1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    Lake Placid vs Anakonda 2015

A versus filmek virágkorukat élik... eredeti ötlet hiányában elkezdtek kultikus gonoszokat közös ringbe tenni. Minek egy új karaktert megalkotni, pénzt és időt ölni bele, felépíteni köré egy világot... á mi a francnak...? Szedjünk elő 2 ismert rémséget aztán hadd inzultálják egymást.. hátha kiizzadják azt a pár dolláros gyártási költséget.

Jelen filmünkben a kék sarokban az anakonda, egy első rész után meredeken lefelé ívelő széria autópálya hosszúságú kígyója, a piros sarokban pedig a Lake Placid című borzadály agresszív krokija foglal helyet. Lényegében a színvonalra előre számítani lehet, így nem vág annyira mellbe, de akármennyire is akartam nem lehet sírás nélkül végignézni ezt sem.

Kezdjük a szereplőkkel: kb. mindegyik felejthető sőt idegtépő. Van benne egy kempingező egyetemi lányszövetség, valami Delta Kappa nővérek, és mikor a kígyó először összecsap a krokodillal a szemük előtt, ők a fa tövében leordítják a törzsról a mohát... (a futást még nem találták fel?)
    A seriffhelyettes a saját árnyékától is megijed, az orvvadász dagadt hipszter pedig azt próbálja beadni a vadőrnek hogy a furgonja platójára kötött szarvas nyakonlőtte saját magát, felmászott a furgonra majd odaszíjazta a testét. Fasza... vártam hogy a vadőr hátha elhiszi, de nem... azért őt ennél keményebb fából faragták minthogy ilyesminek bedőljön. Ekkor tekintettem ki először az imdb-re hogy nem-e vígjáték a besorolás, de nem... pedig ha az lenne, még díjaznám is.

Az őrült tudósok, akik mutánst csináltak az állatokból egy kamion belsejében tették mindezt benne a mutáns kígyóval és a több tonnás krokival... csoda hogy elfértek.
    A seriff egy jó 40-es milf, de a hangja egy az egybe Tina Turneré. És olyan baszott kemény, hogy a krokodil felvágott gyomrából kihúzott telóval csinál szelfit. A helyzet magaslatán álló tudóscsapat egyébként ugyanazzal az altatólövedékkel üldözi a krokodilt, amely már a kamionban sem hatott, merthogy az állat idejekorán felébredt és mortal kombatot rendezett a belső térben. Egyszóval kb. minden szereplő tökfacsaróan hülye, de legalább hamar eltűnnek a vászonról.

A CGI-ről nem szeretnék írni, egyszerűen nincs szívem tovább alázni a filmet. A mutáns soktonnás krokodil egyébként olyan fineszes, hogy elbújik egy garzonlakásban (ahová nem tudom hogy fért be) de ez még hagyján mert az ágy alá!! bújik... na ezt hogy?
    És ami külön poén, hogy benne van Robert Englund (Freddy Krueger/Rémálom) és a csonka keze végén hegyes kampó van... :D Gondolom ez csak véletlen.

De van még ebben a filmben annyi baromság hogy kifogyna a fekete tinta a szövegszerkesztőből, ha le akarnám írni mindet. Szóval röviden: ez a film sem váltja meg a világot.

1/10