106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amugy az nem annyira szar film mint a címe:D Jó nem egy remekmű, de egyszer simán nézhető:) -
Prof William #92284 "Vannak filmet, amik mar a címuknel elbuknak."
Ez igaz. Sejthető hogy pl a "Abraham Lincol a Vámpírvadász" c. film sem lesz az filmtörténeti remekmű.
Az ilyen filmek címileg kb a pár napja kihozott "A McDonalds gyerekek húsából készíti a hamburgert" hír szintjén vannak. -
Terminus (2016)
Lassan haladó, eleinte kicsit érthetetlen sci-fi, de mindenképp érdekes a koncepció, és szép lassan letisztul a sztori is.
7/10 -
Katalizátor #92282 Régóta létező rétegműfaj ez, trashfilmnek vagy mégspecifikusabban grindhouse-filmeknek hívják őket. Főleg a 90-es évek előtti, olcsómozik korában volt rajongótábora. Napjainkban, a korszerű vizuális effektek és drága mozik világában, már megkopott a létjogosultsága, pláne, hogy valószínűleg kevesebb amatőrrendező képes ma már kitűnni egy ilyen alkotással, mint régen. Skandinávok azért még elég jól tolják, ötlet szinten is.
Persze ha nem jön be, az nagyon egyszerűen megoldható: nem kell megnézni. :) -
Vannak filmet, amik mar a cimuknel elbuknak. Ez a formedveny is ilyen. Ha straight to DVD lett volna, meg megertenem, vagy ha viccnek szantak volna. Na de ebbol normal mozifilm? Volt az a masik, Abraham Lincoln a vampirvadasz, vagy mi a tokom. Na az is ugyanerre a sorsra jutott. Ezek igy mosnak penzt, vagy mi? -
kutyakiki81 #92280 IMDB szerint : Action, Horror, Romance
Ebből inkább a románc maradt csak meg, de az is csak halványan. -
ez most komoly? de ez valami vígjátéknak készült vagy valami komoly drámának? :DD -
kutyakiki81 #92278 Büszkeség és balítélet meg zombik (2016)
Hazafele a moziból a box office adatokat olvastam,és látom keményen megbukott a film. Ami nem is csoda. Mert inkább böszmeség meg balítélet van itt, mintsem zombik.
Tény, hogy nem olvastam a könyvet (mármint az eredetit),és a sorozatot sem láttam, nem is fogom pótolni egyiket sem. Így lehet nehezebb értékelni a filmet. De azért indulás előtt elolvastam wikipedián a sztorit.
Szóval a zombik száma minimális, viszont tudnak beszélni és templomba is járnak. Broáááf!
Legtöbbször itt is fejlövés, vagy fejlevágás végez velük, de a báli jelenetben sima kaszabolás,és testre mért vágás is elintézi őket.
Lehetett volna ez jó film is, ha kicsit véresebb, kicsit jobb. Nekem unalmas volt.
3/10
Triple 9 (2016)
Elég sok sztárt belepréseltek ebbe a közepes akció-thrillerbe. Kate Winslet , Woody Harrelson , Aaron Paul , Norman Reedus.
Sajnos John Hillcoat filmje néha szétesik. Nekem olyan mint a Sicaro. Kemény, hiteles, brutális, dokumentarista de kevés volt ahhoz,hogy 2 óráig lekössön.
Casey Affleck idegesítő rágózása kihagyható lett volna.
5/10 -
Az a szövegek miatt hatalmas.
"Lázadnak a Viet-kongok? Majd én megmutatom nekik!" - és kihúzza a tévét... :DD -
Experiment - A kísérlet
(Adrien Brody)
Miután pár éve már láttam a német verziót, most letöltöttem ezt is, ami szintén a hetvenvalahányas német börtönkísérlet feldolgozása, csak amerikai kiadásban.
Hát jó is meg nem is.
Brody alakítása jeles, hozza a formáját.
Ami hiteltelen az (az egyébként jó színész) Forest Whitaker figurája, illetve film vége, a "szintézis" képi megjelenítése.
Szerintem ilyen nincs.
Ha megnézitek tudjátok majd miért.
Feszültségkeltésben még mindig az eredeti német jobb talán, párbeszédekben viszont az amerikai jobban tetszett.
Mondjuk 7/10 -
Félelem és reszketés Las Vegasban
Öö ez annyira nem jött át. Bár, én nem voltam ott a 60-as évek megváltozott világában, és a 70-es évekbe fordulásán, de kb. hasonló lehetett az érzés. Egy elmebeteg, elbaszott utazás volt ez a film. Igazából semmiről sem szólt, csak a perspektíva miatt volt érdekes.
5/10 -
Straight Outta Compton
Fasza volt, kemény, a zenés jelenetek nagyon jól összevágva az eredeti hangsávokkal.
8/10 -
Mentol #92273 Szia, csak érdekel, hogy mit értesz azon, hogy GuyRitchiet a Sherlock2 után leírtad? Nem kötözködöm, csak kíváncsi vagyok, hogy mit kellett volna máshogy, a színvonalához képest? (nekem az a film is nagyon tetszett) -
Szerintem jo film volt. Egyszer mindenkeppen erdemes megnezni! Megtortent a dolog. A filmben tortentek utan is sokat tett az ember. -
hiper KOCKA #92271 Lavalantula 2015
Mert a sima pók már nem jó... azt a poént már jópár film ellőtte, hogy a génmódosított kukoricától zsiguli-méretűre hízott pókok megtámadnak egy kisvárost és a falakról elrugaszkodva harapják ketté a rohanó statiszták bélcsatornáját.
Ezért a SyFy úgy gondolta (nagy haverságban van az Asylummal) hogy változtat a jól bejáratott trendeken és ezúttal lávapókokkal próbálja magát becsápolni a nézők kegyeibe.
Hogy ez mennyire sikerült mindenki döntse el maga... Asylum-os mércével mérve (mi máshoz is lehetne egy ilyen kaliberű filmet hasonlítani) hozta a nagy átlagot, sőt talán a CGI egy kicsit jobb is mint a Sharknadonál, de kizárólag a pókok kinézetét tekintve, mert a robbanások meg a földrengés + a füst továbbra sincs interakcióban a környezettel... látszik hogy csak úgy oda van montírozva.
Jól van, nem firtatjuk, elvégre tudható milyen minőséget kap az aki leül egy ilyen film elé, szóval nem rovom fel hibának, szociális segélyből készülnek ezek a filmek szóval teljesen érhető a látvány.
Viszont... bár a pókok skinje élethűbb, sajnos a fejükre ugyanez nem mondható el... túl aranyosra csinálták őket... szép nagy kerek csillogó szemek... ha egy csillámpónival indulva egy cukiságversenyen, megnyerné... az embernek nem az az érzése támad mikor felbukkannak hogy "hjaj meneküljünk" hanem hogy odamenjen megsimogatni.
Na ez egy horrorfilmben szarul jön ki... némelyik póknak pedig kétségtelenül Van Damme volt a jele az oviban, vagy csak látta a Shaolin 36 próbáját... merthogy hiteles kung-fu mozdulatokat lehet felfedezni a lábaik mozgásában.
A cselekmény meg a színészi munka most is egy halom mókuskaki. De már a Sharnadonál is ez volt... miért mindig noname civilek veszik fel a harcot a fenyegetéssel? A rendőrség, a hadsereg, vagy a spéci kommandós osztagok hol vannak? Rájuk már nem tellett gondolom... kellett a pénz a káprázatos CGI-re.
Szóval mindent egybevetve a sztori: sok szemét városlakó leöl egy halom cuki pókot, amiknek csak annyi volt a bűne hogy egy vulkánkitörés felszínre dobta őket... na meg persze elfogyasztottak pár állampolgárt, de kizárólag önvédelemből.
4/10 -
5 film egy nap alatt - szép :)
Én ennyi megnézése után már arra sem emlékeznék, hogy ki volt a főszereplő barátnője az elsőben... -
Red Dawn
A téma érdekes lenne. Észak Korea megtamadja Amerikát. Lehetett volna hosszabb és kellett volna egy mas befejezés.
7/10
Taking chance
Szerencsére 75 perces a film. Amerikaikent lehet bejott volna de en unalmasnak ereztem.
5/10
Belle
Kosztümöm film, maga a kor hangulata atjott de más pozitivumot nem tudnék mondani róla.
6/10
-
Ez mar nem az elso negativ velemeny a filmrol...tenyleg ennyire gyenge?? Lecsusztam rola mert itt Nyiregyen hamar levettek de erdekelne nagyon -
Bridge of spies - félbe hagytam, teljesen érdektelen a film
Sajnálom pedig, mert vártam már, és az elso 30 perc igenis érdekesen telt, az orosz kém karaktere nagyon tetszett, jól hozta a fazon de aztán egy huszárvágással elintézik amirol azt gondolom, hogy szólni fog a film, majd azonnal új sztorivonal jott be ami vajmi kevéssé érdekelt.
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2016.02.07. 15:38:55 -
The mist 2007
A köd
Hangulatos volt. Érdemes volt megnézni.
8/10
Rescue Dawn (2006)
Hajnali mentőakció
Christian Bale jól játszott. Bár a sztorit végülis már láttuk sok filmben de nem volt rossz.
7.5/10
-
Selminar #92265 Regression
Vetekszik a Crimson Peak-kel minden idők legrosszabb filmje díjáért. Nagyon rossz, vontatott, unalmas, nehezen adja magát, akkor se sokat és még csak nem is hatásos. -
Én se láttam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![2014] - imdb "Lucy" - 7/10
(2014.10.08.)
Nem szabad ilyen filmtől logikát, elfogadhatóságot, realitást várni - jelenleg ismert tudományos alapokra került felépítésre egy "májndfákk" (szó szerint :)) sztori, megtámogatva három híres, jó színésszel, és egy kis CGI-vel.
A kísérteties hasonlóság a Transzcendens c. filmmel (meg pár térben és időben ugrálós másikkal), a Bessonos autótörések és Párizs erőltetése kicsit visszás, de elfogadható, ahogy az is, hogy a koreai Min-sik 'Old Boy' Choi most csak díszlet volt.
S persze felmerül az emberben a "mi lenne, a tényleg nem csak ~10% lenne?"... -
-
Itt még senki nem látta. -
Nahát ez érdekes... nem tudom mi lehet.
-
az előzetesit.... -
Ferenc4 #92259 Látta már valaki ezt a filmet? most láttam az előzetesit,pedig másfél éves film...
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2016.02.06. 18:22:00 -
Viszonylagos - mint minden ezen a sárgolyón. -
Straight Outta Compton
Végre egy zenés film, ami engem is érdekel :D Ha valami pop v rock bandáról szólt volna, ez a 2,5 óra sokkal nehezebb lett volna. Így simán elszállt az egész. Közel 10 év eseményeit nem könnyű egy filmbe sűríteni, de itt sikerült. A fontosabb események a banda életében benne maradtak és közben az egész koherens volt. Bár történet ívben szinte minden zenekarral foglalkozó film ugyanolyan (nehézség, siker, széthúzás), de itt jól működött. És ez Suge Knightnak is köszönhető, akinek a módszerei frissítően hatottak a film második felére. De ha valami felróható a filmnek, akkor az az, hogy a film egy kicsit pro-Ice Cube volt. Nem látványosan, de szinte végig azt próbálta elülteni az emberben, hogy NWA-t ő és a szövegei vitték sikerre, míg a többiek része kevesebb. Ettől függetlenül fasza lett. A színészek jól hozták a figurákat, bár nem hiszem, hogy nehéz volt a karakterekkel azonosulni. :D Cube meg szinte egy az egyben ő volt. Kíváncsi leszek akar-e a srác az apja nyomdokaiba lépni színészkedés terén....
8/10
Az külön örvendetes, hogy a film sikere elindította más rap biopic filmek készítését is. A Wu-Tanges Dirty White Boy ODB film még akár jó is lehet, de a 2Pacről készülő All eyez on me viszont legalább aggasztó. Eléggé quick money grab szaga van..... -
legnépszerűbb...
-
És tényleg, nem hagyott mély nyomot bennem. -
Xxx 3, volt masodik resz jégkockával -
Furious 8 2017.04.14.
Furious 9 2019.04.19.
Furious 10 2021.04.2.
Ehh
Közben XxX 2 már forog, Diesel kb. 3 filmjével letudja a karrierjét, miközben még mindig a világ talán legnépszerűbb színésze jelenleg :D
-
Akár ajánlónak is tekinthető: "What's The Best Coen Brothers Movie?" (Screen Junkies)
//Én a Big Lebowsky-val vagyok. -
Az U.N.C.L.E. embere
Ez fasza film volt. IGazán Guy Ritchies volt az egész. A hráom főszereplő már magában is erősek voltak, de hárman együtt meg még inkább. Az egyedüli bökkenő az egészben, hogy a sztori egy kicsit gyenge volt. Sőt, néha a trió megnyerő dinamikája elhomályosította azt. Mindenképp sajnálatos, hogy a pénztáraknál csúfosan leszerepelt, pedig ez a film megéri a pénzét. Ritchiet én a Sherlock 2 után kicsit leírtam, hogy nem megy ez már annyira neki, de rám cáfolt. Így az Arthuros filmjét is jobban várom kicsit.
7/10 -
Mentol #92250 És a könyvhöz képest még így nyúlfarknyi lett - megjegyzem, szerintem, ezért emészthetőbb annál. -
A mentőexpedíció
Legalább fél órával több volt, mint kellett volna. A végére már kurvára untam a dolgot....
5-6/10 -
Standoff /2016/
Pár szereplő van csak: egy notórius bérgyilkos, egy háborús veterán és egy 12 éves gyerek, aki lefényképezett valakit akit nem kellett volna. Ráadásul szűk térben játszódik a sztori de nem unalmas, kifejezetten bejött. L. Fishburne igazi szemétláda lett. 7/10 -
Straigh Outta Compton
Sosem voltam úgy igazán oda a hip-hopért, elhallgatgattam, Eminemet szerettem mondjuk, de ez a film nagyon ütött. Elképesztően tetszettek a zenék, a történet, a valóság alapja a dolognak, betekintést kaptam abba hogy hogyan is indult ez, miért, mik váltották ki. Baromi jó film volt.