[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Corvin moziéjszakai élmények:
Rendes fickók
Szénné röhögtük magunkat. Örülök, hogy Shane Black azóta sem szakad el a Halálos fegyver féle stílusától. Mai napig az akció-vígjátékok királya. 1-2x azért kicsit kapkodósra lett véve a figura, és nehéz volt követni, hogy most épp mi is és miért is történik.
Star Trek Beyond
Szinte még jobban tetszett, mint az előző része. Szépen bővítették az univerzumot. Szintúgy pozitívum, hogy kicsit borítottak az arányokon, és néhány eddigi mellékszereplő előrébb kerülhetett a rivaldafényben. Bár azt sajnáltam, hogy szegény Anton Yelchin kb az egész filmben csak szívott, még ha poénosra is volt véve a figura.
A Sabotage jelenet meg valami iszonyú epikus volt, rázott a hideg, miközben én is finoman bólogattam a ritmusra.:DD
Függetlenség napja Feltámadás
Hát ez nagyon rossz volt. Főleg a Star Trek után már az első 10 percben feltűnt a kontraszt.
Teljesen szétesett a film. A különféle hangulatok arányai is kaotikusak voltak. Az első támadás alatt, amikor talán Franciao. felett repülnek el Goldbloomék, épp elpusztul több ezer ember, felrobban szinte egy teljes ország, erre a böszme Thor öcsi végigpoénkodja az egészet, és ugyanazzal a "debuli" pofával tolja végig az egész filmet. De ugyanez volt a helyzet Goldbloom apjával, a legneccesebb, halál közeli pillanatokban is jópofa(nak szánt) poénok ont magából, az embertől meg elvárják, hogy izguljon érte. Bizonyára pont egy vicceskedés közepette fog meghalni, hogyne.
Ben-Hur
Ahogy várható volt, ez is nagyon gyenge lett. Tipikus XXI. századi reboot. Pörgetik, pörgetik a cselekményt, mintha muszáj lenne. De annyira, hogy sokszor párbeszédekre sincs idő. Így meg aztán ember legyen a talpán, aki bármelyik szereplővel is tud azonosulni.
A vízi csata azért király volt.
Dzsungel könyve
Hát néztem egy nagyot, amikor a film előtt kiírták, hogy 6 éven aluliaknak nem ajánlott.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyerekeknek célozzák a filmet. De még így sem tudok rosszat mondani rá. Tökéletes gyerekmese volt. Mellőzve a bosszantó bugyutaságokat, infantilis poénkodásokat. Az egész film egy jópofa tanító mese a gyerekeknek. Van benne 3 haláleset, de azok sem premierplánban történnek.