106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ha valakinek jó a kilopott verzió vagy a release, de agyontömörítve...
  • Bokafix2
    Ezt még csak torrentezni sem fog kelleni, amint megjelenik úgyis szétdobják az összes nagyobb onlinefilmes oldalra...
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony - én is csak arra használom, hogy ott kinézzem magamnak, ami érdekel, és megpróbáljam máshol beszerezni.

//Ja, és ha akad jó angol felirat, akkor azt onnan, de ha nem - mint pölö a My New Sassy Girl-höz -, akkor várok, vagy keresek máshol.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.28. 18:56:25
  • LasDen #93925
    bár ennél nem kell aggódni, de vannak olyan ázsiai filmek, amik elég peremen vannak fordításilag. Ha van, akkor csak 1 verzióhoz van, találd meg azt az egyet seeddel. Vagy ott van még avistaz, ahol meg 20-80 gigás filmekkel dobálóznak és akkor töltsd vissza 5 leech mellett...
  • vérpocok
    nem kell azonnal, de ha kijön torrentre ált. jön egy idő után a felirat is
  • IMYke2.0.0.0
    De, gondolom, azt is szeretnéd, hogy legyen hozzá angol / magyar felirat helyből, azonnal...
  • vérpocok
    engem pl. nem az itteni bemutatása érdekel... megelégszek egy torrenttel is : )
  • IMYke2.0.0.0
    Én hiszem, hogy be lesz mutatva.
    Azt viszont bátran merem kétségbe vonni, hogy idén.
  • LasDen #93920
    ahogy általába... Bár azért kavart annyi vizet is nyugaton, hogy azt hihetné az ember, hogy bemutatná valaki...
  • mégvadabbdisznó
    Eye in the sky

Izgalmas, feszültséggel teli film, ahol közrejátszik a politikai érdek, a jogi következmények és a morális elvek... ezek sűrűjében próbálnak megoldást találni egy válsághelyzetre amelynek keretében rábukkannak egy öngyilkos merényletre készülő terrorcsoportra Nairobiban akik épp többszáz embert készülnek eltenni láb alól... rájuk is küldenének egy rakétát, de a műveleti területre téved egy kilenc éves kislány és leül kenyeret árulni... innentől lesz érdekes. 7/10
  • IMYke2.0.0.0
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sadako_vs._Kayako

"It was released on June 18, 2016 in Japan, with no announcement made about a western release."
  • Kandurex
    Hali,

A Sadako vs. Kayako -t nem adják az EU-ban?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.28. 18:25:09
  • Synchronous
    "Csak hogy tudd, kiszámoltam: már csak 137 millió ilyen tölcsért kell eladnom, és leelőlegezhetem az új kamiont..."

arrivederci Bud
  • TBTPumpa
    Húú, ez most megrázott. Nem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezhet. Márciusban még olyan jó egészségnek örvendett.
    Hatalmas kedvencem volt, nagyon sajnálom, hogy ő is elment. A(z olasz) filmipar egyik legnagyobb alakja volt, rengeteg jó filmet köszönhetek neki.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.28. 10:09:42
  • Prof William
    Nyugodjék békében!

Gyerekkorom egyik nagy színésze volt!
  • n000rbi
    Maximálisan egyetértek, de még hozzátenném az "Én a vízilovakkal vagyok!"-ot a listához. A Hill nélküli filmjeiből pedig az Aranyeső Yuccában az abszolút favorit.

Örök kedvenc marad.
  • Amiga
    Különben dühbe jövünk - 10/10
    És megint dühbe jövünk - 10/10
    Kincs, ami nincs - 10/10
    Nyomás utána! - 10/10
    Nincs kettő négy nélkül - 10/10
    Bűnvadászok - 10/10
    A Piedone-életmű és Carlo Pedersoli teljes munkássága - 10/10

R.I.P. Bud Spencer!
  • mégvadabbdisznó
    a pisztácia kifogyott... :(((( nyugodj békében Carlo
  • n000rbi
    Nyugodjék békében.
  • ReszegKoldus
    Top 3 Kedvencem
    Nyugodjon békében.
  • dartonite
    A Puffin adjon Neked erot es mindent lebiro akaratot :((

Sir a lelkem, imadtam a filmjeit.
  • Tyler1
    Hihetetlen mennyi generációt szórakoztatott/szórakoztattak. És közben megmaradt egy egyszerű, szerény, kedves kisembernek.
    Nyugodjon békében.
  • Kongy
    Épp a napokban volt egy cikk, ahol bizonyította, hogy ő vezeti a saját facebook oldalát... RIP.
  • ProGabe #93905

Elmondhatatlanul sok-sok-sok felejthetetlen es foleg szorakoztato pillanatot adott gyerekkoromtol egeszen mostanaig, nyugodjek bekeben!
  • argo001
    Nyugodj békében, Charlie Firpo!
  • El Protector
  • Jim Morrison
    Meghalt Carlo Pedersoli/ Bud Spencer

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.27. 22:29:47
  • LasDen #93901
    Egyre durvább Leto misztifikálása :D még pár hónap és már Cuthuluval is megküzdött a Suicide Squad forgatásán... :DDD
  • tigeroo
    én kinézem belőle
  • IMYke2.0.0.0
    Jared Letóból én sok mindent kinézek, de ezt már nem.
    Neki is oda kell már figyelnie arra, hogy mit művel zenészként és színészként.
  • Seth
    Ez tuti kamu
  • Tyler1
    Szerencsére kellően "beteg" embert találtak Joker szerepére

• kutyakiki81
  • hiper KOCKA
    Never Back Down: No Surrender 2016

Mindenki kedvenc bunyós fekája szuperlassított effektekkel megtűzdelve picsázza el a fehér konkurenciát ebben a pörgős, adrenalinban tocsogó akciófilmben. A sztori szokás szerint nincs túlbonyolítva, és a rendező biztos nem vizsgázott a Gauss-Osztrogradszkij féle integrál-redukciós tételekből, viszont bunyó terén olyan koreográfiát nyújt, ami még éppen nem sérti a szemet... tehát tűrhető.

Mindössze annyi a lényeg hogy bajnokságokat kell nyerni pénzért. A lakókocsija pár négyzetcentiméternyi klausztrofobikus szorításában élő niggerünk nem tud ellenállni az ajánlatnak hogy némi lovettáért cserébe létrára másszon és szétrúgja a 2 méter 628 centis eiffeltorony picsáját... fair meccsnek tűnik.

De hősünk fehér pólójára rengeteg kínai írásjel van felvésve amit komolyan kell venni, és különleges harci technikái is vannak amiket csak ő tud, egyszóval jó sok woodoo-s szarsággal készül a nagy összecsapásra, a csí minden energiáját összegyűjtve a körmeibe, hogy egy kínálkozó ziccer esetén azonnal leszedálja barom ellenfelét. A barom itt szó szerint értendő, mert a csávó testi erő kifejtésén kívül másra nem nagyon képes.

De nem kell megijedni, van bunyó bőven a nagy meccs előtt is, White minimum egy utcányi tagot vasal ki a végjátékig + még egy néger bulát is... mondjuk őt nem kivasalja csak lefekteti.
    A küzdelmek viszik el a hátukon a filmet, mert ennél az egy dimenziónál ebben sokkal több nincsen, szóval felejtsük el a karizmatikus színészi játékokat, a remek fordulatos sztorikat, vagy a baró cgi effekteket.

Viszont cserébe kapunk irdatlan pofonokat, anabolikus szteroidot vacsorázó puffasztott gyurma gyurkákat, és szép helyszíneket, merthogy Thaiföld a forgatási helyszín. Ennél több erénnyel nem lehet méltatni a Never Back Down 3-dik részét viszont számomra a széria legjobb darabja volt.

6/10
  • gombabácsi
    én az ilyen filmeknél nézés közben nem emlékszem mi volt 20 perce :)
    mint a szuperhősfilmek esetén :)
    pl az amerika kapitány legutóbbi meg az x men legutóbbi film esetén nem vagyok benne biztos hogy melyikben melyik jelenetek voltak, illetve abban sem hogy ez vajon 1 film volt vagy 2? :)
  • Kandurex
    Függetlenség napja 2

5/10
  • Bokafix2
    Nem, ez a Lake Placid egy irtó gyenge krokodilos horror volt, kb. fél órát bírtam nézni.
  • LasDen #93891
    Má aszittem, hogy a '80-as amerikai jéghoki válogatott (Csoda a jégen, lake placidben játszották a meccset) csapott össze az anakondával. Azért az se lett volna semmi...
  • hiper KOCKA
    Lake Placid vs Anakonda 2015

A versus filmek virágkorukat élik... eredeti ötlet hiányában elkezdtek kultikus gonoszokat közös ringbe tenni. Minek egy új karaktert megalkotni, pénzt és időt ölni bele, felépíteni köré egy világot... á mi a francnak...? Szedjünk elő 2 ismert rémséget aztán hadd inzultálják egymást.. hátha kiizzadják azt a pár dolláros gyártási költséget.

Jelen filmünkben a kék sarokban az anakonda, egy első rész után meredeken lefelé ívelő széria autópálya hosszúságú kígyója, a piros sarokban pedig a Lake Placid című borzadály agresszív krokija foglal helyet. Lényegében a színvonalra előre számítani lehet, így nem vág annyira mellbe, de akármennyire is akartam nem lehet sírás nélkül végignézni ezt sem.

Kezdjük a szereplőkkel: kb. mindegyik felejthető sőt idegtépő. Van benne egy kempingező egyetemi lányszövetség, valami Delta Kappa nővérek, és mikor a kígyó először összecsap a krokodillal a szemük előtt, ők a fa tövében leordítják a törzsról a mohát... (a futást még nem találták fel?)
    A seriffhelyettes a saját árnyékától is megijed, az orvvadász dagadt hipszter pedig azt próbálja beadni a vadőrnek hogy a furgonja platójára kötött szarvas nyakonlőtte saját magát, felmászott a furgonra majd odaszíjazta a testét. Fasza... vártam hogy a vadőr hátha elhiszi, de nem... azért őt ennél keményebb fából faragták minthogy ilyesminek bedőljön. Ekkor tekintettem ki először az imdb-re hogy nem-e vígjáték a besorolás, de nem... pedig ha az lenne, még díjaznám is.

Az őrült tudósok, akik mutánst csináltak az állatokból egy kamion belsejében tették mindezt benne a mutáns kígyóval és a több tonnás krokival... csoda hogy elfértek.
    A seriff egy jó 40-es milf, de a hangja egy az egybe Tina Turneré. És olyan baszott kemény, hogy a krokodil felvágott gyomrából kihúzott telóval csinál szelfit. A helyzet magaslatán álló tudóscsapat egyébként ugyanazzal az altatólövedékkel üldözi a krokodilt, amely már a kamionban sem hatott, merthogy az állat idejekorán felébredt és mortal kombatot rendezett a belső térben. Egyszóval kb. minden szereplő tökfacsaróan hülye, de legalább hamar eltűnnek a vászonról.

A CGI-ről nem szeretnék írni, egyszerűen nincs szívem tovább alázni a filmet. A mutáns soktonnás krokodil egyébként olyan fineszes, hogy elbújik egy garzonlakásban (ahová nem tudom hogy fért be) de ez még hagyján mert az ágy alá!! bújik... na ezt hogy?
    És ami külön poén, hogy benne van Robert Englund (Freddy Krueger/Rémálom) és a csonka keze végén hegyes kampó van... :D Gondolom ez csak véletlen.

De van még ebben a filmben annyi baromság hogy kifogyna a fekete tinta a szövegszerkesztőből, ha le akarnám írni mindet. Szóval röviden: ez a film sem váltja meg a világot.

1/10
  • LasDen #93889
    a Bram Stoker féle Draculát (1992) szokták emlegetni mint az utolsó nagy cgi nélküli filmet...