106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tehát már ezt sem szabad?
Rendben, felírtam én is a listára... -
A kamerához: a Bourne 1-2-3 után mégis mi a rákért lepődik meg mindenki? -
Jason Bourne
- Uram, részt akarok venni az akcióban
- Nincs kiképzése ilyesmire
- De vírust telepítettem a gépére
- Akkor maga vezeti az akciót!
Ezt a rohadt epilepszia rohamot. Negyed óra után már jojózott a sok szemem a sok rángástól. Nem fogom megérteni, hogy az előző Bourne filmekben is mit láttak az emberek. Jó, nem rosszak, ahogy ez sem annyira, de ez a kurva rángatózás kinyírja.
6 pont - 1 pont a kameráért/10 -
Én inkább azt mondanám, az utolsó 20 perc volt csak érdektelen, ahogy te mondod, de az is csak azért, mert ott fordult "komolyra" a történet... egyébként végig nevetős a film, jó kis történet volt :) -
Haverok fegyverben
Az első fele jó volt, de aztán a végére egyre inkább érdektelenségbe fulladt a dolog. Hill-Teller páros jó volt, de nem volt elég egy egész filmre. Hill meg a sztori eleinte nagyon Wall Street farkasás volt... Egynek azért jó volt
6/10 -
Scorsese 20-30 eve, vagy tokom tudja, pontosan miota meg akarta mar ezt csinalni. 8 honapig forgattak es kizartnak tartom, hogy o engedne barkit is trailert vagni a filmjeihez
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.11.23. 22:43:58 -
Én úgy láttam, hogy lesznek japánok mindkét oldalon. Így nem lehetnek gonoszak... Egy japán könyv feldolgozásától meg főleg nem várnám. -
Az hogy Garfield két, a valláshoz közelebbi, filmet csinált, lehet nem véletlen, de nem hiszem, hogy egy Scorsese film bármit is meg akar lovagolni. Főleg, hogy mikor készült még nem is tudhatták, hogy a Hacksaw mennyire lesz sikeres. -
Engem leginkább az a fura megérzésem zavar, hogy a "Hacksaw Ridge" siker-vonat által keltett "lehetetlen küldetés Isten segedelmével"-like hullámra akarnak felülni...
Mit ád Isten: a főszereplő itt is ugyanaz... -
Prof William #94843 Megint kiderül majd hogy a japánok furán beszélnek, érhetetlenek és gonoszak. :)
De mivel nem németül beszélnek, ebből sajnos nem lesz Oscar. :) -
//Engem nem csigázott fel. Kicsit sem. -
Hmm...
-
Kozerdeku: jovore is jon Hans Zimmer, ma lehet ra venni jegyet! -
Mentol #94839 Mindegy, mert még a "normál" verziót sem láttam (eddig csak angol nyelvű verziók vannak a kölcsönzőben). -
bővítettből nem szokott lenni magyar változat... -
Mentol #94837 Már van a tékában SuicideSquad Extended HUN BDRip??? -
Nincs róla pontos információ, hogy mennyire igaz, de állítólag Ayernek 6 hete volt, hogy megírja a forgatókönyvet... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valószínűleg a szökés és a motoros jelenet között napok, hetek teltek el. Harley állítása szerint Joker különböző próbák elé állította, hogy lássa meddig megy el, de a végén csak hátra hagyta. Tehát Joker szökése és egy kis elektrosokk az agyba--->különböző hűség próbák (hetek, hónapok)--->motoros jelenet. -
Igy is volt pici hianyerzetem, ugy tunik jo, hogy extendeded neztem.
Viszont:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pontosan hogy volt a sorrend? Harleyt megkinozta joker majd utana ment harley motorral? Valahogy nem tudom idosikon elhelyezni. -
DantesHUN #94833 Ha már mindenki nézi...akkor én is megnéztem.
Suicide Squad.
Nos, ismételten: mi a fene volt ez a hülye hiszti hogy mennyire rossz film? Mi? Messze nem olyan rossz, igaz nekem a Batman vs Superman jobban tetszett, de mindkét filmet annyira lehúzták hogy mekkora hulladék, ahhoz képest korrekt filmek voltak. Nem fér a fejembe a kritikusok hisztije. Mint valami rakás vén kurva , telesírtak minden jaj de rossz...jaj de rossz brühühü jaj de rossz
Na a film. A leggyengébb pontja a történet, ez sajnos silány lett, pedig volt benne potenciál, de...jaj logikátlan hülyeség. Azt ne kezdjük hogy mit várok egy képregényfilmtől, attól még hogy képregény film még lehetne nem teljesen gagyi a forgatókönyv, a történet. De itt az.
Viszont a hangulat jól működik.
Meg a zene.
De ami igazán tetszett, a karakterek a színészek. Pl: a Marvel-nél a színészek egy része semmilyen, vannak kimagaslók, de nem mind az.
Itt azért tetszettek. Margot Robbie meg ha kap saját filmet...megnézem.
A Batman vs Supi 7 pontot kapott tőlem, ez így 6-ot a gyengébb forgatókönyv miatt, nem volt ez olyan rossz. -
főleg a Harley-Joker kapcsolat kapott plusz jeleneteket, mint például a motoros... -
Suicide Squad
Extended verzió. Nem néztem meg mely jeleneteket nincsenek az alap verzióban, de ez így szerintem nem volt vészes. Nem volt kiemelkedő de egynek szerintem jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár hogy Joker nem nagyon volt, arra meg számítani lehetett, hogy mitugrász hamar meghal (bár kíváncsi lettem volna mit tud, de szeretnem nem baj, hogy kb ennyi jutott neki.)
A boszorkány két nap alatt tényleg annyit ért el, hogy kvanagy felhőt kreált egész amerika fölé?
Az apróságokat (mint például heli a felhőkarcoló tetejéről szépen lemegy utcaszintre, ahol gyorsan le tudják szedni) inkább nem foglalkozom.
-
062020 #94830 Az a Sin City újracasting nem volt rajta a poszteren és nem volt benne a trailerben? -
Par napos hir, hogy Depp-et castingoltak a masodik resz egyik szerepere. Emiatt olvashattad ezt sok helyen.
Az mar mas kerdes, hogy altalaban pletykalapok, klikkvadaszok irnak le spoilereket fooldalon is.
-
Momentán én is meglepődtem a film végén, hogy jééé hát ő is benne van? -
"Csak" az zavart... Jó pár kommenten át picsogtál.
Egy cameonál meg épp az a lényeg, hogy a néző meglepődjön, kit lát. És nem, nem lehetett tudni, hogy benne lesz. Kapásból 3-an nem vágtuk.
Na mindegy, annyira nem izgat, csak mókásan jött ez most ki. -
Nehéz, de nem lehetetlen. -
Én tegnap néztem meg az öngyilkosokat "véletlenül" mert az asszony nézte és ottragadtam:D Az első fele tök jó volt aztán a második fele meg olyan transformeres-szintü katyvasz lett hogy jaj. Alapból gázos ennyi karaktert mozgatni egyszerre, ez sorozat formátumban tök jó de egy filmnél problémás, ezzel fog szopni a Justice League is szerintem. Ugyhogy az elő óra egy 7/10 a második meg egy 4/10 kb nálam:) -
Öngyíkos osztag
Ahhoz képest mennyire le lett húzva ez a film, szerintem teljesen szórakoztató volt, a karakterek Jokert kivéve szerintem egész jól hozták a képregényes figurát, a látvány is rendben volt hellyel közel, egyedül a story volt kicsit ügyetlenül összedobva, de az amúgy sem erőssége az ilyen filmeknek, szóval nem értem a nyavalygókat. Harley majdhogynem egyedül kitöltötte a filmet, ezt persze lehet negatívumként is értékelni, kinek, hogy tetszik, nálam pozitívum.
Legendás senki nem tudja mi is a rendes címe
CGI minden mennyiségben, minimális színészi játékkal, egyedül Colin Farrell karaktere tetszett, jól nyomta a kemény mágust, meg a végén az akciója is nagyon látványosra sikeredett, de hát az egész film ennyi, egy nagy látványos mese, unalmas párbeszédekkel, pár vicces momentummal és semmi egyéb. A főhős kifejezéstelen tekintetére biztos van magyarázat, de ezen információ hiányában számomra rohadtul irritáló volt az egész film alatt. -
Ahhha... csak az zavart a dologban, hogy nem az eredeti színésznőt fogom látni.
Itt és most azért megy, mert lesz benne egy színész... akiről lehetett is tudni, hogy benne lesz. Fura. -
szerintem erre emlékezett :))
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.20. 20:11:26 -
Kb. 1300 hozzászólással ezelőtt jártam erre és azóta lett olyan is, hogy casting-spoiler?!?
Wow, lassan már a cím is olyan lesz, mint a Falu-ban: "akikről nem beszélünk"
Mondjuk a magyar címek eleve gyilkos spoilerek sokszor: pl.: "Predestination - Időhurok" ezért ölni lehetett volna! Így lehet egy évek óta nem látott 10/10-es pofáncsapás csavarból 1/10-es ja, a címéből gondoltam félét csinálni.
-
"Anno pont te panaszkodtál egy casting spoiler miatt..."
Nem - tuti nem én voltam.
Johnny-val kapcsolatban: akkor ne nézzétek meg a trailert se... -
Dettó spoiler, köszi.
Anno pont te panaszkodtál egy casting spoiler miatt... -
én is láttam valahol, de akkor is úgy rémlik, hogy nem véletlenül nem volt nagy dobra verve... -
En se tudtam, pedig tobb elozeteset is lattam :/ -
Végül is csak 3 online újságon találtam rá utalást, mikor kerestem posztert, hogy megmutassam: nem titok. -
eléggé meglepetésnek szánták... -
Nemá... mi vaaan? -
spoiler vazze