[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #94833 Ha már mindenki nézi...akkor én is megnéztem.
Suicide Squad.
Nos, ismételten: mi a fene volt ez a hülye hiszti hogy mennyire rossz film? Mi? Messze nem olyan rossz, igaz nekem a Batman vs Superman jobban tetszett, de mindkét filmet annyira lehúzták hogy mekkora hulladék, ahhoz képest korrekt filmek voltak. Nem fér a fejembe a kritikusok hisztije. Mint valami rakás vén kurva , telesírtak minden jaj de rossz...jaj de rossz brühühü jaj de rossz
Na a film. A leggyengébb pontja a történet, ez sajnos silány lett, pedig volt benne potenciál, de...jaj logikátlan hülyeség. Azt ne kezdjük hogy mit várok egy képregényfilmtől, attól még hogy képregény film még lehetne nem teljesen gagyi a forgatókönyv, a történet. De itt az.
Viszont a hangulat jól működik.
Meg a zene.
De ami igazán tetszett, a karakterek a színészek. Pl: a Marvel-nél a színészek egy része semmilyen, vannak kimagaslók, de nem mind az.
Itt azért tetszettek. Margot Robbie meg ha kap saját filmet...megnézem.
A Batman vs Supi 7 pontot kapott tőlem, ez így 6-ot a gyengébb forgatókönyv miatt, nem volt ez olyan rossz.