1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Egyertelmu, hogy senki nem fog megegyszer annyira hanyatt esni tole mint az elsotol. Ettol fuggetlenul legalabb olyan szep volt. Sztori nem volt az erossege. Zene oke volt. legyen 8/10
    Elso filmet legalabb ketszer lattam a mozikban ha nem 3 szor. Szerintem ezt is meg fogom lesni legalabb meg1szer. 3D ben neztem tegnap. Gyonyoru volt. Legkozelebb lehet kiprobalom a 4d cuccost (mozog a szek meg levegot fuj az arcodba stb...)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem hulyeseg, hogy ott hagytak csapot papot csak aze hogy menekuljenek. Ez igy eleg gagyi meg gyava dolog volt toluk. Egyertelmu, hogy ha jonnek a rosszak akkor azok fel fognak minden forgatni, hogy megtalaljak oket.
    Akkor inkabb lett volna az, hogy egy kis vagy kozepes tarsasagban elnek es majdnem mindenkit megolnek a rosszak. Mindenki menekul arra amerre lat es ez a csalad meg arra indul el amerre a vizes avatarok vannak. Ezekutan az emberi fiu is olyan konnyen feladja a dolgokat es semmi hatulutoje nincsen a dolognak. Senki nem kopi a szemebe mintha full normalis lenne, hogy a rosszakat odavezette... Akkor inkabb lett volna az, hogy a kislany is ott van es csak akkor donti el, hogy segit a rosszaknak mikor a kislany eletevel fenyegeti meg