106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
De ezt is szúrhattam volna:
The Greatest Composition Hans Zimmer Orchestra - benne (lista):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!00:00 Hans Zimmer - Time
4:47 Hans Zimmer - Pirates At World's End
13:27 Hans Zimmer - Gladiator
20:30 Hans Zimmer - The Dark Knight
30:43 Hans Zimmer - Interstellar
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.12. 19:56:10 -
Zimmer a BvS-be csinált jó zenéket. Legalábbis nekem a zene abban sokkal emlékezetesebb volt, mint bármelyik Marvelben. De ha más nem is, a Wonder Woman theme nagyon bejött :D De a Suicide Squadból már semmit sem tudnék mondani...
Mondjuk Danny Elfmant sem kell lesajnálni, azért ő is ott van a legnagyobbak között. De ha nem csinálhatja, amit csinálni akar, akkor tökmindegy ki van ott. Mint ez is, minden kalkulált/megtervezett a képregény filmekben. -
Vagy Hans Zimmer...
//FMF2014: Hans Zimmer — Inception Suite
Hans Zimmer — piano
Czarina Russel — voice
Aleksander Milwiw-Baron — electric guitar
Tristan Schulze — electric cello
Beethoven Academy Orchestra
Diego Navarro — conductor
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.12. 19:50:31 -
Harry Potter, Star Wars... hát a Marvel filmekből is John Williams hiányzik :D -
hiper KOCKA #94447 Én a netről szedtem le idegen nyelven, de szerintem ne siess megnézni mert instant csalódás. -
Azért a régi pókembernek sztem jó kis zenéje van (Danny Elfman), a mai napig vágom. A vasemberről csak ac/dc jut eszembe, ill. ha megerőltetem magam menne a Bosszúállók zenéje is. :) -
lelketlen fos mindegyik -
érdekesség.
-
szerintem még sehonnan -
Nem tudja valaki, honnan lehetne ezt a Sadako VS. Kayako letölteni? -
Nálam kerek 8-ast ért. -
Free State of Jones
Elsőre a Hazafi ugrott be róla, és még a korban is mindössze néhány évtizednyi eltérés van amiben játszódnak. Akinek már a könyökén jönnek ki a high-tech kütyük ezreit felvonultató sablon akciófilmek, a Swat-os Deltaforce-os, kommandós marhaságok, a drónok meg a nukleáris rakéták, annak bátran ajánlom McConaughey új filmjét.
Élvezetes volt látni a régi csatákat... mai szemmel valahogy olyanok voltak mint a sakkjátszmák. Lépnek, lőnek... a másik oldalról lekerül pár bábu... majd míg előzőek az újratöltéssel kínlódnak, addig a másik seregé a szerva joga és az ellenkező oldal bábui is földre buknak.
Gyakorlatilag aki az első sorban menetelt alighanem tudta hogy reszeltek neki, max annyit tehettek hogy igyekeztek leszedni minél több ellenfelet mielőtt őket is kilyukasztják... túlélésről szó sem volt. Fordulatos volt a film és végig lekötött. 7,5/10 -
X-men nem volt rossz, de ez az Apokalipszis olyan jellegtelen figura volt, talán Ultron volt még ilyen. -
+1
Tegnap néztem. és még azt olvastam hogy az év horror-ja lehet, egy cikkben. Na persze... -
Banszien #94437 Don't Breathe (2016)
Hát, amennyire jókat hallottam a filmről, akkora csalódás volt. A film legnagyobb hibája hogy végtelenül kiszámítható, ezért igen nehéz izgulni, nem jön át az a feszült hangulat, amit szerettek volna (és amit én is szerettem volna), és ez alapjában véve rontja el a filmet számomra. Nem beszélve arról, hogy több olyan momentum is van, ami inkább röhejes, és ha épp elkezdtem volna átérezni a feszültséget, ezek teljesen kizökkentettek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kiszámíthatóság: adott 3 főszereplő. Ebből egy kap csak háttértörténetet, a lány, és az is egy gyorsan összedobott, klisés sztori (szemét mostohaapa, lecsúszott szemét anya, szegény szerencsétlen kishúg, akinek megígéri, hogy elviszi). A másik két szereplőről nem kapunk semmit. De úgy tényleg semmit. Na, vajon ki fogja akkor túlélni a filmet? Biztos a két srác közül valamelyik, akikről semmit nem tudunk, és ezért nem is érdekel, hogy élnek-e vagy halnak. Innentől kezdve abszolút nem tudtam izgulni a szereplőkért, bárki aki nézett filmeket életében már tudhatta előre, hogy a végén egyedüli túlélőként végül elviszi a húgát.
Nevetséges momentumok: tipikus mindent túlélő főgonosz, aki mindig éppen pont jókor van a jó helyen. A teleportáló kutya, aki szintén mindig mindenhol ott van. Komolyan, egy idő után amint megjelent a kutya, a moziban mindenki felröhögött, és nem hiszen, hogy ez lett volna a film célja.
A vége: bedobják, hogy a vak férfi túlélte. Na bumm. És? Az ég világon semmit nem ad a sztorihoz ez a tény. Senkit nem érdekel, de tényleg. Szimpatizálni nem lehet vele azok miatt amiket tett, félni nem lehet tőle, mert elutaznak, és nem fogja őket megtalálni. Semmi értelme nem volt.
Őszintén nem értem miért kap ilyen jó kritikákat. A műfajból és a stílusból adódóan a film legnagyobb erősségének kéne lennie a folyamatosan fenntartott feszült hangulatnak, és mivel a leírt dolgok miatt számomra ez egyáltalán nem volt meg, ezért tulajdonképpen értelmét veszti a film.
4/10 -
Warcraft, X-Men Apocalypse, mindketto jo volt. Nekem bejott. -
Bocsánat srácok, ha félreérthető voltam, de a "rettenetesen hulladék***" (és a csillag-magyarázat) a Now You See Me 2-re vonatkozott a részemről.
Daniel Radcliffe-fel nekem semmi bajom.
Az Imperiumban meg különösen meggyőző volt a srác. -
A Harry Pottert már a szereplők is kurvára unták a vége felé... legalábbis a velük készült interjúban ezt mondták. Végülis érthető... 10 éven át mást se csináltak. -
Szerintem jó az a film ,de a srácot amúgy én sem bírom, már a HP-ekben is olyan pszichopata kinézete volt, mint Nic Cage-nek. :) Amúgy biztos tök normális tag mind a kettő, de a hideg kiráz tőlük. -
Kicsit olyan Tom Hardysan csinálja. Egy kis mainstream, aztán egy kis komolyabb alkotás. Bár nem annyira sikeres, de hasonló -
Abban a filmben én sem bírtam... a jelleme is elég álságos volt. Egy külvilág elől bújkáló sunyi kis köcsögöt alakított, nem igazán jött be ott. -
Ott van még ugye a rettenetesen hulladék*** Now You See Me 2-ben is...
*** = ne sírjon fel senki: ez az én véleményem. Ettől még imádhatjátok. Ti dolgotok. -
Most meg épp hívják vissza Potterezni. Biztos jó pénz lenne, de én nem mennék. -
Na igen, volt pár filmje azóta, de ez szerintem simán veri azokat a filmjeit... -
azért már ezelőtt is kilépett a Potter szerepből. -
Imperium (2016)
Felüdítő látni hogy D. Radcliffe végre teljesen kilépett a nyálas "HerriPotter" szerepből és végre egy igazán tökös filmben látni. Neonácik közé beépülni egyáltalán nem veszélytelen húzás, és itt bizony minden egyes tettnek és szónak súlyos következménye van. Végig lekötött, izgalmas is volt, talán csak az Amerikai História X-en szórakoztam még ilyen jól.
8/10 -
-
hapi #94424 X-Men Apocalypse
8/10
Jó volt, néha a cgi gyenge volt. Az elmúlt pár év kedvenc és legjobb akció jelenete volt az előző részben és vártam, hogy most is meglepnek e minket valami hasonlóval, és hát igen. A zene most is király régi szám volt alatta, és ez is sok jó ötletet tartalmazott, de azért a régi az etalon. AZ miatt a jelent miatt még 3D-be is beszereztem a filmet mert kiváncsi voltam, hogy úgy csinálták e meg ahogy én gondoltam a 2D-ből és igen megérte. :) -
Tripla 9
Casey Affleck, Norman Reedus, Aaron Paul, Anthony Mackie, Chiwatel Ejiofor, Woody Harrelson, Gal Gadot. Korrupt zsaruk extra nélkül...
5/10 -
X-Men Apocalypse
te jó ég, ezek mit szívtak és kinek a fejéből pattant ki a nyitójelenet, két Lego kockával romba döntöttek egy piramist, közben olyan CGI-t láthattunk amit még a Gods of Egypt is megirigyelhetett volna :D Szóval a nyitójelenet meg is adta a minőséget, javulás nem történt, megint kaptunk egy gonoszt aki meg akar ölni mindenkit, mert csak...a többit szerintem tudja mindenki, porig rombolják a bolygót, milliók halnak meg... következő rész: civil war
5/10 -
Ez is fosatósnak néz ki... lehet a Conjuringra is ráver majd... egyetlen hibája hogy még nem jött ki. -
Persze, de ez az újabb meg 2 órás volt. Érdekes párbeszédekkel fel lehetett volna tolni ezt a játékidőt 2 és fél, talán 3 órára is. (A Gyűrűk Urában is sokszor jobban működnek a csendéletek, mintsem a csaták.)
Vagy ha mindenképp 2 órásra akarták, akkor kezdődhetett volna a film Ben Hur rabszolgaságával, és visszaemlékezésekkel bemutatni az előzményeket. Ugyanis eme legújabb alkotásban ez a rész van leginkább elhúzva. -
Köszi!
-
"Ben Hur: Pörgetik, pörgetik a cselekményt, mintha muszáj lenne."
Nem tudom, de manapság szerintem garantált csőd lenne egy majd' 4 órás filmet vetíteni. Az 59-es BH ugyanis annyi volt. Mondjuk emlékszem, azt is 15 perces szünettel vetítették anno a magyar mozikban. -
jaj ne is mondd, még ma is émelyeg a gyomrom attól a filmtől... nagyon brutál... -
A betolakodó vége azért elég durva volt. Ott aztán folyt a vér... :D -
Case 39
A doboz
100 halálos lépés
Sötét vidék
Howl
Szerintem ezekben van valami darkos atmoszféra.
Ezt meg külön kiemelném: Betolakodó /A l'intérieur/ 2007
Ebben vannak gore elemek is, viszont nem arra épül, nagyon nyomasztó az egész film, köszönhetjük ismét a franciáknak... -
Corvin moziéjszakai élmények:
Rendes fickók
Szénné röhögtük magunkat. Örülök, hogy Shane Black azóta sem szakad el a Halálos fegyver féle stílusától. Mai napig az akció-vígjátékok királya. 1-2x azért kicsit kapkodósra lett véve a figura, és nehéz volt követni, hogy most épp mi is és miért is történik.
Star Trek Beyond
Szinte még jobban tetszett, mint az előző része. Szépen bővítették az univerzumot. Szintúgy pozitívum, hogy kicsit borítottak az arányokon, és néhány eddigi mellékszereplő előrébb kerülhetett a rivaldafényben. Bár azt sajnáltam, hogy szegény Anton Yelchin kb az egész filmben csak szívott, még ha poénosra is volt véve a figura.
A Sabotage jelenet meg valami iszonyú epikus volt, rázott a hideg, miközben én is finoman bólogattam a ritmusra.:DD
Függetlenség napja Feltámadás
Hát ez nagyon rossz volt. Főleg a Star Trek után már az első 10 percben feltűnt a kontraszt.
Teljesen szétesett a film. A különféle hangulatok arányai is kaotikusak voltak. Az első támadás alatt, amikor talán Franciao. felett repülnek el Goldbloomék, épp elpusztul több ezer ember, felrobban szinte egy teljes ország, erre a böszme Thor öcsi végigpoénkodja az egészet, és ugyanazzal a "debuli" pofával tolja végig az egész filmet. De ugyanez volt a helyzet Goldbloom apjával, a legneccesebb, halál közeli pillanatokban is jópofa(nak szánt) poénok ont magából, az embertől meg elvárják, hogy izguljon érte. Bizonyára pont egy vicceskedés közepette fog meghalni, hogyne.
Ben-Hur
Ahogy várható volt, ez is nagyon gyenge lett. Tipikus XXI. századi reboot. Pörgetik, pörgetik a cselekményt, mintha muszáj lenne. De annyira, hogy sokszor párbeszédekre sincs idő. Így meg aztán ember legyen a talpán, aki bármelyik szereplővel is tud azonosulni.
A vízi csata azért király volt.
Dzsungel könyve
Hát néztem egy nagyot, amikor a film előtt kiírták, hogy 6 éven aluliaknak nem ajánlott.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyerekeknek célozzák a filmet. De még így sem tudok rosszat mondani rá. Tökéletes gyerekmese volt. Mellőzve a bosszantó bugyutaságokat, infantilis poénkodásokat. Az egész film egy jópofa tanító mese a gyerekeknek. Van benne 3 haláleset, de azok sem premierplánban történnek. -
hail caesar
mintha az egész filmben csak töltelékjelenetek lennének. -
Összeomlás (Falling Down ) 1993
9/10
Etalon film.