1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ElNano
    De most ezzel az erővel az összes filmismertetőt, leírást spoiler dobozba kéne tenni, és akkor ilyen dobozkák követnék egymást szép sorban? Mert hiába próbálsz valamit spoiler mentesen írni, valaki lehet, hogy valami kis szar momentumon fog kiakadni, hogy azt miért írtad le. :D Szerintem kéne egy egyezmény, hogy a film bemutatását követő x hónap után már ne kelljen ilyenekre figyelni, aki annyira nem akar tudni semmiről, az kerülje az ilyen fórumokat és kész. Nagyon régen volt olyan, hogy nem tudtam élőben nézni az aktuális F1-es futamot, és amíg nem néztem letöltésből, gyakorlatilag elzártam magamtól a külvilágot, nehogy belefussak egy jó kis eredményhirdetésbe. Aki nem akar spoilert olvasni, az ne olvasson addig filmes topikokat, nem? Az meg, hogy 30 éves filmeknél figyeljünk erre... Ne már... :D Simán nem lehetne kibeszélni egy - példánál maradva - Keresztapát, mert jön valaki, hogy ezt meg ezt miért írtátok le, én még nem láttam! :D Vagy most abszurdum leírni azt, hogy Darth Vader Luke apja? :D