106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
az előzetes első jelenetével sikerült megalapozni, hogy borzalmas film lesz.... -
-
Hát, az atomreaktorral fűtést nem nevezném igazán környezettudatos módszernek. De legalább a szar nem ment pocsékba :) -
Kevered Matt Démonnal
-
Én bírom Szirmait, sok dologban egyet szoktam érteni vele, de az, amit DiCaprioról mondott nettó hülyeség. A fasziról köztudott, hogy nagy támogatója a különböző veszélyeztetett bennszülötteknek, indiánoknak, a környezettudatosságnak, éles bírálója a mindent bekebelező, monstre vállalatoknak, elítéli azok az életteret, és emberek életét kiszipolyozó magatartását. És el is szokta mondani a véleményét, ugyanígy elmondta nagyjából ezeket a Golden Globeon is, és máshol is lehetett hallani tőle efféle protest beszédet. Aztán az már más kérdés persze, hogy mennyire hiteles ez attól, akinek féltucat luxus palotája van, a világ legnagyobb jachtjait bérli, hogy bulizzon, ilyesmi, de előlegezzük meg neki, hogy a hajót biodízel hajtja, a palotákban környezetbarát kemikáliákat használ, napkollektorral hűt/fűt, és a budija tartalmát komposztálja. 
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.03.02. 15:54:51 -
The Ridiculous 6: 5/10.
Közepes film,egy-két poén volt ami jó volt,a többi erőltettet. -
nem :-) -
Mentol #92562 He? Most akkor nem így vették fel a jeleneteket? -
Hasonlít, szép képi világa van, kis spirituális dolog na meg az vér és akció. nálam simán 8/10. -
Végülis akkor jó film azért a revenant?
Hasonlít a vadon foglyaira (Anthony Hopkins) vagy a The Grey-re (Liam Neeson)? -
Remélem levágtátok hogy ez csak poén.
Ezt direkt csinálták hogy mi lett volna ha tele lett volna CG-vel a film.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.03.02. 10:37:20 -
Azt speciel tudom, hogy Rooney Mara épp nem ért rá, azért játszotta őt Andy Serkis.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mond valamit az a szó, hogy "poén"? ;) -
Mentol #92557 Fúvazzeg! Az összest fel lehetett volna venni igazi dolgokkal. Vagy az úgy sokkal olcsóbb lett volna? -
a gollumig (ape?) teljesen ledobenve neztem a videot! LOL -
Carol vfx breakdown
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
No, igen a Mad Max trailer ütősre sikerült. Én a Deadpool-ét is megnéztem párszor, még a film után is :D -
hát azért székestül felrúgni Leót... tuti mer irigy rá -
az első videója, amin őszintén röhögtem :D -
Lattam a trailert. Amikor kijott a trailer. Azota nem neztem ujra. Nem emlekeztem, hogy benne van a trailerben.
Nem szoktam ujra nezni trailereket. Mad maxen kivul. Na azt megneztem rengetegszer.
De ha mar a trailereknel tartunk, altalaban meglesem az elso trailert amit kiadnak. A kovetkezo vagy bovitett trailereket viszont mar tenyleg nem nezem meg. -
gombabácsi #92550 régen láttam, megnéztem újra a schindler listáját. nagyon jó film. nem tudom mit fikázta a nemes jeles, persze, nem olyan súlyos téma mint az ő filmje (már ha lehet ezeket rangsorolni...), de amit mondott róla az totál hülyeség volt -
De sokan nem néznek trailert, és nem is mennek moziba, várnak a BDRIP-re fél évet, és közben hörögnek, ha valaki valami alap infót (ami benne van a trailerben mondom újra XD) el mer mondani egy 3 hónapja megtekinthető filmről... :D Meg amúgy nem mintha nagy fordulatos sztorija lenne a Revenant-nek, legkevésbé az a lényeg. Na de ennyivel zárnám is a témát, mert rohadtul unom már.
//Amúgy ez a "nem nézek trailert" dolog nekem nagyon hipster. Nem tudom úgy eldönteni, hogy megnézzem-e a filmet, ha egy képkockát sem látok belőle, vagy nem ismerem az alapfelállást...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.01. 23:02:18 -
Mindenkinek megvan a havija? Mit nyafiztok? Benne van a trailerben. Hurra. Nem tudtam. Toroltem egy jelentektelen ket mondatos hozzaszolast. BUMM! Ez van.
Ugy csinaltok mintha fel naponta kiborulna a bili a szpojlerezesek miatt. Melyik evben volt legutoljara, hogy toroltem valamit a szpojler miatt? -
végén nagyon elgurult a gyógyszer:DDD -
4:37
Látom nem csak én vagyok baromira :D egyszerűen borzasztó. És igen, mindig meg kell említenem, nem tudok elmenni mellette szó nélkül :) -
cool. fingom nincs mi volt a trailerben -
Youtube-os filmesztétánk legújabb videója az Oscarról.
-
És a végén tényleg a bdrip rilíz dét lesz a közös nevező...
Spoilerbe rakni tényleg semeddig nem tart, bár nekem bőven elég, ha látom melyik filmről szól a hsz -mert mondjuk a címével kezdi-, és ha nem láttam, akkor egyszerűen nem olvasom el mit írt. Megértem azt is persze, hogy valaki nem szeretné ilyesmivel elrontani az élményt, de túlzásokat nem szeretem. Azoktól meg kifejezetten frászt kapok, amikor egy tematikusabb (pl egy konkrét film, sorozat fórumán) oldalon jön rinyálni valaki, hogy spoiler. Nem látta még, de ő fölmegy az aktuális film/sorozat oldalára, és mindenki tageljen, meg fogja vissza magát, mert ő még nem látta... -
+1
Engem hidegen hagy az ha bármi konkrétumot leirnak a filmről, sőt inkább előtte megnézem a trailert és elolvasok a kritikákat véleményeket és csak azután döntök ugy, hogy megér e nekem egy mozijegyet vagy,hogy egyáltalán megnézzem e a filmet.
Attől, hogy megtudom , hogy ki hal meg benne attól még nem fogom megtudni, hogy a konkrét vizuális élmény milyen lesz vagy melyik pillanatban történik meg.
Ehhez saját szemmel kell látni és ugy alakul ki a saját vélemény amit már lehet hogy tudtál,de te attől még másként gondolhatod a végén. -
Igen rájuk. Nevetséges, de én lezártam a témát..
Komolyan egyszer nyomtatok egy ilyen pólót:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.01. 21:47:04 -
Érdekes én soha nem voltam érzékeny az információkra. De a mai világban már szinte semmit nem lehet,mert érzékenyek egyesek. Még egy filmes fórumban is ahol arról megy a téma mit láttunk. Álságos szerintem,főleg hogy szinte mindenki trailereket néz stb. Én elolvasom a kritikákat még a spoilereket is Semmit nem von le a film élvezeti értékéből ha megtudok pár dolgot. De nem vagyunk egyformák szerencsére ! Itt is ha valaki beír egy véleményt akkor általában páran ugranak rá. Csak legyen mibe belekötni.
Egyébként régen is megvolt a kb 3hónapos szabály! Ennyit erről. -
S mi a helyzet a nem nagy nevekkel, amik moziba sem kerülnek csak DVD-re adják ki...? Noname TV filmekkel, és hasonlókkal... azoknál meddig kell várni? -
Én a fél évre szavazok premiertől. Addigra kijön mindenen, aki akarja nézheti, onnantól meg mindenki belátása szerint cselekszik -
ElNano #92537 Oké, kezdenek közeledni az álláspontok. Tényleg kéne egy pár hónapos "türelmi idő" a premiertől számítva, ez igaz. Ebben nincs semmi gáz. -
De nem is 30 éves filmekről van szó, hanem 3 hónapos. Van egy határ, igen, amit meg kell találni, de a friss filmeknél próbáljunk már meg nem beleszarni a másik szórakozásába. És igazad van, el kell kerülni, de 4-5 hónapig nem fogod kerülgetni, mert csak akkor jön ki dvd/BRn. -
ElNano #92535 De most ezzel az erővel az összes filmismertetőt, leírást spoiler dobozba kéne tenni, és akkor ilyen dobozkák követnék egymást szép sorban? Mert hiába próbálsz valamit spoiler mentesen írni, valaki lehet, hogy valami kis szar momentumon fog kiakadni, hogy azt miért írtad le. :D Szerintem kéne egy egyezmény, hogy a film bemutatását követő x hónap után már ne kelljen ilyenekre figyelni, aki annyira nem akar tudni semmiről, az kerülje az ilyen fórumokat és kész. Nagyon régen volt olyan, hogy nem tudtam élőben nézni az aktuális F1-es futamot, és amíg nem néztem letöltésből, gyakorlatilag elzártam magamtól a külvilágot, nehogy belefussak egy jó kis eredményhirdetésbe. Aki nem akar spoilert olvasni, az ne olvasson addig filmes topikokat, nem? Az meg, hogy 30 éves filmeknél figyeljünk erre... Ne már... :D Simán nem lehetne kibeszélni egy - példánál maradva - Keresztapát, mert jön valaki, hogy ezt meg ezt miért írtátok le, én még nem láttam! :D Vagy most abszurdum leírni azt, hogy Darth Vader Luke apja? :D -
Végül is, igazad van - miért is legyünk tekintettel más fórumozókra, akik célirányosan jönnek ide beszélgetni, és a nyílt spoilerekkel - ha már benéztek ide - tönkre is tehetnénk az érzékenyebbeknek a szabadidős szórakozását!
Gratulálok! -
Szerintem minden hozzászólást spoilerbe kell írni ! Filmcím,értékelés majd spoiler. Mert mindig lesznek olyanok akik nem látták az alkotásokat. Ezen évek óta megy a vita. A megtörtént eseményeken alapulókat meg főleg ! :-)
Legutóbb látott : Deadpool 8/10 Csak mert szórakoztatott ! -
Biztosan van.
S nyugodt szívvel ellőnéd neki a végét, vagy a sztoriszálat? -
ElNano #92531 Igazad van, van aki még a Keresztapát sem látta. -
hónapokkal a premier után, de attól még van ám olyan, aki nem látta. Csak egy kicsit figyelmesnek kell lenni azzal, aki nem rohan egyből minden filmre a moziba. De nem is értem, hogy miért csinálsz nagy ügyet egy kattintásból? Nem kell ám mindenkit tőből leszarni....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.01. 19:12:57