106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mondjuk, nekem ez kifejezetten tetszik - az amcsi trailerekben meg ott van minden, majdnem-szinte meg sem kell nézned a filmeket.
-
Bírom ezeket a japó semmitmondó trailereket. Pár jelenet, meg zene de marhára nem derül ki belőlük miről is szól az adott film. -
Ha nem szempont, hogy 3D rendered legyen, akkor meg mint égen a csillag, annyi jó animált (jellemzően japán gyártású) cuccot sorolhatnánk.
Akkor ugyanis az egyéni preferencia tud csak szűrni, de még így is érhetik az embert kellemes )cím, előzetes sztori alapján rossznak ítéltből kiváló anyag lesz) vagy éppen kellemetlen (alapsztori váz, szereplők, stb. után a "nem hibázhatnak" érzés, végül csalódás) meglepetések. -
Saint Seiya: Legend of Sanctuary
Igen a 2004-es Appleseed meg a 2007-es Appleseed Saga: Ex Machina van még.
Elég lenne ha csak mondjuk a GITS2 szintjét tudnák hozni látvány ügyileg
nem kell full 3D, csak a sztori legyen jó az a fő lényeg.
-
Valószínűleg, nekem is más lenne a véleményem, és nem 9/10.
Csak utána vettem meg az Appleseed DVD-t, és utána láttam a jobbnál jobb sorozatokat is, meg rendereket is, ugye. -
Nekem is, de nem tudom mikor lehetett. Szerintem 2009 környékén, mikor megjelent itthon. Akkor nem tetszett, de lehet hogy most mást mondanék :D -
Én bírtam - egyike volt azon animéknek, animáltaknak, amiket akkoriban néztem meg, mikor még nem kezdtem sorozatokat lesni. [ugye most már 371 cím van a MAL-on, ami ~300 tényleges, különálló mű]. -
WOnderful days. Csak arra emlékszem belőle, hogy borzalmas volt. Nem is tudom mikor láttam, jó régen.... -
Vigyázni kell - az "Appleseed Alpha" nagyon magasra tette a lécet.
Hasonlóan animált [nem 2015-ös render minőségek!]:
* Resident Evil: Degeneration movie (animált - render)
* Resident Evil: Damnation movie (animált - render)
* Karas movie (animált - render + rajzolt)
* Vexille: 2077 Nihon Sakoku move (animált - render)
* Wonderful Days movie (animált - render + rajzolt)
-
Az nem nagyon Disneyis? -
Titan A.E. -
A R_Evilök megvoltak, láttam a SP_cptHarlockot is. A Tekkent nem bár ismerem, de az inkább ilyen verekedős, nem? Mindenesetre ezért nem volt kedven még letölteni. A FF-ból viszont nem tudtam, hogy kettő van, köszi a tippet. A 2004-es Appleseedet szintén ismerem de nem láttam, tervbe van véve jó ideje, de mindig megfeledkezek róla. Viszont elsősorban képileg olyasmit szeretnék, mint a 2014-es Appleseed, vagy a FF.
Mondok én is kettőt - hátha. Az egyik a Starship Troopers Invasion , a másik a Vexille . Utóbbi érdekes keveréke kétféle animációs stílusnak ill technikának. A karakterek arca olyan stílusban van ábrázolva mint a 2004-es-, a teste, a gépek, környezet elemek, stb meg mint a 2014-es Appleseed. Vagy valami ilyesmi, sajnos nem tudom normálisabban megfogalmazni.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.03.21. 16:37:45 -
a legjobb 3D-s film, amit eddig láttam. Persze nem volt így nehéz, de azt is nagyon jól kihasználták. Nagyon fasza lett, tényleg.... -
Prof William #92756 A "Space Pirate Captain Harlock," - nagyon komoly. A grafika és a csatajelenetek elképesztőek! -
Van egy 2004-es Appleseed is, az is ilyesmi. Aztán Tekken: Blood Vengeance, Space Pirate Captain Harlock, Resident Evil Degeneration és Damnation, Planzet. Mást most így nem tudok. FF-ből mindkét film meg volt?
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.21. 16:18:23 -
Ezt láttam én is, tetszett is. Ilyeneket tudsz még mondani? Mármint ami képileg ezzel a technológiával készült, nem stop motion, nem is cell shaded, hanem mint ez az AA, vagy a Final Fantasy mozifilm.
Szerk.: bárki, aki tud az Appleseed Alpha, vagy a Final Fantasy mozifilmhez hasonló scifi animációt ne tartsa magában, megköszönném!
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.03.21. 16:12:33 -
Mentol #92753 Na, kíváncsi vagyok, mit mondanak majd a fülessapkás "színészi játékáról"? -
Appleseed Alpha
Köszi iminek az "ajánlást".
Egész fasza volt. A rövid 1,5 órában nem sokat fejtettek ki a világból vagy a karaktereiből, de ettől is volt olyan érdekes. Pont annyit tudtunk meg mindenkiről, amennyit kellett. Bár gondolom ez köszönhető annak is, hogy valamennyire az Appleseed ismerőinek is szólt a film. Ők jobban ismerik a karaktereket, mint az új néző, így nem is kellett annyira bemutatni őket. A látvány oda vert, nagyon jól nézett ki, főleg a végén a nagy behemóttal. A nagy totáloknál fantasztikus volt. Viszont az elején a dialóg olyan statikus volt. Lehet, hogy csak a szinkron miatt, de lehet a túlzott expozíció az oka....
6/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.03.21. 12:43:42 -
Szerintem is.
Nem volt a karakterének igazán sok oldala. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #92748 A filmmel nekem sem volt semmi bajom, teljesen nézhető volt, de ez a színészi játék nagyon rossz volt. Ha pedig direkt ezt mondták neki hogy így játsszon, akkor a rendező nem volt az eszénél.
Ez nem hiteles színészi játék volt (mert lehetett volna jól is eljátszani) hanem csak szimplán rossz. -
[2015] - (imdb) - "Ip Man 3" - 8/10
(2016.03.20) (105 perc, kínai)
Tetszett. Izgalmas is volt, annak ellenére, hogy nem végigpüfölték a sztorit.
Donnie-nak egyedül a szomorúság kifejezése nem megy.
-
Mentol #92746 Srácok! Lehet, ez volt a feladat?
(nem tudom mi baj volt vele, de engem lekötött arra a x órára a Jupiter Ascending) -
karajjj #92745 Az 5. hullám
Ez meg mi volt? Úristen, de régen láttam ennyire borzasztó filmet. Tisztában voltam vele, hogy y.a. sztori, de ekkora logikátlan f*shalmazra nem számítottam.
értékelhetetlen borzalom/10 -
Az engem is irritált... -
Prof William #92743 Ha már a színészi játék.
Eddie Redmayne szerintem élete LEGBORZALMASABB színészi alakítását nyújtotta ebben a filmben.
Amilyen jó volt a Mindenség Elméletében, meg a Dán Lányban stb. annyira rossz volt itt.
A színészi repertoárja kimerült a következő két dologban...
A film 90%-ban álmatag belőtt, fejjel beszélgetett halk susogó hangon, amit néha megszakított 1-1 idegbeteg felüvöltéssel.
Pedig jó színész, de most vagy ennyire letojta a szerepét, vagy a Wachowski nővérkék adták neki az instrukciókat, hogy így kell jól "játszania"...
-
Jupiter Ascending
Nem volt ez rossz. Látványos volt, de a színészi játék hanyagolható.
Egy délutáni mozinak jó.
7/10 -
Super 8
Ha túl teszi magát az ember a kötelező hülyeségeken (főleg a katonákon.. te jó ég..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!) egész kellemes kis mozifilmet kapunk. A kölykök története teljesen lekötött, a játék tűrhető volt, a látvány meg JJlensflare.persze, ott az ufo a városban aki a kis kockákból hajót tud építeni. Nehogy elszállítsuk onnan.. nem sőt, inkább még vigyük be neki szép nagy piros kamionokon.. meg ha látjuk, hogy ha lövünk rá rakétákat, azokat képes eltéríteni, lőjünk ki még rá vagy 200-át, hátha a végén minden elpusztul a városban a lényen kívül
Jó időtöltés volt, talán ha kicsit kevesebb az akció és több a nosztalgia még jobb is lehetett volna, de így is megér egy megnézést. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NE linkelj Posztereket, DVD borítókat vagy a hozászolásod törölve lesz.
Két hiba is van az aláhúzott szóban... majd valaki javítsa már... olyan igénytelen egy hibás kiírás egy topik felett. -
A tai chi harcosa
Én nagyon bírom Keanut, de ez nagyon fos volt. Persze, mint színész nem egy nagy durranás, de szeretem a filmjeit, mert általában jól választ szerepeket. Olyan karaktereket, akiket a képességeihez mérten jól el tud játszani. És mint ember nagyon szimpatikus. De ez gyenge próbálkozás volt. Gondolom szerette volna kipróbálni magát valami negatív szerepben és még csak nem is ez a baj. A történet túl egy síkú és unalmas ahhoz, hogy lekösse a nézőt. Amit ki lehet emelni és látszik is rajta a törődés, azok a bunyók. Jól koreografált verekedések hozzá értő emberekkel. De ennyi... Azért nem csoda, hogy nem adtak filmet a kezébe azóta.
3/10 -
Krampusz:7/10
Ez sem volt rossz film,simán jó szerintem.Krampusz többet is mutathatták volna,elég jól nézet ki a pofája :D -
Moonwalkers: 7/10
Idióta film volt,de a jó értelemben.Volt pár rész ahol szakadtam a röhögéstől. -
Tudom, nem zenetotyik, de ha valaki megnézi a filmet [és ha látta], az biztosan értékelni fogja = ezt az albumot érdemes beszerezni: MONO...Hymn To The Immortal Wind - [2009].
Szerk.: ez adja ugyanis a soundtrack nagy részét [a harsány hangulat aláfestő kórusos mű kivételével].
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.18. 14:29:11 -
[2015] - (imdb) - "Riaru onigokko" - 7/10
(2016.03.17) (86 perc, japán)
A felütés valami 1 bites horror sejtet, hogy aztán átváltson valami őrületesen anime film- vagy sorozat trashbe, és egyszerűen nem tudtam másként végignézni. Az egész ordít egy animált feldolgozásért.
Az érdekes nevű, nyurga Reina Triendl pedig bármit kérhetne tőlem. Még így is, hogy vén fütyi vagyok hozzá képest.
Meg kell vallani, a CGI-vel "japánosan" bántak - kicsit oda is figyeltek, meg nem is (mintha direkt csinálták volna sajtosra, és persze nem dollár milliókból) -, nem sajnálták a (nem izzadságszagú) fanservice-re sem az energiát (ehhez az AKB48-tagok*** asszisztálása maga volt a csúcs), és amit vézna, majdnem-flat chest Reina hozzátett ehhez az arcával... nem kérdés, hogy ő vitte a hátán a cuccot.
Bárkinek, de jó szívvel leginkább animéseknek, és gémereknek ajánlom. Ők biztosan fognak értékelni benne dolgokat.
Imádtam a végét és a vége dalt.
//*** - Reina Triendl: http://reina-triendl.jp/
//*** - Mariko Shinoda (AKB48): https://mariko.fanmo.jp/
//*** - Erina Mano: http://www.just-pro.jp/talent/actor-talent-model/mano_erina/
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.18. 12:07:34 -
Így van, CGI fejlődése miatt láthatsz olyan dolgokat amik eddig csak álmodban, ha nem tetszik ott a színház.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.18. 09:48:10 -
Mad Max nagyon jo lett CGI ileg.A tuzes hurrikanos reszen kivul egyikotok se tudna megmondani, hogy hol van CGI. Pedig a film osszes hattere CGI. Nem sziklak kozott autoznak. Az mind CGI. (na jo, talan nem mind de a lenyeget ertitek)
Ha valami meglep, hogy CGI es nem igazi azzal szerintem nincs baj. Inkabb annak kene orulni, hogy egyre jobb a CGI. Ha nem tetszik a CGI akkor nezzel magyar akcio filmeket -
Sajnos egyre több filmnél látni, hogy szinte minimális váltztatásokkal csinálnak egy remaket vagy egy folytatást ami ugyan olyan mint az eredeti csak mndjuk 30 évvel ezelötti és az akkori célközönség szószerint kihalt már igy ujra eladhatják ugyan azt minimális változtatást ezközölve a forgatókönyvön csak a látvábyon változtatnak az már hab a törtán ,hogy van hogy nem az előnyére válik ez, mert sajnos a CGI bármennyire fejlett ,még mindig érződik rajta a müvi hatás, főleg a komplexebb dolgoknál a rombolások robbanásoknál és a karakteranimációknáll ruhaszimulációnál.
És ha csak nem egy magas költségvetéssel készült filmről beszélün akkor bizony ez meg fog látszódni.
Nem hiába sokkal realisztikusabb kinézete lett az utolsó SW filmnek is amit makettokkal és valós robbanásokkal vettek fel mint a 007es filmben is.
Amikor 2001ben a spirit within alkotást láttam akkor ámultam a dolgokon ,de 15 év alatt vannak részek amik nem fejlődtek ennyi idő elteltével arra gondoltam már tényleg észrevehetetlen lesz ,de még várat ez magára. -
Seten #92731 Azt az 1907-es fertályórás "demo"-t nem nevezném filmnek. ;) -
Azért a Mad Max-ben sokat dobott a dolgokon, hogy azokat az autókat ténylegesen megépítették, Hardy tényleg ki volt feszítve az autó elejére, nem pedig csak bámult a zöld háttér mellett... :)