1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Sajnos egyre több filmnél látni, hogy szinte minimális váltztatásokkal csinálnak egy remaket vagy egy folytatást ami ugyan olyan mint az eredeti csak mndjuk 30 évvel ezelötti és az akkori célközönség szószerint kihalt már igy ujra eladhatják ugyan azt minimális változtatást ezközölve a forgatókönyvön csak a látvábyon változtatnak az már hab a törtán ,hogy van hogy nem az előnyére válik ez, mert sajnos a CGI bármennyire fejlett ,még mindig érződik rajta a müvi hatás, főleg a komplexebb dolgoknál a rombolások robbanásoknál és a karakteranimációknáll ruhaszimulációnál.
    És ha csak nem egy magas költségvetéssel készült filmről beszélün akkor bizony ez meg fog látszódni.

Nem hiába sokkal realisztikusabb kinézete lett az utolsó SW filmnek is amit makettokkal és valós robbanásokkal vettek fel mint a 007es filmben is.

Amikor 2001ben a spirit within alkotást láttam akkor ámultam a dolgokon ,de 15 év alatt vannak részek amik nem fejlődtek ennyi idő elteltével arra gondoltam már tényleg észrevehetetlen lesz ,de még várat ez magára.