1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kutyakiki81
    Büszkeség és balítélet meg zombik (2016)

Hazafele a moziból a box office adatokat olvastam,és látom keményen megbukott a film. Ami nem is csoda. Mert inkább böszmeség meg balítélet van itt, mintsem zombik.
    Tény, hogy nem olvastam a könyvet (mármint az eredetit),és a sorozatot sem láttam, nem is fogom pótolni egyiket sem. Így lehet nehezebb értékelni a filmet. De azért indulás előtt elolvastam wikipedián a sztorit.
    Szóval a zombik száma minimális, viszont tudnak beszélni és templomba is járnak. Broáááf!
    Legtöbbször itt is fejlövés, vagy fejlevágás végez velük, de a báli jelenetben sima kaszabolás,és testre mért vágás is elintézi őket.
    Lehetett volna ez jó film is, ha kicsit véresebb, kicsit jobb. Nekem unalmas volt.

3/10

Triple 9 (2016)

Elég sok sztárt belepréseltek ebbe a közepes akció-thrillerbe. Kate Winslet , Woody Harrelson , Aaron Paul , Norman Reedus.
    Sajnos John Hillcoat filmje néha szétesik. Nekem olyan mint a Sicaro. Kemény, hiteles, brutális, dokumentarista de kevés volt ahhoz,hogy 2 óráig lekössön.
    Casey Affleck idegesítő rágózása kihagyható lett volna.

5/10