106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #105648 Uhhhh. Ezek az oldalak mennyire megbízhatóak? A filmek minősége milyen? Én még életemben nem néztem így filmet (csakatorrent). -
Ja ezt mar lattam. Felejtheto. John Wick sokkal erdekesebb volt. -
Csak en vagyok beleszerelmesedbe a nagy szemeibe? Mondjuk inkabb fiatalabbkent tetszett. -
Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gugli első találatai zömével sarki zöldséges tékák az elején
https://www.google.com/search?q=%22Polar%22+-+2019+online -
Mentol #105644 Hát ez nincs a tékában. -
A hozzám hasonlóknak, akik nem magyar címmel és nem Netflixeznek: "Polar" - 2019 -
caps lock #105642 Szélsőség.
Mads Mikkelsen főszereplésével. John Wick ehhez képest kiscserkész. Netflix. Nézzétek, kurv@ jó. -
kutyakiki81 #105641 M3gan
Chucky meets Terminator. Semmi olyan amit ne láttunk volna már máshol, a bodycount is nagyon karcsú, de mégis végig szórakoztató B film. De ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
6/10 -
viizo #105640 A Menü (The Menu)
Kellemes meglepetés, mi több: kifejezetten jó. Mindezt annak ellenére, hogy személy szerint a filmben is látható szintű fine dining-ot a világ leghaszontalanabb dolgai közé sorolom, mely gyakorlatilag egy rendkívül jól marketingelt művészeti irányzék, a belemagyarázott hátterű és gyakran irreális értékű absztrakt festményekkel valahol egy polcon. A legjobb, hogy ezt a filmet még Sid, a lajhár, akarom mondani miss Joy sem tudta rossz irányba pöckölni, mert a sztori tényleg üdítő, amihez a rendezés és a színészveteránok egyaránt jól simulnak.
10/8 -
Batman15 #105639 Időutazó felesége - ez egy szörnyű film, még pár sör után is -
20th century girl
Egy ideje szemeztem vele netflixen. Azon filmek, sorozatok közé tartozik, ami már a címével vagy egy poszterrel felhívja a figyelmemet rá. Itt persze elég egyértelmű volt, hogy milyen sztori lesz. Az elején még találgattam, hogy most milyen felállás lesz a fiúk és a csajok között, mert nem volt teljesen egyértelmű. A végével nem vagyok teljesen kibékülve, sőt, zavar is hogy ezt választották.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néha a giccses, meseszerű befejezés sokkal jobban pengeti meg a húrokat.
Ettől függetlenül egy szép élmény volt. Randi filmnek amúgy tökéletesen hangulatba hoz....
7/10 -
Us
én csalódtam. És elég nagyot. Az első óra jól elment, ott nem volt baj. Csak aztán mikor elkezdődtek a galibák ott már erősen mentünk lefelé. A család erölködései annyira nem jöttek be, mint az a kevés dolog, amit a külvilágról csepegtettek. Lupita Nyong'o meg ezzel a hosszabb hajjal elég jól nézettk... :D
5/10 -
Én láttam a moziban, a lényege hogy a konzumerizmus nyert az öncélú művészet felett? :D Nekem is tetszett amúgy, de sok baromság volt benne. -
Ezt a Menu filmet valaki megleste mar? Nem tudom mire ertekelni. Szar-fos baromsag de valahogy megis tetszett. Egyszer nem ereztem, hogy ki akarom kapcsolni de remelem soha a budos eletbe nem kell megegyszer vegignezni. Sot. Remelem hasonlot se. 10/10 :D:D:D -
A kritikát magasról, mindig. Nekem tetszett. Telexet meg kritika forrásnak tekinteni, na de komolyan :D
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.01.05. 15:05:18 -
A kritika szerint nem, és mivel én is megnéztem szerintem sem.
Erős közepes. -
-
Kaleidoscope (Netflix)
Még friss, így nem írok róla semmit, de a levegőben lóg a kérdés: az év első napján megkaptuk az év legjobb sorozatát? :) -
C I N E M A T I C
-
:)))
Ha lehetne kapni, akkor STEAM-re be is szerezném. Dobozosért horror árat kérhetnek az egyik legjobb epizódért. -
Igen, ott és akkor kifejezetten érdekes és üdítő élmény volt - https://www.imdb.com/title/tt9288030/
Tetszett még, hogy a 80-90-es évek filmreceptje is ott lapult a felszín alatt. -
Az év statisztikája
77 sorozat
az év utolsó lejátszása -
Én meg a Wolfenstein-t (2009) nyomtam most végig párszor... épp te magyarítottad.
-
úgy látom reacher bejött.... -
Idén - eddigi önmagamhoz képest - többet játszottam (NIOH 2, naaagyon sokat), mint korábban, így kevesebb sorozatot (18) és filmet (87) láttam, de ennek ellenére az idei legjobbak, számomra:
-
https://movlie.org/
"How to play
Guess the movie in six tries.
Each guess reveals another screenshot of the movie."
//2. próbálkozásra eltaláltam, hogy melyik HP filmről van szó. A következő filmre várni kell. S értelemszerűen, mindenkinek mást dob.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.12.30. 16:45:45 -
Egyertelmu, hogy senki nem fog megegyszer annyira hanyatt esni tole mint az elsotol. Ettol fuggetlenul legalabb olyan szep volt. Sztori nem volt az erossege. Zene oke volt. legyen 8/10
Elso filmet legalabb ketszer lattam a mozikban ha nem 3 szor. Szerintem ezt is meg fogom lesni legalabb meg1szer. 3D ben neztem tegnap. Gyonyoru volt. Legkozelebb lehet kiprobalom a 4d cuccost (mozog a szek meg levegot fuj az arcodba stb...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem hulyeseg, hogy ott hagytak csapot papot csak aze hogy menekuljenek. Ez igy eleg gagyi meg gyava dolog volt toluk. Egyertelmu, hogy ha jonnek a rosszak akkor azok fel fognak minden forgatni, hogy megtalaljak oket.
Akkor inkabb lett volna az, hogy egy kis vagy kozepes tarsasagban elnek es majdnem mindenkit megolnek a rosszak. Mindenki menekul arra amerre lat es ez a csalad meg arra indul el amerre a vizes avatarok vannak. Ezekutan az emberi fiu is olyan konnyen feladja a dolgokat es semmi hatulutoje nincsen a dolognak. Senki nem kopi a szemebe mintha full normalis lenne, hogy a rosszakat odavezette... Akkor inkabb lett volna az, hogy a kislany is ott van es csak akkor donti el, hogy segit a rosszaknak mikor a kislany eletevel fenyegeti meg -
Az egyetlen jó sor SS-ben. Valaki egy pillanatra kivetkőzött magából és jót írt...
-
viizo #105620 Tudom hogy ő rendezte, irtó tré lett, a DC egyik legrosszabbja ever. Azzal is tisztában vagyok, hogy sokaknak vmiért ez fekszik, a humorosnak szánt, de zéró humort tartalmazó és cukorszirup látványvilág, amire egy kancsi, üveget nyaló, gyerekeket reggeliző, pókhasú weasel teszi fel a koronát, mint térdcsapkodós übervicces gyöngyszem.
Gunn szent tehén sokaknak, de van az a pólus -'a toxikus DC rajongók', akiknek ez az ember kb. a legalja ezekkel a szemetekkel, és igencsak visszasírják a Snyderverset. -
De miért jövő időben beszélsz róla? Ő rendezte a legutóbbi Suicide Squadot, a tesója is benne volt ráadásul
-
viizo #105618 Nos ha ez vkinek ez felülmúlja a várakozásait, akkor neki sok ilyet kívánok még, engem inkább az ég mentsen a 'Gunn minőségtől'. Ha ilyen minőségi lesz a DC jövője is vele, brrr. -
SzinesGeza #105617 Most aztán jól megmutattátok nekik! :) -
A Frozen-es special nekem pl. tetszett. De ez tényleg kritikán aluli volt. -
Komolyan elképzelni sem tudom mire számítottatok egy karácsonyi különkiadástól? Szerintem tökéletesen hozta azt amire szánták, sőt még fölül is múlta. -
viizo #105614 Ez a Guardians / Holiday Special borzasztó egy valami volt, egy igazi celluloidhulladék. Humor zéró, teljesen céltalan katyvasz, mintha három óvodást bíztak volna meg: egyet a forgatókönyvvel, egyet a rendezéssel, egy meg a fényképezéssel. A nejem csak azért regelt be az imdb-re, hogy adjon neki egy, azaz egy pontot, még neki is olyan bosszantó volt. :D
És EZT a 'minőséget'sokak egyik kedvenc rendezője tette le az asztalra 2022 végén, aki most már a DC feje is lett. Jár a taps! -
Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)
Hú ez már nagyon nem nekem szól, bugyuta poénok (hecc hogy a rendőröket szétverjük plusz elrablunk egy embert) hááát okké. -
Fél off
70mm-es IMAX film befűzése anno.
-
Last Christmas (2019)
Asszony kérte hogy üljek már vele végig egy anyaszomorító karácsonyi romantikus komédiát. Amúgy nekem bejött. A sztorit lelövi a címadó dal :D... tetszett a Fight Club-szerű csavar.
Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Egynek elment, sztárparádé meg minden. -
SzinesGeza #105610 Szerintem épp karácsonykor sokkal nagyobb a képmutatás. -