[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kutyakiki81 #92278 Büszkeség és balítélet meg zombik (2016)
Hazafele a moziból a box office adatokat olvastam,és látom keményen megbukott a film. Ami nem is csoda. Mert inkább böszmeség meg balítélet van itt, mintsem zombik.
Tény, hogy nem olvastam a könyvet (mármint az eredetit),és a sorozatot sem láttam, nem is fogom pótolni egyiket sem. Így lehet nehezebb értékelni a filmet. De azért indulás előtt elolvastam wikipedián a sztorit.
Szóval a zombik száma minimális, viszont tudnak beszélni és templomba is járnak. Broáááf!
Legtöbbször itt is fejlövés, vagy fejlevágás végez velük, de a báli jelenetben sima kaszabolás,és testre mért vágás is elintézi őket.
Lehetett volna ez jó film is, ha kicsit véresebb, kicsit jobb. Nekem unalmas volt.
3/10
Triple 9 (2016)
Elég sok sztárt belepréseltek ebbe a közepes akció-thrillerbe. Kate Winslet , Woody Harrelson , Aaron Paul , Norman Reedus.
Sajnos John Hillcoat filmje néha szétesik. Nekem olyan mint a Sicaro. Kemény, hiteles, brutális, dokumentarista de kevés volt ahhoz,hogy 2 óráig lekössön.
Casey Affleck idegesítő rágózása kihagyható lett volna.
5/10