket megformázók. Bár voltak feledhetőek, de négy színész megmaradt. David Sakurai és Bede-Fazekas Szabolcs jól ritmizált, azaz pont a megfelelő mértékben túl (illetve alúl) játszott színészkedést mutat be. Nekem Schmied Zoltán kicsit túlzó nőcsábász alakítása is tetszett, de az igazi adú ász Balsai Mónika volt. Nagyon jól hozza ezt a félénk ábrándozó 30 éves kislányt, és nem csak szerelem ittas ábrándozót kellett eljátszania, hanem meggyötört áldozatra kész szomorú szerep eljátszása is rá hárult. Mindkét végletett nagyszerűen hozta, bár szűrke kis egérként engem néha már irritált, de összességében lenyűgöző játékkal szórakoztatott.
Nézzétek meg a trailert, az nagyjából sejteti a film hangulatát. Bár nem tudom, miért Reviczky Gábor túlmagyarfilmes (igen ez egy új szó) karakterét kellett erőltetni benne, szerencsére a filmre nem ez a jellemző (konkrétan pont ennyit szerepel benne). A zene, a ritmus, a képi világ és a hangulat viszont nagyjából átjön. Akit ez nem riaszt el azonnal, az mindenképpen tegyen vele próbát.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.11.16. 23:21:25 -
Sequoyah #91178 Ant-Man (2015)
Szirmai Gergelyt idezve, hogy kepes a Marvel meg a legidiotabb otletbol/szuperhosbol is jo filmet csinalni?:)
Kicsit mindig aggodom a blockbusterek miatt, mert mindig felul akarjak mulni az elozot. Nagyobb robbanasok, nagyobb pusztitas, nagyobb veszely, nagyobb csata, veszelyesebb foellenseg. Ennek ma mar az a vege, hogy sok film silanyodott grandiozus csatak halmazara, atlathato tortenet nelkul. (lsd Transformers pl). A Hangyaember visszavesz kicsit ebbol a tempobol, es ez nagyon is a hasznara valik. Cserebe tobb a humor, es a tortenet annak ellenere emlekezetes maradt, hogy semmi uj vagy kulonleges otlet/csavar nincs benne.
Egy dolog nem tetszett. Moralis sikon nagyon nem mutat jo peldat, hogy a fohos az elso akadalynal megbukik es visszalep a bunozo enjehez. Es nem hogy bunhodest nem latunk miatta, kifejezetten kifizetodik ez neki.
7.5/10
Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2015.11.16. 16:18:26 -
hiper KOCKA #91177 Wrecker 2015
Két pihent agyú liba Mustang-al teper Oregon porlepte útjain. Amit nem tudnak az az, hogy kamionosokat nem tanácsos út közben szívatni, főleg ha sátánisták (konkrétan nincs kijelentve de voltak erre utaló jelek).
El is kezdődik az 'ereszd el a hajam' pedig szegények épp valami bulira indultak, most hogy fognak kinézni sárosan meg törött körmökkel.
Jóféle kis road movie thriller, amolyan Joyride utánérzés. Legalábbis nekem az jutott róla eszembe. Nagyjából azt a színvonalat is hozta. 7/10 -
Monster hunt 2015
Kifejezetten ázsiai filmek rajongóinak ajánlott vicces keverék. Ötvözi a számítógépes animációt és az élőszereplős világot. Az animáció megmosolyogtató, mondhatnám úgy is hogy roppant gagyinak hat, de ha eltekintünk az alacsony cgi színvonaltól nagyon is vicces, ötletes sőt helyenként látványos filmet kapunk.
A lényeg hogy nem szabad komolyan venni, és akkor teljesen fogyasztható iparos munkát lesz szerencsénk bámulni. A történetről dióhéjban annyit hogy egy elit szörnyvadász társaság üldözi a szörnyvilágból az emberek világába tévedt rémeket mivel a közös megállapodás szerint senki nem mehet át a másik világába. A szörnyek ezt az egyezséget megszegik.
7/10 -
Hát én a másik néni miatt is többször megnéztem az előzetest , annak is szép lelkei vannak. -
Mind ígéretesnek tűnik! Köszönöm! -
Black Mass (Fekete mise)
Tetszett a film, szerintem korrekt lett. Persze semmi világmegváltó nincs benne, de engem lekötött. Johnny Depp jól játszott, egyes jeleneteknél tapintani lehetett a feszültséget, de a többiekkel sem volt probléma. Szerintem egyszer mindenképpen érdemes megnézni, ha nem is moziban, de egyértelműen érdemes. 7/10 -
Nightcrawler / Éjjeli féreg, Jake Gyllenhaallal?:) -
Most így hirtelen, ami talán...
Álmatlanság (2002)
Dark City
Makulátlan elme -
Valakinek ugrik be olyan film, ami az álmokról szól, esetleg álmatlanságról, vagy hogy napok óta nem aludt az illető a filmben? Ha jól rémlik a Gépészben se alszik éppen a csávó. Valami ilyesmire gondolnék. -
[2015] - (imdb) - "Unthinkable" (Nincs határ) - 8/10
(2015.11.15) (98 perc, amerikai)
A plot eléggé beszédes - terrortámadással fenyegető iszlám-amerikai polgárt "elfognak" és egy vallatótiszt, meg egy ügynök segítségével meg kell tudni, hogy az általa készített 3 atombomba hol van elrejtve az országban - minden mást első kézből.
Tömény volt, mintha legalábbis 2+ órás történet lett volna - a gerjesztett feszültség, és negatív-pozitív indulatok miatt. Meddig mennél el, hogy megvédj mit sem sejtő, ártatlan civileket?
Samuel L. Jackson főszerepe megkérdőjelezhetetlen, és zsigerből hozta a rutint - s a történetben Jack Baueresen kellett elvinnie a balhét, a Rendszer működéséhez szükséges fekete bárányként. A megasszonyosodott Carrie-Anne Moss hozta az ilyen sztoriban kötelező, mindenek felett jogszerűen eljárni akaró ügynök idegesítő szerepét.
Kellemes meglepetés Michael Sheen volt, a hithű amerikai Allah-rajongó szerepében. A feleségét alakító színésznő pedig a "24"-ből jött (8. nap, Dalia Hassan). -
-
Nyiri #91167 Liza a rókatündér. Nagyon jó film volt. Több ilyen minőségű magyar filmet szeretnék. -
egyértelmű. Szívesen megtanítanám magyarul :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy meg: így, nagy kék szemekkel se dobnám ki az ágyamból és az életemből :) -
én meg erre gerjedek. So sexy :D -
//Kisebb szemekkel kevésbé lenne ijesztő számomra. A mellek: ok. -
Mondjuk engem a szeme jobban izgat, mint a melle :D Hatalmas kék szemek, imádom :DDD
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.14. 19:42:20