Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja amúgy a lenti poszter fék. Ez az igazi:

Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.18. 22:23:17
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azutan nem sok baber termett neki azon a teren:) Viszont szinkronszineszkent zsenialis lett.
Plusz 2009-ben Emmyre jeloltek kapott Darth Bane megformalasaert a Clone warsban:)
Utoljára szerkesztette: Bucser, 2015.10.18. 22:08:03
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Senkitől nem tudok egy komolyabb szerepet vagy filmet megemlíteni. Most is csak azért vették le őket a polcról mert forgatják az új részeket, különben a kutya se foglalkozna se Hamillal se Fisherrel, se a többiekkel.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
további döbbenetek:
Travolta lett volna eredetileg Forrest Gump, de mivel nem vállalta Tom Hanks-nek jutott a főszerep.
Jake Gyllenhaal kapta volna az Avatar főszerepét, de ő inkább Perzsia hercegét választotta. (gratula neki)
Az első X-men filmben Russel Crowe lett volna Rozsomák, de nem tudtak megegyezni mert Crowe túl sok pénzt követelt a szerepért. Így lett Hugh Jackman-é.
Sean Connery lett volna Gandalf Ian McKellen helyett a Gyűrűk Urában.
Tom Selleck kapta volna eredetileg Indiana Jones szerepét de már aláírt a Magnumhoz.
Nicholas Cage szerepelt volna a Pankrátorban Rourke helyett viszont meghátrált mert úgy érezte nincs ideje felkészülni.
DiCaprio játszotta volna Patrick Bateman szerepét az Amerikai Pszicho-ban, de túlságosan félt a negatív reakcióktól ezért nem vágott bele. Ezután jött Bale.
Lance Henricksen lett volna eredetileg a Terminátor, de a fizikuma nem volt meg hozzá így Arnoldot választották a szerepre... még jó.
Dustin Hoffman visszautasította a Keresztapa egyik főszerepét, ezért Al Pacino írt helyette történelmet.
Will Smith-nek tálcán kínálták a Mátrix főszerepét, de mivel fel sem fogta miről szól az egész film, így visszautasította.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Aki búj, aki nem - 2003
Horror
Mégis megnéztem. Se nem jobb, se nem rosszabb mint az első széria. Nagyon valószínű, hogy a harmadik rész kihagyom.
(szerk.: az első rész 2001-es, tévesen írtam.)
:)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A csajnak a botja meg olyan, mintha neki is lenne rajta egy vörös fénykard sugár :D
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.18. 15:50:33
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Kézikamerás film. Srácok bejutása az 51es körzetbe. Elég jól indul, de amikor már bejutottak, na onnantól már nem tudnak mit kezdeni a gondolatokkal a rendezőék meg az iróék aztán túlpörgik. Egyszer meglehet nézni :) meg én amúgy is szeretem a témát.
Ha tudtok jó UFO-s, idegenes filmeket párat írhattok.
(2015.10.17) (104 perc, brit)
Lassú volt - ahogy a történetben 93 éves Sherlock Holmes (Ian McKellen) is az volt, aki 35 évnyi távolságból próbálja összerakni egyetlen megoldatlan ügyének részleteit a szenilitással harcolva. Utóbbi ellenszeréért - a dél-amerikai sárgafa (Xanthoxylum americanum) leveléből készült főzet és lekvár - egészen Japánig képes elutazni, Tamiki Umezaki meghívására (Hiroyuki Sanada), ahol egy újabb, személyét is érintő eset rajzolódik ki előtte.
Hogy a több mint 30 évvel korábban tragikusan végződő ügy végére pontot tehessen, minden erejét és emlékét össze kell szednie. Ebben segít neki a vidéki élet, a méhek gondozása, és a házvezetőnőjének (Laura Linney) kisfia.
A filmet reklámozó trailer annak idején pörgősebbnek adta el a sztorit. Viszont Gandalf bácsiért és a Sherlock miliőért már megérte végignézni.
Akcióra éhezőknek, és az öregségtől irtózóknak nem ajánlom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Horror
Nos, a film megtekintése után nem tudtam eldönteni, hogy ez komoly vagy paródia. Komolynak túl komolytalan viccesnek meg nem nevezném.
A filmnek egyébként vannak jobb pillanatai, de inkább felejtős kategória. Nem tudom megnézem e a második részét.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.17. 23:01:55
Horror
Tegnap este egy klasszikus, alig ismert horrort kerestem, találtam és nagyon jól szórakoztam.
Edgar Allan Poe álltal írt novella az alapja a filmnek (Elsietett temetés), és szerencsére a film tökéletesen szállítja a Poe által megszokott borzongást és nyomasztó légkört, hiszen ki ne érezné át, ki ne rettegne attól, hogy élve eltemetik.
Klasszikus, kötelező, annak, aki el tud vonatkoztatni azon, hogy a mű 1962-es, ezért az "effektek" néhol mosolyogtatónak hathatnak..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jó sok része volt...
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.10.17. 12:53:22
"A South American gunrunner uses an island in Hawaii as his base of operations. A squad of beautiful government agents is sent to put him out of business."
Itt a trailere
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.17. 12:33:33
Hátha segít ez.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.17. 12:29:08
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
omfg, ez igen. igazi horror volt, hangulatos korban, hangulatos zene. mesésen beteg volt. ilyennek kellett volna lennie az álmosvölgy legendájának a filmben :)
brutális, beteg, undorítóan elbűvölő film.
Tartom továbbra is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezek a szerepek kb. Justin Timberlake-nek valóak, arra elég, hogy moziban maradjon a neve, de színészileg abszolút semmi kihívás. Ezt csinálja évek óta. Agyatlan vígjáték, vagy agyatlan akciófilm. Semmi komoly nem fűződik a nevéhez az elmúlt kb. 5 évben.
A koncepció jónak tűnt, talán igényes kezekben jó film is készülhetett volna belőle. Sem a sztori, sem a karakterek nem kidolgozva, az első fél órában már le is lövi végső "csavart", és a köztes időben sem parádézik izgalmas és váratlan cselekménnyel. A tudományt természetesen kínosan a szőnyeg alá seperték, úgyhogy konkrétan semmivel nem kezdtek semmit.
Felejthető alkotás.
Ryan Reynoldsról pár éve azt, hogy hittem rá megy majd a komolyabb szerepekre, de továbbra sem akar kinőni a popcorn sztárságból. Kár érte.
Egy bevállalós ember és egy nem mindennapi mutatvány... kb. ez a lényege ennek a filmnek, amely valós alapokból építkezik, hiszen Philippe Petit francia kötéltáncos életét és mutatványait tárja elénk. Ő volt az, aki 1974-ben a World Trade Center egyik tornyának a tetejéről átsétált a másikra.... kötélen.
Egyébként a filmvégi séta a kötélen vagyis az uccsó 20 perc, lélegzetelállítóra sikerült... ha más miatt nem is, ezért mindenképp megéri megnézni a filmet.
Az első másfél órára már nem lehet ugyanezt elmondani, mert van üresjárat is bőven, és a kötelező közhelyektől sem mentes a film... de végül is én eltekintettem ettől, mert ez egy életrajzi drámának lett szánva, és nem kell hogy minden perce állkoppanós legyen. De a filmvégi jelenetet tényleg odarakták... az belenyom a székbe, főleg ha a 3D-t és a mozit választod az otthoni megtekintés helyett. Tériszonyosok inkább kerüljék.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szerintem az öreg újabb filmjei közül magasan a legjobb. Nyomasztó, rátelepedik az emberre. A záró képsorok után csak bámultunk ki a fejünkből még pár percig. Nem értem az imdb pontszámot, valószínűleg sokan lángszórót és zombiinváziót vártak.
Nekem ez 8/10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Éjféli játszama - (1994)
Horror - Krimi
Dán horrornak írják, de szerintem igazából krimi, abból is a belépőszintű kategóriába sorolnám. Kellően izgalmas ahhoz, hogy ne kapcsold ki, viszont semmi olyannal nem operál, ami kiverné a biztosítékot. Maga a film lassan építkezik, nem kapkod, ez nagyon tetszett benne, akárcsak a története, már maga az alap érdekes, nem sok film helyszínválasztása esik hullaházra, és ez már magával húzza a komor hangulatot.
Színészekkel nem volt gond, hozták, amit kellett (Nikolaj Coster-Waldau szereplése meglepett, nem tudtam, hogy játszik ebben a filmben).
Egy nagy baja van viszont, ami krimiknél és thrillereknél sarkalatos pont szerintem, mégpedig, hogy a film felétől szinte sejteni lehet ki a gyilkos. Ettől eltekintve kellemes kikapcsolódás volt, bár horrort szerettem volna nézni, nem bántam meg, hogy hegy nem kapcsoltam le a felénél.
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.15. 08:34:18
#90836 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként számomra nem adott hozzá, hanem inkább elvett belőle az ultimate cut, nem sok értelmét láttam a kalózos animációs részletnek, amit a sarki újságárusnál a négus gyerek által olvasott képregény megelevenedett formájaként látunk. A director's cut megtekintése viszont egyértelműen ajánlott, mivel rengeteg bónusz (nem csupán látványosabb és brutális) jelenetet tartalmaz az "alap" mozis verzióhoz képest.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.